• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

SSL30. Hafta | Galatasaray-Kayserispor

Puanları 0
Çözümler 0
@Kubilay Yelkenci
SÜPER LİG 30. HAFTA
GALATASARAY - KAYSERİSPOR
Tarih 23.04.2011 20:00
Yer: ALİ SAMİ YEN SK TÜRK TELEKOM ARENA

Aslantepede üst üste 3.mağlubiyet olmasın galibiyet bekliyoruz.

Kayseri 6 maçtır kaybediyor. Ben kazanırız diye düşünüyorum. Ancak biraz gençler oynasın artık... Stancu berbatken, Baros sakatken bi Anıl Dilaver ismi düşünülsün bir zahmet.

23 Nisan dolayısıyla kombinesi olanlar yanlarında 12 yaşından küçük bir çocuğu ücretsiz getirebilecekmiş,bilet stad gişelerinden alınabilecekmiş.

Trabzon son puan kaybını yaptı bence.Artık Fenerbahçe 1 kez takılırsa şampiyon olurlar bence.

Çubuklu forma ile sahadayız.

pegasus 1'de olanları bekleriz yanımıza :D

Arkadaşlar Pegasus 1 de kombinesi olanlar 19:00 da Kapı 9 un önünde buluşalım adım Garabel Bulun beni :) .

Orada Bulamazsanız içerde bulun ortanın sağ tarafında kenarda.

Bugün ilk defa Aslantepe'ye gidiyorum.Maraton üst'de izleyeceğim maçı babamla birlikte.

Malesef hastalığımdan ötürü bugün maça gelemiyorum. Bugün iddaa oynayanlar handikaplı Galatasaray oynayabilir.:)

Lorik,Kewell ve Yekta sakatlıkları nedeniyle yokmuş.

Zapata - Sabri,Gökhan,Servet,Insua - Mustafa,Ayhan,Culio - Aydın,Arda - Stancu

Mustafa Sarp ve Ayhan'daki ışığı biz görememişiz demek.Adamlar hangi t.direktör gelirse gelsin formayı kapıyorlar.

Emre Çolak , Anıl Dilaver felan oynasa n'olur ki ?

Aykut Erçetin Lucas Neill Çağlar Birinci Milan Baros Serkan Kurtuluş Emre Çolak Anıl Dilaver

Yedekler..

Milan Baros yedek klubesinde,Misimovic ve Pino A2'de.Ne takım kurmusuz arkadaş.Bir de yönetime laf ediyordunuz.Ayıptır yahu.

2' Gökhan Zan
20' Abdullah

1-1 devam ediyormuş.

Ortalama ustu oynuyoruz zevkli bir mac 3 tane kesin pozisyonumuz ya direkten dondu yada kayseri defans cizgiden cikardi.

Sag kanatta Kazim Kazim , Aydin yerine; Cana'da Mustafa yerine oynyor olsa su anda farka giderdik.

şu rezalet ve skandal sene biran önce bitsin artık,yazık günah o stada giden taraftarada......

Geri