• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

SSL 17. Hafta | Konyaspor - Galatasaray SK

Anil bence de dogruyu yapti. Serdar yerine Musa oynasaydi keske sacma sapan oynuyo gene.. Kewell'a da Hakan Aslantaş yapismis durumda

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Anil bence de dogruyu yapti. Serdar yerine Musa oynasaydi keske sacma sapan oynuyo gene.. Kewell'a da Hakan Aslantaş yapismis durumda

Serdar yerine değilde Halan Balta yerine oynasa tam yerinde oynamış olurdu Musa.

Bence baltanın yerine oynasaydı çok iyi olurdu. O saçma sapan bile oynamıyor.

Hakan Balta'nın daha tek pası direkt ayağa gitmedi.2 metre öne 2 metre arkaya atıyor.

Doğan Sağlam' Alıntı:
Hakan Balta'nın daha tek pası direkt ayağa gitmedi.2 metre öne 2 metre arkaya atıyor.
Aynısını yazacaktım son pas komedi zaten.

22 numaradan nefret ediyorum

çok merak ediyorum golü kim atar diye?

18 22 76 77 nın atcagı gollerle galıp gelcegımıze maglup olmayı tercıh ederım

Pas atmaktan acizler zaten topa vururken ayakları falan kaymadığı sürece gol atmaları pek mümkün değil.

Serdar bir hücum oyuncusu olarak ne zaman topu tek hamlede sektirmeden kontrol edebilecek merakla bekliyorum.

demene kalmadı kaptırdı kontra yıyorken cana kestı gene

Valla bu işin sonunda Hakan Balta'ya sövüp ceza alacakmışım gibi bir his var içimde.Pas özürlü!

Doğan Sağlam' Alıntı:
Valla bu işin sonunda Hakan Balta'ya sövüp ceza alacakmışım gibi bir his var içimde.Pas özürlü!

ayhanı da ekleyelım kesınlıkle

Geri pasları bile hatalı atan bir Ayhandan ne beklersin.. Ayağını kullanamayan adam kafasını mı kulanıcak ? Niye topun altına giriosun orada be adam !

Çağlara helal olsun..Türkiyenin en iyi sol beki.Kim ne derse desin.

bravo Ayhan bir pozisyonda kafa nasıl vurulur gösterdin bize

Alpaslan Koç' Alıntı:
[quote="Doğan Sağlam":ek7i2j49]Valla bu işin sonunda Hakan Balta'ya sövüp ceza alacakmışım gibi bir his var içimde.Pas özürlü!

ayhanı da ekleyelım kesınlıkle[/quote:ek7i2j49]
serdar özkan'ı da :)

ayhan altıpasın tam orda bombos kafayı dısarı vurdu

Umut İpekçi' Alıntı:
bravo Ayhan bir pozisyonda kafa nasıl vurulur gösterdin bize
defans oyuncusu o pozisyonda o kadar net dışarı atamaz.

Geri