Kalbi kırılır derken?
Iyi diyorsun hos diyorsunda abi,bizim hosumuza mi gidiyor GS´mizi böyle görmek sence? Inanmayanlar maca gelmesin demissin,sence bu macta misafir takima ayrilan tribün dolar mi? Dolar ise % kaci dolar?Sühan Cem' Alıntı:Perşembe veya Cuma günü biletler çıkacak. Tek isteğim maça, GS sevgisi olanlar gelsin sadece. Yok fark yeriz yok böyle olur vay ben böyle vay ben şöyle diyecekler iyi küfür edebilecekleri yüksek bir yere çıksın oradan seyretsin maçını. Biz GS taraftarıyız arkadaşlar. En karanlık günleri de gördük gözlerimizi açamadığımzı kadar aydınlık günleri de hep Armanın araksındaydık. Ciddi diyorum eğer takıma inanmayan varsa gelmesin maça, daha tribünde çok kişinin kalbi kırılır şimdiden söyliyim.
Bir GS asigi olarak bunu söylemek bana cok koyuyor ama haksizda sayilmassin(iz)Deniz Erdoğmuş' Alıntı:Ben şahsen gelmeyeceğim diğer arkadaşlarım gibi,beraber gidecektik vazgeçtik..Protesto ediyorum oyuncuları.
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:Arkadaşlar Baros oynar mı?
durumu nedir acaba
Bu kez tam tersi olmali yani mümkün oldugunca az yerli ile oynamamiz lazim yoksa isimiz zor. Savascilarimiz yabancilarimiz. Begenmedigim Cana bile oynasin bu macta derbi motivasyonuyla belki birseyler yapar.Merve Durgut' Alıntı:Ben totem yapıyorum sanırım , çünkü umut koyduk senin adını . En iyi günlerimizde kaybettiksek , bu sefer kazanırız belki![]()
Doğru düzgün oynasınlar yeter , bizi utandırmasınlar. En azından ellerinden gelen buydu diyebilelim.Artık ne kadronun önemi var ne oynayanların, aklıma gelense Fb kupa maçı yabancısız gittiğimiz kadıköy deplasmanı! Ben böyle birşey istiyorum, takımım savaştı demek istiyorum gerisi önemli değil.
En kötü gün bugünse bugünde Galatasaray !
Tek istediğim Servet oynamasın.
Erdal Can İçelli' Alıntı:Bu konu fazla sürmez kilitlenir derbiye kadar bence en hayırlısı da o olacak gibi konuşulacak pek birşey yok beklenti yok futbol konusulacak takım yok hakaret edip üyeler ceza alacağına kilitlenmesi daha mantıklı
ihanet karaktersizlik vb nitelikler ile eşleştirilmeleri oyuncularımızın her ne olursa olsun taraftara yakışmıyor