• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

SSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Şu tip adamları ayıklayamadılar gittiler toplumdan.

Bugün mp5 ini kaptıran polis yarın bize neler yapacak? :oops:
Sizce kalede Aykut mu oynamalı yoksa Emirhan mı?
Benim tercihim hissi kuvvetlerime dayanaraktan Emirhan. :P

Yiğit Çelebi' Alıntı:
Bugün mp5 ini kaptıran polis yarın bize neler yapacak? :oops:
Sizce kalede Aykut mu oynamalı yoksa Emirhan mı?
Benim tercihim hissi kuvvetlerime dayanaraktan Emirhan. :P
Aman ağzından yel alsın böyle bir durumda öyle bir ortamda yiyeceği hatalı veya hatasız herhangi bir gol kariyerinin özgüveninin başlamadan bitmesine tekabül eder bence harcamayı severiz harcanması gerekenleri harcayamayız yalnız. : ) Ferhat örneği gelir aklıma tek bir Fener maçı yüzünden çizilmişti üstü çok üst düzey bir oyuncu olmayabilirdi ama en azından daha formamızı üstünde bile görmediğimiz bir adama 1.5 milyon euro vermek zorunda kalmayabilirdik.

Emirhan(aykut)
Sabri-Neill-Balta-İnsua
Cana-Barış
Kewell- Misimovic- Ayhan
Baros

bu 11 iyi olur sanki

Ayhan Çelebi' Alıntı:
Murat İNAL":x9x022n3]Gidecekler dikkatli olsun. Ne yazık ki güzel ülkemizin kötü gerçekleri ! [url="http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16113630.asp?gid=373' Alıntı:
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16113630.asp?gid=373[/url]
:) :) çok manyak ya bi de buna fenerin amigosu diyolar ya bitiyorum valla...[/quote:x9x022n3]
Köpek külübesinde bulunmuş..
Fenerli değil mi ? Gİreceği yeri iyi biliyor :)

İçimde garip bir his var, bilmiyorum tam olarak ne olduğunu ama yarın bu saatlerde o kadar eksikliğe, sakatlığa rağmen bence iyi şeyler konuşacağız...

Uzun süre sonra ilk defa sakin sakin bir fb-gs derbisi izleyeceğim.Yenileceğimizi bildiğim için bir heyecan yok içimde.Rezil olmayalım yeter.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Uzun süre sonra ilk defa sakin sakin bir fb-gs derbisi izleyeceğim.Yenileceğimizi bildiğim için bir heyecan yok içimde.Rezil olmayalım yeter.
Beyler ayıp oluyor ama.

Çoğu kişinin fark yiyeceğimizi düşünmesi güzel aslında.Yenilirsek kimse sesini çıkaramaz ama yenersek çok şey olur.

Ben yensek de yenilsek de Antalya maçında sesimi çıkaracağım. Yani futbolcualrın kurtuluşu yok aslında. Ama yenileceğimizi düşünmüyorum. Aylar önce söylediğimi tekrar söyliyeyim. En az 20 yıldır GS-FB maçı kaçırmadım. 6-0 yenildiğimiz maça bile gitmiştim (ki GS'lıların gitmesi yasaktı polis tarafından çıkartıldık) Eğer yenilirsek bir daha Kadıköy'e gitmeyeceğime dair söz verdim. Ve seneye Kadıköy'de olacağıma eminim. Göbekten oynadığımız sürece FB'ye zor anlar yaşatabilriiz. FB'nin sağ kanattan yapacağı atakalrını karşılaması açısından Kewll'in olması önemliydi. Çünkü Kewell o bölgede oldu mu Gökhan ileri daha az çıkacaktı. Bu anlamda Sol Bekimize çok iş düşecek. İlk golümüzü bir şutla bulacağız gibime geliyor ondan sonra Pino'nun hızına güvenebiliriz.

Yunus Gökyıldız' Alıntı:
Beyler ayıp oluyor ama.
Ne ayıbı arkadaşım?Maçla ilgili düşüncemizi yazdık.İlla olumlu olmak zorunda mı?

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
[quote="Yunus Gökyıldız":20ijec8h]Beyler ayıp oluyor ama.
Ne ayıbı arkadaşım?Maçla ilgili düşüncemizi yazdık.İlla olumlu olmak zorunda mı?[/quote:20ijec8h]
Olumlu olmasa bile milletin heyecanını, hevesini kırmayın.

Kewell oynar inşallah ve kesinlikle Baros'da

Bu sezon totem yoluna gidenlerdenim bende kesin yenilcez diyorum. Her sene kesin yencez lafıyla gidiyodum maçı izlemeye bakalım bu sezon inşallah :)

İlk Kadıköy maçım olacak benim de.

Takımın üstünde pek taraftar baskısı yok bu sefer, fark yemeyelim diyenler bile var gördüğümüz gibi.

Volkan insancıl bir oynasın, her zamankinden oynasın, bize devleştiği maçlardan birini çıkarmasın, ben de güveniyorum takımıma.

Totem vs. gibi şeyleri bıraktım ben de, Metin Oktay parçalımı giyip gideceğim inşallah.

Kewell konusunda umutluyum en azından ilk 18 de olur diye..Kadro için bence Sol taraf İnsua-Ayhan ,Sağ taraf Serkan-Sabri olmalı..Bence önce defans yapıp Elano-Misimoviç ve Cana üçlüsünün ara paslarından ataklar yakalamalıyız..İlerde Pino bence mantıklı...Savunmada genç Ahmet e bile razıyım...Servet ve Hakan oynmasın..Takımı satanları sahada gördükçe delirebilirim...Ayrıca Hagiyle iki lig maçıda 1-0 bitmişti ve üstün taraf bizdik..Kupada da rahat yenmiştik..Hagi yine işi çözerse yenebiliriz..Ayrıca fark yiyeceğiz diyenlere de evet futbolda fark var ama Young Boys yada Paok bu kadromuzdan bile iyi takımlar değil..Ama çıktılşar istedikleri sonuçları aldılar..Karşımızdaki takımı abartmadan,maça sakin başlarsak ,ayağa top yapıp,saraçoğlu balıda damlamazsa sahaya yeneriz biz feneri..Yeterki 11 kişi aslan gibi mücadele etsin...

Santrfor oynayacak tek adam Mehmet Batdal'dir Baros'un yoklugunda. Ona güvenmek zorundayiz. Pino'larla Cino'larla olmaz bu isler.

İzlemek falan istemiyorum, futbolcuların ihanet ettiği bir takımı izlesem ne olacak ki, adamlar da yürek yok ki. gol yeseler peşine 3 tane daha yerler...

Yarın hiç olmasın hep C.tesi'nde kalalım.

Geri