• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

SSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Kalbi kırılır derken?

Sühan Cem' Alıntı:
Perşembe veya Cuma günü biletler çıkacak. Tek isteğim maça, GS sevgisi olanlar gelsin sadece. Yok fark yeriz yok böyle olur vay ben böyle vay ben şöyle diyecekler iyi küfür edebilecekleri yüksek bir yere çıksın oradan seyretsin maçını. Biz GS taraftarıyız arkadaşlar. En karanlık günleri de gördük gözlerimizi açamadığımzı kadar aydınlık günleri de hep Armanın araksındaydık. Ciddi diyorum eğer takıma inanmayan varsa gelmesin maça, daha tribünde çok kişinin kalbi kırılır şimdiden söyliyim.
Iyi diyorsun hos diyorsunda abi,bizim hosumuza mi gidiyor GS´mizi böyle görmek sence? Inanmayanlar maca gelmesin demissin,sence bu macta misafir takima ayrilan tribün dolar mi? Dolar ise % kaci dolar? :(

Ben şahsen gelmeyeceğim diğer arkadaşlarım gibi,beraber gidecektik vazgeçtik..Protesto ediyorum oyuncuları.

Deniz nasıl anlamak istersen öyle anla işte arkadaşım. Deplasmana takımın desteklemeye gidip takımına küfür eden adama iyi yaptın diyecek değilim hele ki FB deplasmanında. Bunları anlayabilmen için FB maçlarında çektiğimiz işkenceleri bir hatırlaman gerekli.

Hakan dolmazmı dostum:) Ne sandın sen GS'ı :)) Bizim skor taraftarı olduğumuzumu sanıyorsun. Böyle olmadığını en iyi bu site sakinleir bilir. Takımı basketbolda küme düşerken onu sahiplenen bir taraftarı yokmuydu klübün? Bu klübün her zaman en kötü dönemde hatta küme düşse bile yanında olacak taraftaralrı var hele Kadıköye gidecek 10 bin kişide bulunur yeterki o biletleri versinler.

Deniz Erdoğmuş' Alıntı:
Ben şahsen gelmeyeceğim diğer arkadaşlarım gibi,beraber gidecektik vazgeçtik..Protesto ediyorum oyuncuları.
Bir GS asigi olarak bunu söylemek bana cok koyuyor ama haksizda sayilmassin(iz) :( :?

Bizler deplasmanada gideceğiz. Gece yarılarına kadar tribünden çıkmayı da bekleyeceğiz. Küfür de yiyeceğiz. Mor menekşeyi de dinleyeceğiz, razıyız...

Ama lütfen " o " futbolcular unutmasınlar, formasını giyidikleri takım GALATASARAY..!

Arkadaşlar Baros oynar mı?
durumu nedir acaba

İlk düşüncem inşallah Servet kadroya bile alınmaz. FB maçalrında adamı tribüne çağırıyoruz gelmiyor bile. Böyle adamalrı istemiyorum. Bize 100 defa da çağırsak o stadda hemen tribüne koşacak adam lazım. Bu taraftar bu yüzdne Hakan Şükür'ü her türlü lafına rağmen seviyor. Emre Aşık'a tapıyor. Ayhan AKman'ı sevme sebebimdir Kadıköy'deki FB maçları.

10 senedir zaten yeniliyoruz.Yeniliyoruz üstüne rezil bir futbol oynuyoruz.Fb maçı istediği gibi kontrol ediyor.Mesela geçen sezon ilk gol ofsayttı.O zamanda yazmıştım o gol olmasaydı o dakikalarda mutlak yiyecektik.Çünkü adamlar fena geliyordu.Umarım bu hafta böyle olmaz.Başa baş bir mücadele sergileriz.Futbolcularımız saçma sapan hatalar yapmaz.

Bu maçta Kewell'a çok güveniyorum.Neill ve Baros, Kewell'ı takip eden isimler.Ne yazık ki bu 3 isminde sakatlığı var.İnşallah pazar gününe kadar bu 3'lü iyileşir.

Kewell, Neill, Baros tamamda geri kalan 8 kişi hadi Misimovic'le, Insua'yıda çıkar, 6 kişi Allahlık.Özelliklede Aykut.Geleni geçeni içeri almaz inşallah.Yabancılar takımı kurtarır mı kurtaramaz mı bilmiyorum ancak inşallah takım arma için, forma için oynar.Hadi onları geçtim kendi şerefleri, haysiyetleri için oynarlar.

Aykut

Serkan - Neill - Hakan (Ali) - Insua

Musa - Cana (Elano)

Sabri (Pino / Serdar / Aydın) - Misimovic (Emre Çolak) - Kewell (C)

Baros (Mehmet Batdal)

(Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Servet Çetin, Barış Özbek kadro dışı)

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Arkadaşlar Baros oynar mı?
durumu nedir acaba

Oynasa ne degişiyor acaba adam 2 atarsa 4 tane yiyen bir defans olduktan sonra ona buna şuna çok takılmayalım bu maçı kazanırsak isimlerle değil savaşan oyuncularla kazanırız

Her şey 2008'in kopyası.Karakter gösterebilecek 11 adam vardır umarım takımda.

Ben totem yapıyorum sanırım , çünkü umut koyduk senin adını . En iyi günlerimizde kaybettiksek , bu sefer kazanırız belki :P
Doğru düzgün oynasınlar yeter , bizi utandırmasınlar. En azından ellerinden gelen buydu diyebilelim.Artık ne kadronun önemi var ne oynayanların, aklıma gelense Fb kupa maçı yabancısız gittiğimiz kadıköy deplasmanı! Ben böyle birşey istiyorum, takımım savaştı demek istiyorum gerisi önemli değil.

En kötü gün bugünse bugünde Galatasaray !

Tek istediğim Servet oynamasın.

Merve Durgut' Alıntı:
Ben totem yapıyorum sanırım , çünkü umut koyduk senin adını . En iyi günlerimizde kaybettiksek , bu sefer kazanırız belki :P
Doğru düzgün oynasınlar yeter , bizi utandırmasınlar. En azından ellerinden gelen buydu diyebilelim.Artık ne kadronun önemi var ne oynayanların, aklıma gelense Fb kupa maçı yabancısız gittiğimiz kadıköy deplasmanı! Ben böyle birşey istiyorum, takımım savaştı demek istiyorum gerisi önemli değil.

En kötü gün bugünse bugünde Galatasaray !

Tek istediğim Servet oynamasın.
Bu kez tam tersi olmali yani mümkün oldugunca az yerli ile oynamamiz lazim yoksa isimiz zor. Savascilarimiz yabancilarimiz. Begenmedigim Cana bile oynasin bu macta derbi motivasyonuyla belki birseyler yapar.

Kalli döneminde kupa maçının ilkinde türklerle berabere kalmıştık. Aşağı yukarı aynı herşey deniyor ama şunu unutmayalım o dönem o maçta oynayanlardan hiçbiri takımı sabote etmeyi amaçlamıyordu hocasını sevmediği için. Herkes formanın hakkını vermişti. Eğer servet ve sarp kadrodışı bırakılırsa bu maça çıkan kadronun önemi yok biz bu maçtan 10 yıl sonra başımız dik çıkacağız. Ama eğer oyunculara gerekli yaptırımlar yapılmazsa korkarım daha farklı sonuçlar alabiliriz

Taraftara biraz değer veriyosanız adam gibi oynayın bu formanın değerini bilin, hakkını verin... Maçı kaybederiz kazanırız önemli değil ama en azından gol yiyince yüzünüzde bir üzülme belirtisi göreyim... Şuan için çok umutsuzum açıkçası ama maç günü gelince her fb maçı öncesi gibi umut dolacağım takımıma daha doğrusu Galatasaray'ıma sonuna kadar güveneceğim. İnşallah bu sefer maç sonunda diğer fb maçlarındaki gibi hüzün yerine gururlu bir sevinç yaşatırsınız bizlere... (Bu sözlerim servet ve sarp dışındaki tüm futbolcularadır o iki oyuncu ağzıyla kuş tutsalar zerre kadar değerli değiller benim için profesyonellikten nasiplerini almamış amatör beyinler diyeceğim ama bu laf bile hafif kalır siz ekmeğini yediğiniz takıma hiyanet etmiş karaktersizlersiniz :( )

Acıtmıyor canımızı yitip giden hayaller , Öldürdü bizi sahadaki ruhsuz yürekler.

Geçen sene bu pankartı çok sevmiştim , keşke tekrar hatırlamak zorunda kalmasaydım..

Bu konu fazla sürmez kilitlenir derbiye kadar bence en hayırlısı da o olacak gibi konuşulacak pek birşey yok beklenti yok futbol konusulacak takım yok hakaret edip üyeler ceza alacağına kilitlenmesi daha mantıklı

ihanet karaktersizlik vb nitelikler ile eşleştirilmeleri oyuncularımızın her ne olursa olsun taraftara yakışmıyor

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Bu konu fazla sürmez kilitlenir derbiye kadar bence en hayırlısı da o olacak gibi konuşulacak pek birşey yok beklenti yok futbol konusulacak takım yok hakaret edip üyeler ceza alacağına kilitlenmesi daha mantıklı

ihanet karaktersizlik vb nitelikler ile eşleştirilmeleri oyuncularımızın her ne olursa olsun taraftara yakışmıyor

Yakışmayan nedir anlamadım? Az bile sölüyoruz servet ve sarp hala şu takımda kadro dışı değillerse bu yönetimin korkaklığı çapsızlığıdır. Şu maçı sabote etmediklerine kimse inandiramaz beni özellikle servetin

Şahsen ben Hakan Balta ve Servet'in takım için gönülden oynamadıkalrını düşünüyorum. Hakan gibi istikrar abidesi bir oyuncunun 4 aydır formsuz olmasının başka anlamı varsa daha kötü zaten. Aydın da az önce verdiğim anekdotta olduğu gibi takımı kafada bitirmiş. Mustafa'nın kötü oynamasının sebebi takımı sabote etmesi değil kapasite yetersizliği bence. Ama Kadıköy farklıdır o gün şahlar piyon olur piyonlar şah. Yeterki iste.

Genel olarak kac kisi sabote ediyor bilmem ama Sarp ve Servet'in artik kesinlikle eminim sabote ettiklerine. Servet zaten acik acik kendisi söylüyor. Sarp da yedigimiz ilk golde adamlar serbest atis kullanirken sirtini dönüyor ve yürüye yürüye gidiyor topu gördükten sonra bile kosmuyor. Ne desek az bu iki sahsiyete.

O zaman az söyleniyorsa hepimiz küfür edelim bu oyunculara nasıl fikir ?

Geri