STSL 19. Hafta | Bursaspor - GALATASARAY

Bence çok önemli maç.Hedefimizi belirlyecek maç diyebilirim.Kazanırsak benim İçin Şampiyonlar Ligine gitme şansımız doğar.
Cana cezalı olduğundan oynayamayacak Böylece hakan balta stoper oynar sola da insua geçer.
Arda oynar heralde solda Sağdada Yekta.Daha etkili olabiliriz Kanatlarda.
Başarılar Aslanlar
 
,Okan kardeşimimn dileklerine aynen katılıyorum. Bence de önemli maç. Bu maçın skoru, önümüzdeki 2 ay boyunca Aslantepe'de kaç seyirci olacağını da belirleyecek. Eğer Bursa'yı yenerse bu çocuklar, Aslantepe için bile millet bilet arayışına geçebilir. Keşke şu herkesden fazla GS'lı olan (!) Maçta bağırmamayı marifet sayan anasının lady babasının lord olduğu hissi uyandıracak tarzı insanlar maça gelmese. Milleitn afrasından tafrasından geçilmiyor. Bu tarz şerefsizlerin yaptığı tek şey ya "çök çök çök" demek ya da futbolcusunu ıslıklamak. Bİr gün çok temiz gireceğim birine stadda bakalım kaç hafta sekeceğim bilmiyorum.
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
Sühan Abi sakin ol... :)

Bursayı da yeneceğiz, çökmeden bağıracağız da.

Ya bağırmazsan bağırmazsın bu kişiye kalmış. Kimisi bağıramaz heyecandan diyelim kalır öyle. Ama bağıranı susturmaya çalışşanlar var inanası gelmiyor insanın. Onlara lafım zaten. Bursayı temiz yeneceğiz diye düşünüyorum bende. Tek sorun Cana oynamayacak bakalım nasıl bir kadro çıkacak. Ama son maçta çıkan kadro çıkar. Kazım kanata geçer emre çolak yedek kalır. Kazımın yerine Stancu geçer. Arda oynar zaten. Barış'ın yerine de İnsua oynar:)
 
Ufuk - Sabri, X1, X2, Insua - Ayhan, Yekta, Culio - Arda, Kazım, Stancu

Bu kadro iyi olur.

Ama Hagi illa araya bir mayası bozuk atacaktır. Ne bilim Sarp, Barış veya yine bir fantazi ile cezası biten Serkan sağ beke, Sabri orta sahaya, belki Aydın oynar vs.
 
Bu maçı kazanmak bence ikincil planda. Kazansak da bu sezon şamp. ligi hedefi açısından bitmiştir. Gerçekçi davranmak lazım. 2 şubattaki kupa maçı bu maçtan daha önemli olacak onu da unutmamak lazım. Bu maçın asıl önemli noktası sergileyeceğimiz oyun olmalı ve sezon sonuna kadar Hagi takımın gelecek sezonki durumuyla ilgili kesin kanaatlere varmalı. Maç özeline gelecek olursak takımımızın şu anki yapısı deplasman maçlarına daha uygun. Ben kısır bir maç olacağını ve kazanacağımızı düşünüyorum.
 
-------------Ufuk---------
---Sabri----Servet-Balta-----İnsua---
---------Ayhan--Yekta------------
------Kazım---Culio------Arda-----
-------------Stancu-----------
 
---------------Ufuk-----------
---Sabri----Servet-Balta-----İnsua---
---------Ayhan--Yekta-Barış-----------
------Kazım----------------Culio
--------------Stancu-----------

Çıkmasını beklediğim kadro bu. Arda sonradan oyuna gire diye düşünüyorum. Baros'un 18 kişilik kadroda yer alma ihtimali olası...

Maçın favorisi biz değil onlar, hedef açısından da bakacak olursak bizden daha fazla ihtiyaçları var galibiyetlere. Eğer bu sezon için sıralamda bir mucize gerçekleştirmek istiyorsak erken olsa da kırılma maçı bu diye düşünmekteyim. Umarım puan yada puanlarla döneriz.

Bu sezonki ilk şehirdışı siftahımı bu maçla yaparak maça gideceğim bir aksilik olmassa...
 
Serkan Kurtuluşu defansın göbeğinde izlersem, şaşırmam.

Keza Balta haricinde başka isimler de olabilir ama Haginin Balta aşkı ağır basar herşeye rağmen...
 
arkadaşlarında belirttiği gibi bu maçı alabilirsek hem 2.ncilik şansımız artar.hemde bursaya mesajı veririz.ama ben bursanın ölümüne saldırıcağını ama maçı alıcağımıza inanıyorum.saldırın.
 
Bu maçı alırsak ve fener tarbzona puan kaybederse 2.lik için fırsat doğar..Gerisini zaten biz desibel rekorları kırarak hallederiz..Ah o gençler maçını vermeseydik son maçımızda..İnşallah o 3puanı çok aramayız..
 
Sivas maçını stadyumdan izleyen görmütür Balta'nın halini.Yahu insanda biraz ruh olur.Birde utanmadan oyundan alındığında kimseye bakmadan soyunma odasının yolunu tuttu.Cana'nın olmayışı umarım çok etkilemez bizi.Balta'nın stoperde oynayacak oluşu çok korkutuyor beni.Özellikle son maçlardaki hallerini görünce Bursa maçını sabote edeceği geliyor aklıma.İnşallah utandırırsın hepimizi Balta.
Gerçekten fark yaratan oyuncularımızın çoğu yok(sakat veya milli takımda).O yüzden umarım Arda oynar bu maç.
 
Antrenmana sakatlıkları olan ve tedavisi süren oyuncular dışında tüm futbolcularımız katıldı. Milan Baros antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Çağlar Birinci kondisyoner Fatih Yıldız eşliğinde koşu yaptı. Gökhan Zan ile Sivasspor maçında ayak bileğine darbe alan Ayhan Akman düz koşu yaptılar. Kasığında zorlanma olan Hakan Balta?nın tedavisine başlandı. Ağrıları devam eden Arda Turan ile Juan Pablo Pino?nun tedavisine devam edildi.
 

Üst