• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sponsor sorunu !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Saim Karakuzu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:35
Puanları 0
Çözümler 0
@Saim Karakuzu
Bilmediğim için ve böyle bir konuyu konuşmak için açtım bu konuyu eğer daha önce açılmışsa çok özür dilerim site yöneticilerinden ..

benim merak ettiğim birçok şey atılıyor ortaya cafe crown ile sözleşmemizin devam ettiğini ve bu yıla aktarılan tüm paranın geçen yıl harcandığını duymuştum ve malesef hala gs cafe crown evren bükeri aldı dedikten sonra resmi site bu duyumum doğru gibi geldi üzülerek bu merak ettiğim soruları sizlerle paylaşıp bilgilenmek istedim başka bir sponsor bulunamaz mı eğer sözleşme bittiyse ??

saygılarımla renkdaşlar ...

Café Crown içmeye devam ediyoruz :ehue

sadece biz içiyoruz ama kulübe bir katkısı yok :)

Külübe var bize yok asıl :)

şaka bir yana kerem abi son durum nedir madem sponsorumuz neden bütçeyi kıstı ?? kaç yıl daha var ??

Açıkçası kimseyi aramıyorum artık son maçtan sonra. Yalnız sözleşmemiz zaten vardı, bozmak için de tazminat ödemek gerekiyor. Kulüpte zaten nakit sorunu var böyle birşey olur mu? Olmaz tabi.

sözleşmemiz 5 yıllıktı sanırım ve geçen yıl son yılımızdı diye hatırlıyorum hatta 2sezon önce vestel dedikoduları çıktığında cafe crownla bir yıllık sözleşme var o bittikten sonra anlaşma olur demiştik filan anlamıyorum kaç yıllık ya 10 yıllık filan mı yazık gerçekten böyle isim sponsoru mu olur ya

Zaten 4 yıldır Cafe Crown ismini taşıyoruz.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Zaten 4 yıldır Cafe Crown ismini taşıyoruz.
peki neden bu yıl bütçe kısıtlamasına girdiler ilk gün çok iyi hatırlıyorum aynen her yıl artarak devam edecek demişlerdi ??

Bütçe kısıtlamasına giden Ülker değil, Galatasaray.Basketbol şubesinin parası,futbolda bilimum transferlerde kullanılıyor.

Geri