• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Spor Toto Türkiye Kupası

Önce bir Olin'i yenelim,diğer hesapları sonra yaparız.

Başarılar Aslanlar.

Yaklaşık 1 saat kaldı.Takımımıza güvenim tam.Rahat alacagız ligdeki maçın rövanşını.

Bu Ülker korkusu nedir içimizdeki anlamadım. Bence bizim için rakibin değil bizim ne yaptığımız önemli. Biz gerçek oyunumuzu oynar, o müthiş savunmamızı yaparsak yenemeyeceğimiz takım yok bu ligde. Aslanlara güvenim sonsuz...

Ergin Ataman eğer bu kupayı alırsa bu sezonu en iyi şekilde noktalamış olur. O yüzden bence finaldeki ilk takım onlar olacaklardır. Diğer finalist hakkında yorumu anca bugünden sonra yapabiliriz. Kupada favori yoktur, bunu Efes'in elenmesinden rahatça anlayabiliriz. Biz de elenirsek çok şaşırmasın kimse.. Her an herşey olabiliyor..

Maç başlığı yukarıda var arkadaşlar. Olin maçıyla ilgili orada konuşalım.

Bir yandan Fenerbahçe galibiyeti görmek istiyorum, diğer yandan ise eksiklerimiz var, yorgun olabiliriz diye Banvit daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Akışına mı bıraksak şu maçı acaba? :)

Ne yalan söyliyim ben de Banviti istiyorum.
Evren de yok.

Valla fener bizden uzak dursun. Mantıklı konuşacak olursak Banvit daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama fener turlayıp rakibimiz olacaktır.

Gelecek rakipten korkmuyorum ama mantıklı olmak gerekirse ezeli rakibimizle eşleşirsek maçı kazansak dahi pazar gününe yıpranmış çıkarız. Gerçi yarı finali geçersek muhtemel rakibimiz Beşiktaş olacak ama...

Benim için önemli olan bir Fener galibiyeti "daha" değil. Mücadele eden, takım ruhunu sahaya yansıtan bu takımın elinde kupa görmek. Neticede gönlümden Banvit geçiyor.

16 kere uzatmaya gitmesi dileğiyle ..Ayrıca Sports Tv yorumcuları Banvit-Fülker eşleşmesini erken final olarak yorumladılar,he şu ipekçiden çıkamayan iki takımdan bahsediyorlar tamam tamam erken final.

16 kere uzatmaya gitmesi dileğiyle ..Ayrıca Sports Tv yorumcuları Banvit-Fülker eşleşmesini erken final olarak yorumladılar,he şu ipekçiden çıkamayan iki takımdan bahsediyorlar tamam tamam erken final.

Bizim maçı anlatan ikili mi anlatıyor bu maçıda ?

Bu zamana kadar dinlediğim en kötü spiker-yorumcu ikilisiydi valla.Onların ne dedikleri çok önemli değil yani.

22-18 önde kapadı fb ilk periyotu.

40 40 ilk yarı sonucu.Savunma yok

54-58 3.period sonucu Banvit süpriz yaparmı acaba.

54 58 banvit önde kapadı 3.periyodu

Banvit süpriz yapabilir de biz Banvit e karşı süpriz yapabilirmiyiz bu oyunla orasını bilemem?

Fenerbahce savunmayı sertleştirince öne geçti.64-62

Yapamaz banvit hiçbişey fener kasmıyor bile adamlar biraz savunmayı sertleştirdi Banvit dağıldı.

69-68 kazandı fb.

Geri