• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

SSL 3.Hafta / Kardemir Karabükspor-GALATASARAY

Puanları 0
Çözümler 0
@Serkut Yavuzşen
SSL'de 3.hafta maçı
Tarih:21.09.2011
Saat:18.45
Stadyum : Dr.Necmettin Şeyhoğlu
İlk kez konu açıyorum bu maça kısmetmiş.Samsun maçında zaman zaman iyi oynanan futbol vardı o futbolu daha da çok zamana yaymalıyız bu maçta.Geçen yıl 2-1 yenilmiştik burda bu sene kazanalım.
Başarılar Aslanlar...

SSL 3. Hafta | Karabükspor-Galatasaray

Galibiyet serisi devam etmeli,maç başlığını görünce şaşıranlar olabilir ama şaşırmayalım çünkü maç 2 gün sonra yani çarşamba:) ayrıca maç saati çok enteresan geldi bana:)

son form durumlarına göre kadro şu şekilde olmalı bence:

Muslera

Eboue Ujfa Servet Hakan B

Kazım Melo Selçuk Riera

Elmander Sercan

Muslera

Sabrı Ujfa Servet Hakan B

Eboue Melo Selçuk Riera

Elmander Sercan

bu kadroyla cıkarsak macı rahat bırsekılde alacasgımız dusunuyorum .

4-4-2 sistemiyle maça başlarsak zorlanmadan alırız.Çift forvete döndüğümüz zaman maçın ilk 60 dk sında girdiğimizden daha çok gol pozisyonuna girdik son bölümde ve 2 gol bulduk.Fatih Terim'in saçma inatlarının kurbanı olmayız umarım.

Muslera
Ujfa-Semih-Ceyhun-Hakan
Eboue-Selçuk-Melo-Riera
Sercan-Elmander kadrosunu denese hoca keşke...

Shelton tehlikeli adamlarından biri rakibin Jamaikalı 2 maçta 2 golü var.Arkada fazla alan bırakmamak lazım hem ibb hem samsun maçlarında yaptık bunları bireysel hatalar sonuçlarında.Servet-Ujfa ikilisi ortada olur önlerinde Melo-Selçuk-Eboue kanatlarda Riera-Kazım(Sercan) tek forvet Johan Elmander.Böyle bir kadro bekliyorum çarşamba günü.

4-4-2 oynayasak ya

kazım ve baros yerine sercan-elmander 2lisi ile başlamak iyi olabilir.. bu 2linin girdikten sonra getirdiği hareketliliği terim de görmüştür zaten.. ısrar etmez umarım barosta..

Kesinlikle 4-4-2 ile başlamalıyız.Tek forvet Baros ile pozisyona dahi giremiyoruz,ciddi pozisyon üretme sıkıntısı çekiyoruz.Elmander-Sercan a döndük takım kendini buldu adeta.Yine defansta da ben değişim bekliyorum.Gökhan Zan son şansını da kullanmıştır bence.Samsun doğru dürüst bir kere geldi sağ olsun yedik golü.Servet-Gökhan ikilisine zerre kadar güvenmiyorum.Aralarına atılan her topu direk gol tehlikesine dönüyor.Açıkcası Ceyhun u görmek istiyorum hem ayağı düzgün hem de bu ikisinden bir eksiği yok.Yine Kazım kendine gelmeli artık böyle bir şey olamaz adam sahada ruh gibi geziyor sadece.Kendisine bu kadar inanan varken Kazım kendini bitirmek için uğraşıyor sanki.İyi yanlarımızı da söylemek lazım Selçuk-Melo ikilisi çok iyi başladı.Özellikle Selçuk biraz daha performans verince çok daha rahat maçlar izleyeceğiz.

Muslera
Eboue Ujfa Ceyhun Balta

Engin(sabri) Melo Selçuk Riera

Elmander Sercan

Elmander'in ilk kez 11 başlayacağı,performansı ve atacağı golle ilk 11'de ki yerini sağlama alıcağı maç olur.Elmander tek forvette de iş yapacak güce sahip.Tek forvetli sistemle Baros'a yazık oluyor.Mümkün gözükmese de Baros-Elmander ikilisi ile başlanırsa ciddi bir hücum gücüne sahip oluruz.

M.Batdal gol atmak istiyor!

at koçum sende Sarp gibi :(

___________Muslera__________
Sabri__Gökhan____Ujfa___Hakan
____________Melo___________
_______Eboue___Selçuk_______
__Kazım_____________Riera____
_________Elmander___________

Fatih hocam bu 11'i sürer sahaya büyük ihtimal. Skora göre 2.devre gerekli değişiklikleri yapar.

Elmander'in ilk kez 11 başlayacağı,performansı ve atacağı golle ilk 11'de ki yerini sağlama alıcağı maç olur.Elmander tek forvette de iş yapacak güce sahip.Tek forvetli sistemle Baros'a yazık oluyor.Mümkün gözükmese de Baros-Elmander ikilisi ile başlanırsa ciddi bir hücum gücüne sahip oluruz.

Kesinlikle katılıyorum.
Baros'un performansı da yıllar önce Fenerbahçe'nin Mateja Kezman'ı tek forvet oynattığı zamanki gibi düşüyor.
Baros kesinlikle tek forvet için uygun bir isim değil.
Bence Kazım yerine Sercan'la başlayabilirse ki ben Kazım'ın moralini düşürmek istemeyeceği için böyle birşey olacağına ihtimal vermiyorum, bence daha iyi olur.
Kazım'da da form düşüklüğü var..

Muslera-Sabri-Zan-Ujfalusi-Hakan-Selçuk-Melo-Kazım-Riera-Baros-Elmander

Sistem belli;

403017550.jpg

Yıkalım artık şu deplasman fobisini.

-----------Muslera---------
Eboue---Ujfa---Gökhan--Hakan
------------Melo-----------
Sabri(kazım)-Selcuk-Engin
----Elmander----Baros-------

Riera'yı koymak isteyenler ister Eboue'nin yerine Sabri'yi koyabilirler. Yada Baros yerine Sercan. 3 türlüde rahat galibiyet alırız.

veliyigit Veli Yigit
Bu akşamın muhtemel 11'i: Muslera - Eboue,Ujfalusi,Gökhan Zan,Hakan B. - Melo,Selçuk,Kazım,Riera - Sercan,Elmander

Çıkabilecek en iyi kadromuzu, bugün sahada görebileceğiz sanırım. Kaptanı da merak etmiyor değilim, kadro böyle olursa..

İlk 3 maçı kazanacağımı düşünüyordum fikstüre baktığımda açıkçası.. Karabük'ün geçen seneki havasında olmayacağını, ligde sıkıntı yaşama ihtimali olduğunu düşünüyorum. Zaten en önemli oyuncuları Emenike'yi kaybederek önemli güç kaybettiler.. Umarım bu maçı kazanıp galibiyet serisine başlamış oluruz..

Veli Yiğit'in muhtemel 11'i bence de çıkabilecek en iyi 11. Tabi kaptan kim olur, kanımca Hakan Balta yada Melo'ya verirler pazubandı..

Geri