• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sinan Güler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sabri Güler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:48
Sinan performansı ile gerçekten bize büyük güç katıyor.İnşallah böyle devam eder.

Bu maçta kaldığın süre zarfında zarardan başka bir şey vermedin. Potaya gittiğinde bitirememe gibi sorunun mu var ? Arada seninde patlamanı bekleyeceğiz. Hucumun olmayınca sahada 0 etki yaratıyorsun. Çoğu zamanda eksilere iniyorsun. Bu sene EL'de oynadığın 12 maçta sadece 2'sinde beklenen katkıyı vermişsin. (Siena 12 sayı, Olimpiyakos 10 sayı). Benim için hayal kırıklığısın.

[video=youtube_share;VhZwoRTJibA]http://youtu.be/VhZwoRTJibA[/video]

Steal of the night

[video=youtube_share;SDlNV9hFNqM]http://youtu.be/SDlNV9hFNqM[/video]

Şu adamın enerjisi savunması müthiş. İnşallah daha fazla süre alır takımımızda

savunması sanıldığı kadar iyi değil, hucümü baya kötü. tbl'de berbat oynuyor. ama nasıl oluyor bilmiyorum euroleague'da takıma bence baya katkı veriyor. (+15 dk aldığı maçları baz aldım). euroleague'de ana rotasyon parçası olmalı. göksenin falan oynayacağına sinan oynasın.

Bugün bir harikaydın dostum! İnşallah hep böyle devam eder..

Sinan playoftaki en formda oyuncumuz. Arroyo içinde bu çok iyi oldu. Topu getirmesine yardımcı oluyor zaman zaman da organize işine el atıyor. Bravo böyle devam.

Sinan'dan başka potaya dribbling edebilecek bir Türk var mı kadromuzda ? Yok. Hatta yabancı var mı Arroyo ve ara sıra dribblingleri olumlu bitiren Malik'den başka ? Sinan savunma ve hücumda pis işleri yapan kilit oyuncumuz. Ne olursa olsun kalmalı takımda.

Gordon'un eksikligini hissediyoruz hep dun ona yakin bir performans sergiledi hem hucumda hem savunmada. Boyle oynamaya devam ederse sampiyonluktan soz edebiliriz, cembere gidebilen tek oyuncumuz Sinan.

Yabancı sınırı varken baya değerli parça.Sezar'ın hakkı Sezar'a.

Sinan bu takımda muhakkak kalmalı.
Banvit serisinde Rowland ve Mejia'ya yapacağı savunma takımımız için çok önemli bir etken olacak.
Böyle devam Sinan !!

Play-off'larda şu ana dek çok değerli katkılar veriyor Sinan. Nazar değmesin, devam...

Sinan play offda ki en formda oyuncumuz hem hücumda hem savunmada.

Helal olsun !!

Gordon yok diye üzülüyoruz ama aslan gibi Sinan'ımız var!

Sinan'la ilgili olumsuz mesaj yazmıştım diye hatırlıyorum. Özür dilemesini de bilelim.

Sezonun en kritik maçlarından birinde çok iyi oynadı. Bjk serisi de öyle...

Sanmıyorum ama Sinan gibi oyuncular istikrarlı olarak ortalama üzeri şut atmaya başladı mı olayı başka boyuta taşıyorlar.

Sinan beni de şaşırttı. Normalde pek beğenmediğim bir oyuncu ama play-offlarda çok iyi oynadı şimdiye dek. Başarılarının devamını dilerim.

Sinan'dan sadece savunma olarak yararlanabiliyorduk yakın zamana kadar ama herkesi şaşırtıyor bu ara.Savunmada bu kadar güçlüyken hücumda da bir o kadar katkı veren birine dönüşünce öyle rahatladık ki.

Aman nazar degmesin su an play off taki en iyi en verimli oyuncumuz yuzdelerini cok gelistirdi insaallah bole devam eder

Geri