Sinan Güler

Karavana. Sinan bu takımda as oyuncu olamaz. Seneye yedekten gelir. Bu sezon iyi oynadığı kaç maç var ?

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Böyle önemli bir maç öncesi inşallah biraz kendine çeki düzen verir. Hem savunmada hem hücumda yaptıklarını aklım almıyor. Artık süreyi azaltsın koç lütfen!.
 
Kaptanın ikinci maç öncesi acilen toparlanması lazım zira rövanşta takımın onun katkısına her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı olacak.
 
Artik ayaklari gitmemeye basladi. Dile kolay ben yasini sayamiyorum. Hep hiz ve inatla savunmaya yaptigi için bu avantaji kaybedince tercih hatalari yapiyor. Hucumda da geçen sezonki diriligi yok, Ipekçi'de giren birçok sutu basketbol mantigiyla yanlis tercihlerdi ama diri olunca giriyordu, gozunu karartip attigi bazi uçlukler vardi, artik bos sutta bile eli titriyor.

Ama kesinlikle elestirilecek bir durumu yok, doganin geregi olan ne varsa onu yasiyor. Vazgeçmek de mumkun degil, yerli oyuncu kulfeti diye bir sey var ligde. Haftaya geçen sezondan geçitler izletmek uzere iyi hazirlanacagini ve kupayi kaldiracagini biliyorum. Belki de veda fotografi olur, yakisir.
 
Bu sezon iyi oynadığı kaç mı maç var ? :D Kazandırdığı rahat 3 4 maç var en az. Son zamanlarda biraz formsuz hepsi bu, geçiş süreci. Her oyuncu yaşar.
 
Bu sezon iyi oynadığı kaç mı maç var ? :D Kazandırdığı rahat 3 4 maç var en az. Son zamanlarda biraz formsuz hepsi bu, geçiş süreci. Her oyuncu yaşar.
O son zamanlar baya fazla oldu sanki hocam. Ligde son iki maç şut yüzdesi yüksekti en azından hücumda toparlanır dedik ama olmadı. Uzunca bir süredir yokları oynuyor, işin kötüsü savunmada da dikkat edelim sürekli perdeye takılıyor birebirde geçiliyor vs. Yerli oyuncu konusunda ülkede problem olmasa ve Sinan "Sinan Güler" ismini geçmişini taşımasa seneye kadroya yazmıyorduk bile.
 
Sinan nedense Avrupa maçlarında çok etkili olamıyor ligdeki kadar. Bugün de 8/1 le oynadı. 5/0 üçlük attı. bir iki üçlük sokabilse çok daha farklı olabilirdi sonuç.
 
İşin kötü yanı atamadığı her boş üçlükte hızlı hücum yedik. Gereksiz faul yapmaya başlaması da can sıkıyor. Kaptan geminin sana ihtiyacı var!
 
Uzun süredir bukadar kötü oynadığı maçı hatırlamıyorum. Ama Abdi İpekçi'de telafi edecektir. Hani karşısındaki rakipte onu tedirgin edecek oyuncuda göremiyorum hepsinden daha tecrübeli ve kariyerli.
 
Sadece İpekçi'de oynayarak olmaz. Tamam kaptan çok iyi mücadele ediyor falan ama koçun , kaptanı kısıtlaması gerekiyor. Sinan'ın bu kadar şut kaçırma hakkı yok. Top ondayken organizede biraz sorun yaşıyoruz. Bunlara dikkat etmek gerek. Umarım yeniden yükselişe geçecektir.
 
Şut atarken inanmadığını ben ekrandan hissediyorum. Şut ozgüvenle atılır.

Savunmada ise ayakları gitmiyor. Ya bir sakatlık tedirginliği var ya da yaşlanıyor.
 
Kaptan son zamanlarda gösterdiği formsuz görüntüsünü,bugün koyduğu karakterle sildi attı.Weems'den çaldığı top ve devamında McCollum'un üçlüğü kritikti.
DJm9jYH.jpg
 
Bana göre finalin MVP si sensin. Hele röportajda top çaldığın pozisyonları hatırlamadığını söylediğin ya işte bu trans hali seni finalin yıldızı yaptı. Geçen yıldan beri çok büyük işler yaptın ve sonunda hakettiğin Avrupa şampiyonluğunu kazandın. Bize yaşattığın bu büyük mutluluk için sana çok teşekkürler kaptan.
 
Çok yakıştı Avrupa kupası kaptanımızın ellerine !!!! Bu kupayı çok ama çok hakettin geldiğinden beri. Helal sana kaptan.
 
İşte beklediğimiz, özlediğimiz Sinan bu. Bir süredir çok kötüydü ama bugün ortaya büyük karakter ve yürek koydu. Helal olsun kaptan, senin bu haline takımın hep ihtiyacı var.
 
Uzun süredir bukadar kötü oynadığı maçı hatırlamıyorum. Ama Abdi İpekçi'de telafi edecektir. Hani karşısındaki rakipte onu tedirgin edecek oyuncuda göremiyorum hepsinden daha tecrübeli ve kariyerli.

Fransa'da ki maçta nekadar kötü oynadıysa bu maçta da okadar iyidi. Helal olsun adam gibi kaptan. Necati Güler'e de helal olsun ki senin gibi bir evlat yetiştirmiş.
 
Dün ilk periyot tek başına sürüklase etti Fransız ekibini.
Dün beklediğimiz, özlediğimiz Sinan'dan kesitler sundu.
Ligte'de aynen devam etmesi dileğiyle...
 

Üst