SSL 8. Hafta | Galatasaray-Gaziantepspor

GALATASARAY
GAZİANTEPSPOR
Hakem
Tarih: 26.10.2011 20:30
Yer: ALİ SAMİ YEN SK TÜRK TELEKOM ARENA

Yine bir haftaiçi maçı ve çarşamba günü,içeride puan kaybına tahammülümüz yok,güzel bir oyun ve 3 puan bekliyorum..

Aydın Yılmaz'ın ve başka şaşırtıcı sürprizlerin olmadığı bir maç olsun....
 
Kulüp bilet fiyatlarında indirime gitmiş gibi bir illüzyon yaratıldı ama aslında eskişehir maçına göre sadece 150 tl olan kapalı alt ın fiyatı 125 e 40 tl olan kale arkası üst tribünler ise 30 a indirildi..diğer yerlerin fiyatı aynı..bursa maçı fiyatları zaten fahişti onu değerlendirme dışı tutuyorum..ve bugün baktığımızda bilet satışı yok denecek kadar az..bu kadarda ilgisizlik beklemiyordum..görünüşe göre 30000 kişiye oynayacağımız bir maç olarak duruyor..yaya yolunun yapılması maç sonu çileyi azaltacaktır..gol yemeyeceğimiz ama atmakta da zorlanacağımız bir maç bekliyorum..1-0 yada 2-0 lık bir galibiyet olası..
 
Beraberlikle ayrılırsak çok şaşırmayacağım açıkçası. Eksikler + formsuzları hesaba katınca işimiz kolay değil. Antep her ne kadar daha ilk galibiyetini dün almış olsa da kapasite olarak yabana atılamaz.. Umarım şu maçı kazasız belasız atlatırız ve sakatlarımızdan en azından 1 tanesi bir sonraki maça yetişebilir..
 
beşiktaş-fener derbisinin olduğu bir haftada her ne pahasına olursa olsun 3 puan gelmedli hatta güzel futbolda olursa ki o zor bir ihtimal gibi ama kısacası iyi futbol ve 3 puan görelim....
 
Kazanırsak lider oluruz.Önemli bir maç.İlk yarı çok mühim.Gol atamazsak oyun kitlenebilir.45 dakikalık iştah mutlaka gol getirmeli :)
 
ilk 11'imiz: Muslera, Sabri, Ujfalusi, Gökhan, Hakan, Engin, Melo, Selçuk, Kazım, Riera, Elmander


Yine mi bamya? Yine mi Riera?
 
Herşey üst üste geldi.Tek oyuncu değişikligi hakkımız var ve bu moral bozukluğu ilede maçı çevirmek zor gözüküyor.Galatasaray isminin oldugu yerde umut vardır diyip bekleyelim.
 
---hakemler kesinlikle art niyetli.....servete langırt diye kırmızı gösterdi....2 tane gol pozisyonu olabilecek pozisyonları 1-0 ken faul diye kesti.alakası yoktu faulle
 

Üst