• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

SpeeDee!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de bir elbette sıradan bir basketbol takımıız, kusura bakmayın.

Bu lafta birşey yok arkadaşlar.Yıllardır kümeye düşmemeye oynayan takıma çok iyi takım diyemeyiz.Abartılacak mevzu değil bana kalırsa ;)

Dee bu sezon 8 numaralı formasıyla mücadele edecek
11 numarada neden ısrarcı olmadı bende anlamış degilim :)

17 numarasini giyecekmis. öyle söyledi kendi sitesinde.

8 numarada yakışır 17 giyeceğini sanmıyorum pek alakalı durmuyor dee ile neyse formalar oynamıyor.

17 ugurlu sayisiymis onun. annesinin dogum gününe filan denk geliyormus. sitesine bir göz at bence.

anladım saol

Re:

Fatih Hısım' Alıntı:
17 numarasini giyecekmis. öyle söyledi kendi sitesinde.
gs tv'de dinamo maçının önemli anları ekrana geldi. Dee 8 numaralı formayı giydi
fark yesekte Dee'nin maç içinde zaman zaman yaptığı fast breakler görülmeye değerdi :)

Re: Dee Brown

Dee'ye 8 daha çok yakışır ama kendi bilir... Yeter ki potansiyeline yakın oynasın ve kendini göstersin...

Re: Dee Brown

İşte şimdi tam oldu... :bravo Dee...

Güzel olmuşta Dee'den biraz daha oyuna etkisi koymasını bekliyorum açıkcası . 3lük yüzdesi bekliyorum.

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Güzel olmuşta Dee'den biraz daha oyuna etkisi koymasını bekliyorum açıkcası . 3lük yüzdesi bekliyorum.

burak insaf ortak ya daha 1 hafta olmadı adam delta center dan çanakkaleye düştü afalladı kurallar potalar,zaman farkı filan 2 haftaya kendinde gelir sen beni dinle sabır et :)

Evet Arda çok haklı ama Energy Solutions Arena'dan Çanakkale İlköğretim lisesi salonuna düştü herif.Afallaması normal.Hatta nereye geldim ulen ben bile demiştir. :)

Dee'ye zaman verelim bu sezonun yıldızı yine bizden çıkacak ama avrupadaki ilk yılı olduğunu unutmayalım zaman lazım bu yüzden.

Abi 3lük atmakla Arenanın ne farkı var :) Yuvarlaklar standart :D

3.05--3.15 ayrıca toplar setlerde pozisyonlar filan....bana göre yeterli.
unutma sana son sabır dediğimden 2 gün sonra hüseyin beşok ve gaines gelmişti:)bilemiyorum yani

Nba üçlük çizgisi Avrupa üçlük çizgisine göre daha uzak.Yaklaşık 1 metre.Ayrıca Nba potası da daha yüksek yanılmıyorsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri