SSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Ama ne olursa olsun yine puan kaybettik. Bursaspor'la puan farki 10'a cikti. :?
 
Salih Coskun' Alıntı:
Ama ne olursa olsun yine puan kaybettik. Bursaspor'la puan farki 10'a cikti. :?
Sanki birşeyler kazanmış gibi görünüyordu takım puan haricinde.Önemli olanda budur.

Ayrıca 10 senedir olan olmadı.Derbide, deplasmanda 1 puan iyidir.
 
Staddayim cepten giriyorum şu an.. Atmosfer cidden mükemmeldi. 50bin kisiyi resmen ezdik tribünde. Bu benim kadikoydeki ikinci derbim, ikisinde de gol olmadi. Ayagim ugurlu gelsin seri bozulsun diye gidiyorum demiştim totemim tuttu :p Sahada savaşan herkesi takdir ve tebrik ediyorum.. Ardasiz, Kewellsiz,Barossuz, 3 günlük teknik adamla bunu yaptik. Emeği geçenlere teşekkürler
 
Kazanılan en önemli şey..Güven!
Ardından ikincisi..Karakterimiz olanı oynamayı başlıyoruz , önde baskı , pres..
 
Mustafa Yanar' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":eek:7r05cnz]Ama ne olursa olsun yine puan kaybettik. Bursaspor'la puan farki 10'a cikti. :?
Sanki birşeyler kazanmış gibi görünüyordu takım puan haricinde.Önemli olanda budur.

Ayrıca 10 senedir olan olmadı.Derbide, deplasmanda 1 puan iyidir.[/quote:eek:7r05cnz]
Orasi tartisilmaz tabiki öyle ilerisi icin cok umutlandirdi beni bu aksamki mac. Sadece bir de farkli yönden degerlendirmek istedim. Ama memnunum tabiki genel olarak hem oyundan hem skordan.
 
Geçen hafta ki bale takımından sonra bugun futbol takımını izlemek güzel oldu.

Kimse bahsetmemiş ama Ayhan'da bir tebrik hak ediyor sanırım.
 
Herşey güzelde meşale ile takım karşılamak filanda neyin nesi anlamadım...Tamam uzun süreden beri ilk defa bu takımı savaşırken gördük ve sevindik ancak biz Galatasarayız dünyadaki herhangi bir takımla berabere kalmak bizi bu kadar sevindirmemeli...
 
"İki günde birşeyleri değiştirmek zor!"Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Gheorghe Hagi, takımı ile çıktığı ilk resmi maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Ekim 2010 Pazar - 21:18

Deplasmanda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'ın teknik direktörü Gheorghe Hagi maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Takımı ile çıktığı ilk resmi maçta Galatasaray'ın Kadıköy'deki galip gelememe serisini bozan Hagi, göreve geldiği günden bu yana nelerin değiştiği üzerine sorulan soruya: "İki gün içerisinde birşeyleri değiştirmek çok zor. Bunu başardığımızı söyleyemem. İnançla ve kendime güvenerek geldim. Biliyorum bu konum Galatasaray'ın hakettiği yer değil. Potansiyelimiz var. Bu akşam da bunu gösterdik. Çok iyi ve daha fazla çalışmamız gerekiyıor. Çok fazla sakat futbolcumuz vardı maç öncesinde. Ancak hep birlikte biraz daha fazla çalışarak hakettiğimiz noktaya geleceğiz" şeklinde cevap verdi.

Takımının Fenerbahçe karşısında ilk yarıya daha iyi başladığını belirten Hagi: "Gerçekten özellikle ilk devrede çok pozisyon bulduk. İkinci devrede de 2-3 pozisyon yakaladık görüldüğü gibi. Fenerbahçe'ye de pozisyon verdiğimiz dakikalar oldu ancak bunları başarı ile savuşturduk. Oyuncularımı ve Fenerbahçe'nin oyunularını tebrik ettim. İyi bir mücadele oldu. Tekrar Türkiye'ye döndüğüm için çok mutluyum." diyerek sözlerini noktaladı.

BASIN TOPLANTISI

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Hagi, medya mensuplarına yönelik olarak, "Çok güzel bir derbi gördüğünüze inanıyorum" derken, "Sahaya 3 puan almak için çıkan iki takım gördünüz. Takımdaki oyuncuların hepsini tebrik ettim. Çünkü herkes elinden geleni yaptı. Takımın potansiyelinin iyi olduğunu bildiğim için Türkiye'ye döndüm ve bu gece her şeyi beğendim. Tekrar Türkiye'ye dönmekten çok mutlu olduğumu söylemek isterim. İnanıyorum ki çok güzel şeyler yapacağım. İnançla geldim, kendime güvenerek geldim" ifadelerini kullandı.

Derbide iki takımın da kazanabilecek pozisyonları yakaladığını aktaran Hagi, "Bana göre çok açık bir maçtı. Hem biz, hem de Fenerbahçe kazanabilirdi. İlk devrede bizim şansımız daha fazlaydı. İkinci devrede rakibimizin de pozisyonları vardı. Bence çok güzel bir şov oldu ve çok güzel bir maç geçti, 0-0'a rağmen. İleriki maçlarımızda gollerin de geleceğine inanıyorum" dedi.

"KAZANMAK İÇİN GELDİK ÇÜNKÜ BİZ GALATASARAYIZ"

Rumen teknik adam, bir soru üzerine, Fenerbahçe deplasmanına 3 puan almak için geldiklerini kaydederken, "Aldığımız beraberlik bizim için sürpriz değil. Buraya kazanmak için gelmiştik. Çünkü biz Galatasarayız.
İyi çalışılırsa güzel sonuçlar alabileceğimize inanıyorum. Bence hak ettiğimiz 3 puanı alamadık" diye konuştu.

Oyuncularının bugün sahada yaptıklarından memnun olduğunu vurgulayan Hagi, "Bazı şeyler çok iyi yapılamadı ama genelde iyiydik. Daha çok çalışmalıyız. Çok değerli bir rakiple karşılaştığımız unutulmamalı ve yine zor bir sahaya çıktık" şeklinde konuştu. Oyuncularını nasıl motive ettiğinin sorulması üzerine ise Hagi, şunları söyledi:

"Oyuncularıma, (Çok değerli oyuncular olduğunuz için Galatasaray'dasınız. Bize kalan tek şey, biraz daha iyi mücadele ederek, iyi çalışarak, daha güzel şeyler yapabilmek) dedim. Benim felsefeme göre, takım olarak kazanabiliriz ama farkı oyuncular yaratır. Kolektif olarak takım ruhunu kazanmalıyız. Takım ruhunu kazanabilirsek, çok güzel şeyler yapabiliriz. Bugün sahada bazı güzel şeyler görüldüğüne inanıyorum ve bunun devamı var. Geride kalan 2 gün içinde, oyuncularıma buradan iyi bir sonuçla ayrılabileceğimizin güvenini vermek istedim. Zaten 2 günde değiştirebileceğiniz çok az şey var. Buraya tek maç için değil, uzun bir süre için geldiğimi söyledim oyuncularıma. Bu inancı onlara da aşılamaya çalıştım."

"ELANO, DAHA FAZLASINI VEREBİLİR"

Uzun bir aradan sonra kendisinin forma şansı verdiği Elano ile ilgili fikrinin sorulması üzerine Hagi, "Elano, daha fazlasını da verebilecek bir oyuncu. Maça iyi başladı. Onun çok iyi bir oyuncu olduğunu herkes biliyor. Takıma çok faydalı olacaktır" yanıtını verdi.

Baros, Arda ve Kewell'ın takıma dönmeleri sonrası nasıl bir kadro tercihi olacağıyla ilgili Rumen çalıştırıcı, "Bu oyuncuların takıma katılmalarını bekliyorum. İnanıyorum ki onların da katılımıyla çok daha güçlü olacağız. Takımda 4-3-3 sisteminden başlayarak, 2 farklı sitem daha saha içinde çeşitli durumlara göre kullanabiliriz. Ama tabii ki zaman lazım" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe takımını ne kadar tanıdığının sorulması üzerine, "Ben futbolu çok iyi tanıyorum. Futbol benim hayatımdır" yanıtını veren Hagi, "İki gün içinde Tugay hocayla birlikte, Florya'daki analistlerle birlikte çalıştık. İki gün içinde yapabileceğimiz her şeyi yaptık. Bugün 3 puanla ayrılsaydık daha güzel olurdu" dedi.
 
Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":2xqp4on0]Kimse bahsetmemiş ama Ayhan'da bir tebrik hak ediyor sanırım.

Ayhan bu forumdaki bir kaç kişiden iyi bir özür hak ediyor aslında.[/quote:2xqp4on0]

Ayhan konusnda nötrüm :) 1 hafta övdürtüyor kendini , 1 hafta sövdürtüyor :)
 
Tabi unutmadan geçen hafta takımı sabote edenlerin ihanetini unutmadık...En azından ben unutmadım,böyle karakterler artık dünyanın en büyük futbolcusuda olsa gözlerimde yoktur hiçbiri...
 
Staddan daha yeni geldim eve, tribünde 48 bin Laci`yi SUS-TUR-DUK!

Takım da çok iyiydi, biraz şansımız olsa 2 hatta 3 farklı galibiyet işten bile değildi..

Lorik Cana, Elano ve Pino başta olmak üzere hepsinin ayağına yüreğine sağlık!
 
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Herşey güzelde meşale ile takım karşılamak filanda neyin nesi anlamadım...Tamam uzun süreden beri ilk defa bu takımı savaşırken gördük ve sevindik ancak biz Galatasarayız dünyadaki herhangi bir takımla berabere kalmak bizi bu kadar sevindirmemeli...


Takım karşılama derken nereyi kastettin bilmiyorum Kerem. Maçtan yeni geldim. Floryadamı o ortam vardı haberim yok. ama Geçen haftaki doğru değildi. Takımın meşale ile karşılanması abes bir durum değil. Maçtan 30 dakika sonra Hagi oyuncualrı da getirdi tribüne onlar içinde meşale yaktık. Onumu kastedişyor acaba dedim. Keşke her deplasmanda yenilseler bile tribüne gelseler. Biz onlar için değil meşale dünyayı yakmaya hazırız
 
Sühan Cem' Alıntı:
Takım karşılama derken nereyi kastettin bilmiyorum Kerem. Maçtan yeni geldim. Floryadamı o ortam vardı haberim yok. ama Geçen haftaki doğru değildi. Takımın meşale ile karşılanması abes bir durum değil. Maçtan 30 dakika sonra Hagi oyuncualrı da getirdi tribüne onlar içinde meşale yaktık. Onumu kastedişyor acaba dedim. Keşke her deplasmanda yenilseler bile tribüne gelseler. Biz onlar için değil meşale dünyayı yakmaya hazırız

Floryada bir karşılama olmuş ondan bahsediyorum,yoksa tribündeki kişi oyuncularının gerçekten onlarla beraber savaştıklarını hissediyorsa 4-0'da yenilseler bu yapılabilir tabiki...
 
M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
Sühan Abi ve maça giden diğer arkadaşlar maçtan önce bazı oyuncularımıza tepki oldu mu tribünden?

Benim duyduğum bi tek Sabri`ye organize şekilde küfür edildi maç öncesi ısınılırken.. Ama Sabri 48 bin Laci`ye cevabını maçın bitiş düdüğünden hemen sonra tribüne gelip üçlü çektirmesiyle verdi. O üçlüyü unutamam, süper bi sahneydi 8)
 

Üst