SSL 16. Hafta | Galatasaray SK - Gençlerbirliği

Sühan Cem' Alıntı:
Barış nerde iyi oynadı abicim ya:) Gençlerbirliğinin en çok koşan beş oyuncusu bizim en çok koşan oyuncumuzdan daha fazla koşmuş :) Anlayın Barış'ın nasıl oynadığını.

Sühan Abi bizde değerlendirme 22 oyuncu üzerinden yapılmıyor artık biliyosun kendi içinde değerlendiriyoruz oyuncuları :p
 
Yalnız acı olan. Takım hadi alıştı yenilgiye de
Taraftar alıştı Samiyende yenilgilere. Kanıksadık artık. Kimse tepki vermez oldu. Maç çıkışı millet başka şeyler konuşuyordu. Zaten bu yüzden millet girdi kltuk kırma ve alma yarışına.
 
Sühan Cem' Alıntı:
Yalnız acı olan. Takım hadi alıştı yenilgiye de
Taraftar alıştı Samiyende yenilgilere. Kanıksadık artık. Kimse tepki vermez oldu. Maç çıkışı millet başka şeyler konuşuyordu. Zaten bu yüzden millet girdi kltuk kırma ve alma yarışına.
Eskiden yenilince en az 20 sayfa konusulurdu, bu aksam sadece 10 sayfa. Bu da söylediklerinin ispati zaten abi.
 
Gün gelmiş mutluluğun doruk noktası nedir, orada keşfetmişim. Onun için beni etkilemedi alınan bu "temiz" mağlubiyet ama...

Metroda 10 yaşlarında bir çocuk gördüm sarı kırmızıya bürünmüş. İlk ve son kez getirmiş abisi İzmir´den Ali Sami Yen´e. Dışımdan önemli olan alınan sonuç değil, yıkılmadan o heyecanı burada yaşamak desem de, çok mu zordu bu çocuklara bir galibiyet hediye etmek be onursuzlar demeyi ihmal etmedim içimden. Aslında bu sözleri NTV mikrofonlarına haykırma fırsatım da vardı. Elimde koltukla Taksim´de yürürken davet ettiler ama maça habersiz geldim diyerek kabul etmedim.

Yolculuk esnasında yaşadığım sorunlar nedeniyle buluşmaya geciktiğim için sokaktaki gsbasket ekibinden özür dilerim. Neyse, Ankara için uyku vakti.
 
Emre Yüksel' Alıntı:
Kimse Hagi'ye laf söylemesin artık.. Rijkaard'ın boşuna gittiğini görmüş bulunuyoruz, Hagi iyi bir teknik direktör değil ama tablo da tamamen onun suçu değil..
Hagi'nin suçu duygusallığı ve kini.. Şu acı durumda bile şımarıkça hareketleri.. Ümit Karan'ı sildiği gibi tek kalemde Insua ve Misimovic'i de sildi paşamız.. Ulan Hakan Balta'yı oynatırken utanmıyorsun da Misimovic'den mi utanıyorsun.. Bıktım Hagi'nin kaprislerinden.. Böyle karım olsa evden kovarım, o derece..Ama Comandante tabii. Çok iyi futbolcuydu.. Eee napalım. Maradona da çok iyi futbolcuydu.. Sonuç ? Galatasaray ezildikten sonra Hagi falan umurumda değil..

Anladığım kadarıyla devre arası transfere yükleneceğiz.. İnşallah rumen futbolcu almayız. Fiyaskolara fiyasko ekliyoruz..

Bence bu durumda birşeylere kızma sırasında, Hagi son sıralara geçecek kişidir. Zaten yıkılmaya yüz tutmuş birşeyi teslim ettik ona, bu yıkılışı engelleyeceğine inanan da pek yoktu zaten. Getirilişindeki amaç bu yıkılışı yavaşlatmaktı, iyi niyetinden de şüphemiz yok ama o da takıntılarıyla bu yıkılışı daha da hızlandırdı malesef, o yüzden bu durumda sadece ona bu noktada kızılabilir. Sonuç olarak ortada bir yıkım var, dolayısıyla yeniden yapılması gereken birşeyler de var ve bu yeniden yapılması gereken şeyler için Hagi uygun bir isim değil. Şahsen onun bu yaşanan tabloya alet olmasına üzülüyorum ama yapacak birşey yok, Galatasaray'ın iyiliği için böyle gerekiyor.

Birde sonuç olarak hala hedefsiz bir takım değiliz, düşmeme mücadelesi veririz artık.
 
Dün geceden aklımda kalan tek şey Şevval Sam'dı. Dalga geçmiyorum, böyle olacağı başından beri belli olan takımı izlemeyi geçtim de Sami Yen'in son maçı olsa bile hiç çekilmezdi. Onun için hiç düşünmeden bu önemli fırsatı değerlendirdim ve konsere gittim.

Geceden aklımda kalan; Şevval'in duru ve masum güzelliği, giydiği güzel ve şık kıyafeti ve o eşsiz şarkıları.. Kimseye etmem şikayet, ağlarım ben halime..
 
Yazmayayım diyorum da yine de kendimi tutamıyorum.

Maç başlamadan 5 dakika önce tribün hareketleniyor.

Eski tezahüratlar hatırlanıyor "Seni Sevmeyen Ölsün" gibi. O anda şom ağzımla arkadaşıma söylüyorum. İlk dakikalarda gol yersek her şey tepetaklak olur.

Golden sonra klasik ilk dakikalardaki Cimbom sesleri ve gol gelmeyince 10 dk sonra susan taraftar topluluğu.

Sami Yen hakkını futbolculara helal etmiyor, peki bize ediyor mu?

Tüm nefesimizle "Seni Yıkacak Dozerin Anasını ..." derken kendimiz yıktık Sami Yen'i iyi mi? Bu küfürleri kendimize mi iade edelim şimdi?

Galatasaraylılık ölmüş, Galatasaray taraftarı diğerlerinden farklı değil.

Lafım anı olsun diye tek bir koltuk alıp evine götürenlere değil. Protesto yaptığını sanıp 10larca koltuk kıran, bir iş başarmış gibi kırdığı her koltukta sevinen, bunları sahaya atan, Sami Yen'e bu son maçında zarar veren şerefsizlere.

Bir de rakip takımı alkışlamaya çalışan, oley çeken beyin yoksunu insanlar da var.

Beypazarı maçını oynamayalım mümkünse Samiyen'de.

Daha da kötü veda etmeyelim, yeterince sızlattık Ali Sami Yen'in kemiklerini.
 
Galatasaray taraftarı gerekeni yapmıştır kimse edebiyat yapmasın boşuna.Milletin kıçı donmuş maça gelmiş, sahada mücadele etmeyen rakip kaleye gitmekten aciz insanlar topluluğu...
Galatasaray Takımı hiç bu kadar ezilmemişti ve bu kadar kötü olmamıştı o yüzden ah nerde eski taraftar edebiyatı yapmaya da gerek yok.

Galatasaray taraftarı her maçta görevini yapmıştır, ama sahada böyle vurdumduymaz insanlar oldukça, yönetimin hiç çağrıya kulak vermdiğini duyunca bu tepkiyi yapmıştır...

Ha unutmadan benzer bi tepki 19 Mayıs 2005'te de olmuştu herkesin hatırlayacağı gibi...O gün takım için milat olup birçok şey değişmişti bu sefer değiştirilmi bilmem ancak şuna eminim ki; SABRIMIZ TAŞTI . . . !
 
2005 değil 2007 de verdik o tepkiyi Burak.

Taraftara gelirsek eğer ben hakveriyorum taraftar kötüydü diyenlere. Tamam sahada takım yok. Hatta ben maça geldiğimde yanımdakilere galip gelirsek süper olur ümidim yok da dedim. Ama ne maç öncesi ne maç esnası tezahurat yapan yoktu. Tezahurat yapnalr gene aynı kişiler. Yahu sahada takım yok ama maç samiyene veda maçı. Futbolcular samiyene kötü veda ediyor diye taraftar da mı kötü veda etmeli? Hiç bişi yapamıyorsan gir eski bestelere onalrı söyle maçla alakasız yaşa o anları. Nerdeeee sus pus adamalr sadece futbolcusunu yuhlamayı bilenler. Bence gecenin tezahuratı bu yüzden oley diyenin anasını ...yim diye yapılan tezahurattı. Soğukta maça gelmiş olmak çokda mühim değil. Zamanında koltukda yoktu betonun üzerinde üstelik yerler bir karış su iken ayakalrımız donarak maç izlerdik. İki rüzgar kar yedin diye büyük taraftar olmazsın. Ama dün takımının bu rezil durumunda bile samiyenin hatrına en azından kendi kendine eğlenen bir taraftar oslaydı çok daha mutlu ayrılırdım Ali Samiyenden. Mümkünse o donanlar gelmesin Beypazarı maçına. Bu yüzden GS'ın şampiyonluk kutlamalarına hiç katılmadım direk gittim evime. Kötü günlerde ise hep oradaydım.
 
Sühan Abi sorunumuz biraz da o zaten.

Taraftar haklı demeye kimsenin hakkı yok şuanda. Samiyen'de rakip takım taraftarı alkışlanmaz, rakip takıma oley çekilmez, bu kadar basit.

Samiyen'de bu sene çok değil 3-4 maç izleyen biri bile durumun ne kadar içler acısı olduğunu anlayabilir.

Daha öte noktalar da var ama orlara hiç girmeyeyim.
 
Bi ara Yıldız Teknik in olduğu grup oley çekenlere 'Oley çekenin anasını ...' diye tezahürat tuttu.İşte o an tamam şimdi kavga çıkacak dedim taraftar arasında ama hiçbişey olmadı.

Düşün önünüzdekiler oley çekiyor arkadakiler küfür ediyor.Yıldız teknik e kimse bişey diyemiyor adamlar önündeki reis dediklerine bakarak ana avrat sövüyolar nedense hiçbişey olmadı bende buna şaşırdım bu arada devre arası arkadaş aradı koltuk kırarken tv ye çıktın dedi umarım kimse görmemiştir :)

Çünkü bi ara çok acayip gaza geldin ben kırarken oley çekiyorlardı :)
Onur Yavuzda bizim kırdıklarımızı gelip alıp kaçtı 'Hop birader napıyorsun onlar bizim dedik ama aldı gitti'' :p
 
Sen onları sahaya atarsın diye, önünden alalım istedik Onur ile. : )

Onur Uncu' Alıntı:
Eski Açık'taki en kırık,en kirli koltuğu aldım.Torunlara miras falan diyorum da seneye kalmaz kendi kendini imha eder benimki. :)
Evliliğin anahtar sözcükleri "anlamak ve anlaşılmak" ise anlaşılman için -koltuğun bir sene sonra kırılırsa- düğünde vereceğim hediyeyle yardımcı olurum. Kurtulmak o kadar kolay mı... : )
 
Hagi nin basın toplantısında sarf ettiği bir söz:Kişilikli takım kişilikli futbolculardan kurulur
Ey Hagi futbolcular kişilikli olmuş olsalarda şu anda yedek klubesinde sen değil F.Riijkard oturmaya devam ediyor olurdu.
Sende fark ettin ama geç kaldın Hagi kişiliksiz futbolcuları kadro dışı bırakmayıp hiç bir suçu olmayan oyuncuyu kadro dışı bırakırsan o kişiliksiz futbolcular seninde başını yer.
 
Ufuk'tan şu an için Galatasaray kalecisi olmaz, H.Balta'da hiçbir halt olmaz, Barış, Ayhan, Mustafa Sarp 1 ligde ilk 5'e oynayacak takımın orta saha oyunsu değil, Mehmet Batdal'ın 10 fırın ekmek yemesi lazım daha o zamana kadar yaşı 30 olur.

Uzun sozun kısası minimum 5 transfer lazım bu takıma. Gecen sezon sonu sorduklarında 3 diyordum, bu sene yapılan 9 transferden ve harcanan 20 M euro'dan sonra rakam 5 e cikti.
Aman bu yönetim daha fazla transfer yapmasın yoksa küme düşürecekler...
 
İki yıldır pek uğramıyordu buralara, "forumda dile getirdiğini görsem alırdım abi" mazeretini öne süremez. Halleder herhalde Beypazarı maçında. : )
 

Üst