SSL 12. Hafta | Galatasaray - Manisaspor

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Onur UNCU":bko0c0qw]Yazıp yazıp siliyorum.Bu kafayla zor tabi.Servet'e verilen tepkiye çok sevindim.İçtenlikle katıldım.Keza yönetime de.Galatasaray taraftarı ölmemiş,yönetimin esiri olmamış.Bunları görmek güzel.

Onur ben maçtaydım kardeşim ama Servet'e nasıl bir tepki oldu bilmiyorum açıkçası.Yeni açık paşa paşa coşku ile bağrına bastı Servet'i.[/quote:bko0c0qw]
Yeni Açıktaydım.Maç öncesi çağırma kısmına pek dikkat etmedim,bir kısımda koridordaydım zaten.Çağrıldıysa ayıbın babası.Son 15 dk verilen tepkiye baya katılan vardı yalnız.
Yeni Açık'ı kıstas almayalım kısmına katılırım tabi.Gelenlerin büyük kısmı kuru kalabalık.Tribünle uzaktan yakından alakaları yok.
 
Sühan Cem' Alıntı:
Doğan Eski açıkdaydım ben Servet'i çağırmadık. Maçada top ayağıan geldikçe yuhalandı. Sen bakma Yeni Açığa.

Abi Yeni Açık çapulcu tayfası.Servet ne yapmış ki suçu ne diyen adamlar.Giden varsa alınmasın arkadaşlar lafım meclisten dışarı.Hatta bugün bende yeni açıktaydım öyle diyim.O yüzden Eski'nin tepkiyi kavrayamadım ama kombinesi olan sürekli maça giden tecrübeli bilinçli taraftar kendini hemen ayırıyor ortamda.

Abi bu takımı biraz top oynar hale getirmenin maliyeti 20 milyon avrodur.Gerçekten işe yarar hale getirmenin maliyeti ise en az 40 milyondur.

2012 diye uyutup harcamadığı her kuruş misli ile bizden çıkıyor.İstemiyorum artık isimli yıldız oyuncu istemem artık 26 sını geçmiş adam.Gerekirse GS'ı basamak olarak görsün gelen adam ama hedefi olsun hırsı olsun.Çabalasın,katkı versin.
 
Sühan abi kaleyi unutmuşum o kadar çok eksikten kale göze batmıyor melek gibi gözüküyor :)

Şimdi bu saatten sonra şampiyonluk çok zor artık şansımız kalmadı. 2.lik düşündüğümüzde bence o da zor. Ligde her takım puan alacak durumda eskisi olsa 2. olabiliriz derdim ama lig artık çetin geçiyor. O yüzden Türkiye Kupasına asılmalıyız Avrupa'ya gitmenin en kolay yolu.

Ligin yarısında 7-8 adam almak çok zor. Aldıkların kaliteli olacak hem de ligin yarısında olduğundan futbolcu fiyatları artacak. Aldıklarının takıma alışması gereken zaman derken riski yüksek. Onun yerine 2-3 adamla ara dönemi geçirip, kadro dışı kalması gerekenlerin takımla ilişkilerini keseceksin. Yarı dönemden sonra önümüzdeki senenin takımını kurmaya başlayacaksın. Yani haziran ayında yapacağın transferlerin peşine düşeceksin. Yok bu düşünceyle hareket etmezsek eğer yine ağustos olur bu hafta 2 yıldız yok diğer hafta derken transfer sezonunun bitmesine doğru 2 adam gelir yine hayal kırıklığı olur. Şimdiden planlı hareket etmek şart.
 
Şimdi ben buraya yazacağım, dibine kadar sövüp ağzımı bozacağım, sonra forum yöneticilerimiz Galatasaray Futbolcusuna hakaretten bana ceza verecekler. Ben futbolcu göremiyorum ortada yani futbol oynayan adamlara rastlamıyorum. Hele ki Galatasaraylı futbolcu gururunu taşıyabilecek futbolculara senelerdir çok az rastlıyorum. Benim canımı vereceğim formaya t-shirt gözüyle bakan adamlara sövünce suçlu olacağım. O yüzden bir dakikalık susma eylemi yapıyorum kendi çapımda...
 
Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Onur UNCU":2nvdgcpe]Yazıp yazıp siliyorum.Bu kafayla zor tabi.Servet'e verilen tepkiye çok sevindim.İçtenlikle katıldım.Keza yönetime de.Galatasaray taraftarı ölmemiş,yönetimin esiri olmamış.Bunları görmek güzel.

Onur ben maçtaydım kardeşim ama Servet'e nasıl bir tepki oldu bilmiyorum açıkçası.Yeni açık paşa paşa coşku ile bağrına bastı Servet'i.[/quote:2nvdgcpe]


servet'e daha ne tepki olacak doğan.. ayağına her top geldiğinde yuhalandı.. biz servet, ankaragücü maçından sonra takımı sattı dediğimizde, burada kimseye inandıramıyorduk.. şimdi arşivleri karıştıracak halim yok.. trabzon'da hata yaptı diye kaka oldu.. servet çetin, kazandığı paranın haram-helal olduğuna önem vermeyen, hak etmek duygusunu bilmeyen bir adamdır.. Galatasaray forması giymesi onun gibiler için şereftir, benim gibiler için utançtır..

Maçtan geç çıkıldığı doğru ama buradaki arkadaşlar yine komplo teorileri üretmesinler artık. Yok ona bağırılmış, buna bağırılmamış, grup dağıtılmaya çalışılmış.. Herkes tribün uzmanı.. Televizyondan maç izleyip tribün analizi yapıyor.. Adnan Sezgin, Adnan Polat , yönetim, futbolcu hiç bir ayrım yapılmadan herkes protesto edildi.. Adnan Polat istifa diye de bağırıldı, rahat olun.. Kimse de kimseye engel olmadı.. Staddan çıkış da yaklaşık 21.30 u buldu.. Işıklar kapatılmasına ve müzik çalınmasına rağmen protestolar sürdü ki maçtan erken çıkmak zorunda kalan arkadaşım Sürmeli Otel'in önünde bile sesleri çok net duyduğunu söylüyor..

Oturup buradan ahkam kesmesin kimse.. Milletin içi yanmış, kimse anasını-babasını tanıyacak durumda değildi dün.. Hiç bir müdehale , engelleme olmadan insanlar içlerinden gelerek protesto ettiler..

Maçla ilgili bir şey yazmaya gerek yok.. Futbolcular Rijkaard'ı satarken biz ağladık burada, Rijkaard kötü dediler.. Alın Hagi geldi.. Yarın da Hagi kötü olur.. Başka adam getirirsiniz..

Servet, Mustafa Sarp gibi adamlar artık o formayı GİYMEYECEK..

Not: Teşekkürler Lorik Cana..
 
Dün gece için söylenicek tek söz Galatasaray tribünü uyanmış ve geri dönmüştür. Maçtan sonra herkes tek yürekti resmen. Kimseyi ayırmadan güzel bi protesto oldu. Müzik kapattırılıp stadın ışıkları geri açtırıldı. Adnanlar yolun sonuna geldi artık. Bundan sonrası Galatasaray için hayırlı olsun.
 
Açıkçası herkes galatasaray taraftarı geri döndü,uyanmış falan diyor ama ben hiç de öyle düşünmüyorum.ultrAslan sadece adnan sezgin istifa diye bağırıyor,yönetim istifa dediğimiz zaman hemen üstümüze yükleniyor hepsi.Daha tüyü bitmemiş çocuklar millete gider yapmaya çalışıyor.Maç bitmiş biz üzgünüz,kimisi orda dans ediyor.Ben böyle birşey görmedim.Dün az da olsa bir pretosto vardı ama beklediğimden azdı.Futbolcularda zaten iş yokda taraftarın satılmış olduğunu (en azından bir kısmının)beni çok üzdü.Eeee ne de olsa para yiyolar dimi,onlarda haklı.
Yazık...
 
Maçı ne izledim ne de dinledim, protesto olaylarını falan ancak Lig Tv ve Gs Tv'den biliyorum. ( Tabii hepsini değil, maç sonunda olanları ) uA ya da normal bir taraftar ne tepki verdi onu da bilmiyorum ama bugün belki de son zamanların en iyi işini yaptılar. Gerçi tren çoktan kaçtı, onu 2 hafta önce Servet'i bağırlarına basmadan yapacaklardı ama olsun, bu da bir gelişmedir.

Birde Hagi'nin açıklamarından şu anlamda çıkmaz mı?

"Geçen sezonun devre arasında alınan kiralık oyuncuları gördük, bundan sonra devre arasında ya da sonunda buraya 6-7 aylığına gelecek, kafa olarak hiç bir şey vermeyecek futbolcuları önleme" planı olamaz mı? Yani bundan sonra gelecek kiralıkların önünü kesmek gibi?

---

Kerem Seçer' Alıntı:
[quote="Cezmi Turalp":16qzpuk0]helvacı: başkan olmadanda toplantı yapabiliriz....

Mehmet Helvacı Sav :)[/quote:16qzpuk0]Günün bombası.. Harikasın Kerem.. :)
 
Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Onur UNCU":1kd7wqk1]Yazıp yazıp siliyorum.Bu kafayla zor tabi.Servet'e verilen tepkiye çok sevindim.İçtenlikle katıldım.Keza yönetime de.Galatasaray taraftarı ölmemiş,yönetimin esiri olmamış.Bunları görmek güzel.

Onur ben maçtaydım kardeşim ama Servet'e nasıl bir tepki oldu bilmiyorum açıkçası.Yeni açık paşa paşa coşku ile bağrına bastı Servet'i.[/quote:1kd7wqk1]

Kapalı servet'e yapılması gerekeni çok güzel yaptı.
Benim tek korkum mustafanın bu durumda fark edilmemesi ihtimali.
 
Ne güzeldi Abdülkader Keita tezahuratı, tüylerim diken diken oldu dün gece...

Ve tabi, Kral Hakan Şükür seni çekemeyen bütün kişilerin suratına tükür...
 
Galatasaray tribünü geri filan dönmedi.

Kapalı'da verilen tepkinin aynısı keşke Eski Açık'ta da verilseydi, bazı kişiler tarafından engellenmeseydi.

"Adnan Polat İstifa" tezahüratını duyunca, bunu Adnan Sezgin İstifa'ya yada Keita ve Hakan Şükür'e çevirmeye çalışan tribün liderlerimiz var hala.

Ama Kapalı maç boyu sınıfta kalsa da tepkilerini görünce hayret ettim.

Bir de anlayamadığım olay maç sonu statta kalma protestosu, zamanla eğlenceye dönüştü.

Hani şu maç sonu büyük çoşkuyla söylenen Omuz Omuza, Nevizade, Sen Varya Sen maç içinde bu kadar çoşkulu söylenmiyor. O da garip tabi..
 
Maçı ne izledim ne dinledim bi ara minibüste adam radyoda açmıştı ki uyuyakalmışım onda bile. Açıkçası buradaki yorumları okuyunca da güldüm sadece. Yazdıklarınıza değil halimize güldüm. Bence tepkinizi koyun gitmeyin maçlara. Ali Sami Yen olayı da hikaye zaten o stat geçen sene kapandı bu sene Fener 1 maç halı saha maçı yaptı bir de Servet'in organize ettiği takım 2 haftada bir abone olmuş . Bare bizim formamızı vermesinler bu ekibe normal turuncu halı saha forması versinler. Vallahi gidin basket , voleybol maçı filan izleyin ya da belediye'nin maçlarına gidin kalite filan var en azından onlarda. En azından küfretmezsiniz paşa paşa izlersiniz. Sahaya atlayıp suratına vurucağınız bi futbolcu yokur en azından bu tür maçlarda . Ben Servet gidene kadar izlemeyeceğim maç ki derbi de dahil buna. (takılcak adam bulamazsam mecbur izlerim :) ) Devre arası yiyiciler ve satıcılar giderse o zaman takımımı izlerim. Şu anda takım benim değil, bizim değil Servet'in zaten. Yarın öbür gün başkan Aziz olsun dese Adnans'lar hay hay diyip Aziz'i seçtirirler.
 
sSkibbe döneminde A takım kadrosuna alınan Ahmet Kesim, Sinan Osmanoğlu ve Cem Sultan ve bunların yanına Anıl Dilaver, Cumhur Yılmaztürk, Berkin Arslan, Caner Öztel ve Tugay Kerimoğlu'nun geleceğin yıldızı olarak görüP SEZON BAŞI A.Demirspor'dan transfer ettiği İbrahim Selen A takım kadrosuna alınmalıdır.
 
Kapalı farklıydı dün.Maçtan önce uzun süre 'sen sarıyla kırmızı' söylendi atkı şovuyla birlikte.Unutulup gitmesinden çok korkuyordum.Protesto kısmında da duruş netti.Böyle devam edilirse kazancımız büyük olur.
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
Bir de anlayamadığım olay maç sonu statta kalma protestosu, zamanla eğlenceye dönüştü.

Hani şu maç sonu büyük çoşkuyla söylenen Omuz Omuza, Nevizade, Sen Varya Sen maç içinde bu kadar çoşkulu söylenmiyor. O da garip tabi..
Gerçekten eğlenceye döndü , ama güzeldi :)
Maç için ne yazılabilir ki , Sami Yen'de kalmış 2 maç.. Ne kadar daha dursak içerde kardır diye bakıyorum olaya artık..

Onun dışında söylenecek pek birşey yoktu.. Ben bi Cana bir de Sabri gördüm tribünde heryere koşan , savaşan , gerektiğinde tekmeye kafa uzatacak derecede maçı isteyen..Başkada bişi görmedim pek..
 
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
sSkibbe döneminde A takım kadrosuna alınan Ahmet Kesim, Sinan Osmanoğlu ve Cem Sultan ve bunların yanına Anıl Dilaver, Cumhur Yılmaztürk, Berkin Arslan, Caner Öztel ve Tugay Kerimoğlu'nun geleceğin yıldızı olarak görüP SEZON BAŞI A.Demirspor'dan transfer ettiği İbrahim Selen A takım kadrosuna alınmalıdır.
Sinan Osmanoğlu ve Cem Sultan'ın oynamasını çok bekledim Rijkaard dönemlerinde. Olmadı. Bir umut Hagi artık...
 

Üst