• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

ŞL | Galatasaray 75-87 Era Nymburk

Puanları 0
Çözümler 0
@Mert Dervişoğlu
🏆BasketballCL | D Grubu 2. Maç
Galatasaray Basketbol🆚️Era Nymburk
l🗓8 Ekim 2024 Salı
⏰️20:00
📺TRT Spor
📌Basketbol Gelişim Merkezi

Son düzenleme:
Maç kadrosu :

Otis livingston
Roberts Blumbergs
Will Cummmings
Samet Geyik
James Palmer Jr
Efe Vatan
Ebuka İzundu
Altan Çamoglu
Yaman Alişan
Angel Delgado
Göksenin Köksal

Coach : Yakup Sekizkök

2 maç niye üst üste evimizde oynuyoruz ?

Hiçbir organizasyon yok, sadece gözleri kanatan basketbol ve 3'lük denemeleri var. Onlar da zaten girmiyor. Fark yedik hemen.

1.Çeyrek Sonucu • Galatasaray 13-23 Era Nymburk

Ya biraz ilk periyoda baktım da belki çok erken bu söylem için ama takımda ışık yok.

4 tane eksiğimiz var, hepsi de kritik eksikler özellikle Sadık. Bu maçın böyle geçmesini bekliyordum ben zaten, sürpriz değil. Henüz çok erken olumsuz söylemler için.

İlk 15 dakika - 40 sayı, kendi evinde. Devre 50'de biterse ne âlâ.

İlk yarı sonucu : 37-46

Döndürür alırız ya bu maçı. İlk yarıdaki disiplinsizlik bana pek normal gelmedi ama neyse, ikinci yarı çevirir alırız.

Son 5 dakika nispeten iyi duruma geçerek 50'nin altında bitirmek çok zordu ama oldu. Bakalım bu sefer 3.periyot bizim periyot mu olacak. Bu sefer önde giden biz değil rakip oldu.

3p sonucu : 57-66

Sadece 3'lük, sadece 3'lük, sadece 3'lük... Başka bir şey denemek yasaklandı sanırım. Bu saçma sapan oyun anlayışıyla hiçbir yere varamayız.

Hocam niye attırıyorsun kendini ? Kendi oyuncun takım arkadaşına takılıyor diye hakeme isyan ediyorsun. Fark tek hane bareminde dolanırken gerek var mıydı bu işlere ?
Olur da maçı alırsak taraftar aldıracak, başka türlüsü imkansız gibi görünüyor.

Ne attiysalar girdi sinirimden ağlayacağım şimdi.

Göksenin artık defol git şu takımdan.

Adamlar makaraya başladı dönebiliriz geri bu aralar. Abd'lilerin belli bi süre sonra beyni hükmedemiyordu vücuduna geçen haftaki maçtada o duruma geldiler. Moladan sonra dönebiliriz.

Hocam niye attırıyorsun kendini ? Kendi oyuncun takım arkadaşına takılıyor diye hakeme isyan ediyorsun. Fark tek hane bareminde dolanırken gerek var mıydı bu işlere ?
Olur da maçı alırsak taraftar aldıracak, başka türlüsü imkansız gibi görünüyor.
10 farkla mağlupken dağ başını duman almış söyleyen taraftarla mı?

Palmer! Fark 7

Geri