• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Başkan söylenen sertlikte bir açıklama yapsın, isterse 1 sene ceza alsın. Bize koyan bir şey olmaz, ama onlara sağlam bir ayar olur..

UEFA duruma el koyuyor !

Şike soruşturmasıyla ilgili olarak Futbol Federasyonu ile sürekli iletişim halinde bulunan UEFA, Disiplin Başmüfettişi Pierre Corno’yu bugün İstanbul’a gönderme kararı aldı.

Mehmet Demirkol'un bugünkü yorumlarını izlemenizi tavsiye ediyorum.

MAA,UEFA elemanından önce damlamış adliyeye.Eğer çok büyük olaylar dönmezse son yaklaştı.

Çevirir bir oyun yazar bir senaryo daha.

Son durum nedir arkadaslar? Gelmis mi UEFA´nin müfettisi?

Oyunlar dönecektir hatta maa adamlara delil yok bile der o yüz var o adamlarda .

adliyede kendisi. MAA ondan önce adliyeye gidip kapıda karşılamış. İtttt!!!

Gerizekalı MAA diyorki Uefa'nın Tff'nin olaya hakimiyeti konusunda güveni tam Bilgi almak için geldiler diyor, ulan sana o kadar güvense bilgiyide direk senden alırdı Savcı ile görüşmek için Baş Müfettiş göndermezdi. Gittikçe batıyor MAA, korkum o ki yanında Türk futbolunuda batıracak.

aliokanci Ali Okancı
Az önce TFF'nin UEFA'yı yeteri kadar bilgilendiremediğini öğrendik.
Türk Futbolunun içine ediyorlar, yazık.

game over maa yazmak istiyorum

Yavaş yavaş senin yapamadığını yapacak uefa umarım .

UEFA'nın direkt savcı ile konuşpmaya başlaması olayı bitirmiştir bence ben rahatım şahsen :D

En baştan beri tek garanti UEFA diyorduk. Hala aynı umut. En son patlayan play-off sahtekarlığından sonra umarım UEFA gereken kararı verir de MAA denen şahsiyetsizin süngüsü düşer.

Yunanistan'da şike yapan 2 takım 4.lige düşürüldü..1 den 4 e düştü. Bir de bize bakın.

Federasyon Yunan ligini emsal gostermisti tahkimde kume dusurmenin iptal edilip - puanla baslanmasini.Ama simdi amatore dusuruldu takimlar federasyon hemen unutur emsal gosterdigini yunan ligi emsal olamaz der.

Son Dakika:Fenerbahçe Şampiyonlar liginden men edildi!

UEFA baba acımadı :D

''Demiştik!''

UEFA'nın acıması olmaz demiştik, siz kaşındınız.

UEFA bu sene hiç bir avrupa kupasına katılmayan,bir takıma wild card yollayacakmış.Yoksa :)

Geri