Dönüp dolaşıp aynı şeyleri yazıyorum ; Fenerin gösterdiği adama koşa koşa oy veriyoruz, ondan sonra ağlıyoruz.. Basketbolda da aynısı.. MAA denen adamın geçmişi ortadayken ne b.. yemeye gittiniz koşa koşa desteklediniz.. ADAM mı kalmadı memlekette.. Siz Galatasaraysınız. Çıkarın ADAM gibi birini aday, seçilmese de vidanınız rahat olsun.. Bayılıyorlarar Fenerle arkadaş olmaya, dost olmaya. Fenerin kayığına binenler, ağlamaya mahkumdur..
Bizim yöneticilerimiz neyin başında olduklarının farkında değiller..Bizim onlar gibi federasyona, hakemlere, kulüpler birliğine, digiturk'e falan ihtiyacımız yok.. Hepsi onların zaten.. Bir dik duramıyoruz şu adamların karşısında..Kulüpler birliği kim ki Galatasaray camiasını bağlayacak karar alıyor.. Katılmayalım kulüpler birliğine falan.
Fener, federasyonu yedi bitirdi konuşa konuşa.. Bizim bu sessizliğimiz, bitaraf halimiz adamlara boş meydan bırakıyor. Tarafsız olmak zorunda değiliz.. Haktan taraf olsak kafi.
Aziz Yıldrım'ın avukatı Faik Işık da daha önce başbakanın avukatıymış sanırım. Ben de duyunca , başbakan avukatlığı yaptığına göre ağır, oturaklı, bilge bir adamdır dedim, dün akşam tv'de gördüm inamamadım.. Avukatı da kendisi gibi.. Bütün ipten kazıktan kopmuş adamlar bir arada