• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

SSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Ferit Erdem' Alıntı:
Bende az önce Lig TV yi aradım GS TV üyeliğimi kapadım yarında bankaya gidip GSBonus u kapatıcam. Bu Servet ve türevleri için bu klübe verdiğim maddi desteğe yazık.
Diger sporcular icin destegi essirgeme digecegim (abi) ama....

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Ferit Erdem":2avgmle1]Bende az önce Lig TV yi aradım GS TV üyeliğimi kapadım yarında bankaya gidip GSBonus u kapatıcam. Bu Servet ve türevleri için bu klübe verdiğim maddi desteğe yazık.
Diger sporcular icin destegi essirgeme digecegim (abi) ama....[/quote:2avgmle1]

Diğer sporculara gitmiyorki?
Gitse amenna

evet bende saat 4 gibi aradım geldıler aldılar cıhazı kapattırdım bu saatten sonra ayda bu kadar para vericegime giderim bir kahveye bir cay parası veririm bazen gider izlerim bazende izlemem ayda o kadar parayı ne vercem ya ..

Galatasaraylılık, takımın böyle bir gününde, böyle bir ruh halinde, böyle bir yönetime sahipken bile sabahın 4 ünde kalkıp maça bilet almak için kuyruğa girecek olmanın heyecanını duymaktır

Sühan Cem' Alıntı:
Galatasaraylılık, takımın böyle bir gününde, böyle bir ruh halinde, böyle bir yönetime sahipken bile sabahın 4 ünde kalkıp maça bilet almak için kuyruğa girecek olmanın heyecanını duymaktır

Hocam ben Galatasarayı seviyorum biri bişey dese yine döner cevap veririm. Ama bu adamlar Galatasaray oyuncusuda değil yöneticiside değil.

Ben 4 de kalkıp gidicem Satılmış serveti falan izlemek içinmi?

hoca gs sevgimize laf yok ama ayda o kadar para verecegıme giderim haftada bir dısarda izlerim macları daha iyi.

Vallah ben sigi Held'li takımıda seyrettim çıplak gözle. ÖÖnüne geçemem GS sevgimin. Zaten tepki vereceksen net başından klavyeden değil salondan tribünden vereceksin. Gideceksin Samiyene yıkacaksın tribünleri. Gideceksin Salona bağıracaksın arsızlara ama mücadele edenden de desteğini esirgemeyeceksin. Işıl Alben'e Ermal Kuqo'ya gitmeuyecek lafların hassas oalcaksın adrese nokta atış yapacaksın. Başkanın gelemeyecek artık maçlara gerekirse ama o gidene kadar sesim dinmeyecek diyecekjsin. Servet'i Kadıköyde görsen ıslıklayacaksın ona artık bu sahada yaşama şansı vermeyeceksin. Ammmaaa GS maçına bilet alacak olmanın heyecanı ile gene de kalkacaksın sabah 4de 5 de olmadı sabah 9 da koşacaksın biletini alacaksın Armayı taşıyamayan şerefsizlere inat o armayı sen dik tutacaksın ayakta. Karınca ezmez'in inmeyen sağ kolu gibi olacaksın o tribünlerde...

Antreman fotolarına bakıyordumda ne kadar mutlular....

Sıradaki gelsin onuda göndeririz modundalar. Serveti antremana aldıklarına göre yuh olsun bu yönetime...

Ben yine ümitliyim, yine kazanacağımıza inanıyorum ama kazanalım diyemiyorum. Bunu isteyemiyorum. Hem Galatasaray'ın geleceği için, hem de bazı insanlara layık görülen tavırlar için...

Bari şerefli-haysiyetli insanlardan kurulu bir kadroyla çıkalım oraya, Baltası, Sarpı, Serveti eksik kalsın tepemizdekilerin. Kadroyu onlar kuracak ne olsa değil mi, Adnan Sezgin'in canı Fener maçında antrenörlük yapmak istedi ;)

Arzuladığım kadro:

------------------------------Aykut Erçetin------------------------------
Serkan Kurtuluş----Lucas Neill--------------------Gökhan Zan--------Insua
-------------------Musa Çağıran-----------------Lorik Cana---------------
Sabri---------------------------Misi--------------------------------Kewell
--------------------------------Baros------------------------------------

Bilmiyorum, belki sakat olduğu için şu kadroda yer alamayacak adamlar var, o kadar uzağım ve o kadar soğudum...

Yarınki maç etki eder bu maça.

Kazanırsak kupayı, hem biz koyduk mu havalarıyla gideriz khalkedona, hem de fenerliler aşırı motive olur.

Biz kaybedersek, bu sefer onlar iyice rahatlamış şekilde gelirler maça, biz ise arma aşkıyla, Galatasaray'ı gerçekten seven insanlarla beraber oluruz orada.

Kadro filan düşünmüyorum pek.

Servet-Sarp oynamasın yeter.

Bugünkü antreman fotoğraflarına bakarsak; Sarp, Elano, İnsua, Batdal 11, Cana, Servet, Musa, Emre Ç. yedek kadroda gözüküyor : )

Servet kendi kalesine atar, bir de asist yapar, 2-0 yeniliriz.

Can Altay' Alıntı:
Servet kendi kalesine atar, bir de asist yapar, 2-0 yeniliriz.
Riji´yi göndermek istedi gönderdi,baska kimi göndermek istiyor(mus) ki Can abi?

Fenerbahçe maçı kadrosu:

______________________Aykut______________________

Sabri___________Hakan__________Neıl__________Insua

Kewell____________Ayhan______Cana____________Elano

_____________________Misimovic______________________

_____________________M.Badtal_________________________

Hagi büyük bir ihtimalle 4-4-1-1 oynatır(yanlış hatırlamıyorsam ilk geldiğinde bu sistemle oynamıştı)

______________________Ufuk______________________

Arda_____________Ayhan______Cana____________Elano

______________________M.Baros_________________________

Sarp ve Servet oynarsa galip gelmemizi istemiyorum ki onlar oynamazsa bile galip gelmek istememin tek nedeni kadıköye giden taraftarlarımız. Şu maçta alınacak bi galibiyete zerre sevinemeyeceğim. Ama Servet ve Sarp ne zaman gider kutlama yaparım ben de ki belki şuan onlar kutluyo Rjkaardın gidişini

Sarp şu maçta 12-13 km koşmazsa, ben de bir şey bilmiyorum.

Hakan, bulurlar bir neden merak etme sen. Servet bonservisini eline alarak Avrupa'ya gitmeye çalışır bu noktadan sonra.

Kaan Çağdur' Alıntı:
Fenerbahçe maçı kadrosu:

______________________Aykut______________________

Kewell____________Ayhan______Cana____________Elano

_____________________M.Badtal_________________________

Hagi büyük bir ihtimalle 4-4-1-1 oynatır(yanlış hatırlamıyorsam ilk geldiğinde bu sistemle oynamıştı)

______________________Ufuk______________________

Arda_____________Ayhan______Cana____________Elano

______________________M.Baros_________________________

Ayhan cezalı değil miydi yahu?

Ayhan değil diye biliyorum, ama kalede Aykut olacak.

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
[quote="Ömer Faruk Ünalan":3c084lsw]Ayhan değil diye biliyorum, ama kalede Aykut olacak.
Cezalı değil.[/quote:3c084lsw]

Aynı şeyden bahsediyoruz : )

Geri