STSL 33.Hafta | Fenerbahçe 2 - 1 Galatasaray

Aylardır oynamayan Elmander'i ilk 11 sahaya sürmek neyin kafasıdır, anlayamadım?

Deplasmanda 2-1 yenik durumdayız; oyuna giren adamlar Sabri ve Aydın?..

Bizim takım sezonu kapatmış. Hem oyuncular hem teknik heyet maça kendini veremedi. Neyse, biz şampiyonluk kutlamalarına geri dönelim. FByi kadıköyde yenmek yine başka bir bahara kaldı.
 
Selçuk Şahin ‏@_selcuksahin 5m Galatasaray iyice abartti, gecen sene beraberlige seviniyorlardi bu senede maglubiyete

Allahtan Galatasaraylıyım benim futbolcum böyle bir şey yazsa utançtan sokağa çıkamam :D.
 
Golü bulduktan sonra şu halimizle bile kazanabilirdik ama Cüneyt Çakır Erzurum'da olduğu gibi devreye girdi.Orada daha beterlerine cevap verip kazandık ama bugün o kadar istemiyorduk.İlk golün öncesi faule yakın,2 net faul,45+1'de Burak'ın boş kaleyle baş başa kaldığı pozisyonda top Yobo'dan geliyor.
Tribünlerini ve takımlarını ağza almak kendimize saygısızlık olur.Takım ortama en güzel cevabı verdi,kazanılan 2 şampiyonluk hazır ışıklar da açıkken kutlandı. :)
 
emre, volkan ve caner gibi bırakın futbolcu insan bile olamamış asalaklarla aynı ülke vatandaşı olmaktan utanç duyuyorum. Bırakın Fener'i desteklemeyi bunlar varken milli takımı bile desteklemek gelmez içimden. Bu kadar aşağılık olunamaz. Bir de o şerefsizi milli takım kaptanı yapıyorlar. Artık hiç kimse dostluktan falan bahsetmesin SAKIN!!

Cüneyt Çakır dünya kupası finali de yönetse hiçbir zaman adam olamadı, olamayacak!!
 
Yazıklar olsun be 19 yaşında genç bir insan oluyor. 2 zibidinin yaptığı camiaya yüklenemez ama yapanları kınıyorum lanet olsun. Bizim çocuklarımız formalarıyla dışarıya çıkamayacakmı ayıptır. Her Galtasaray maçı öncesi ortamı geren aziz ve aykut futbol ailesinin içinden DEFOLUN GİDİN LAN DEFOLUN DEFOLUN... Ölen gence ALLAH' TAN rahmet ailesine sabır dilerim.
 
Galatasaray kapasitesinin %20 si kadar oynasa, fener Manukyan'a dönerdi.

Ama önümüzdeki engel maalesef Fatih Terim'di....

Takımı kampa almayan, Laylalar Reynalar'da gün geçirdi futbolcular.

Fatih Terim halkının derdini bilmeyen derebeyleri gibi olmuş artık.....
 
Valla bende bi şoka girdim futbolcuları öyle sevinirken... Onların sevincine katılmak şurda dursun, üzüntümü ikiye katladılar...
 
Benim mesajlarımı düzenlemeyin. fener demek zorunda mıyım ben, nasıl istersem öyle söylerim!!


Bilgi: Evet, forum kuralları gereği rakiplerimizin adını doğru yazmak zorundayız. (Onur Yavuz)
 
Maç içerisinde o kadar çok pislik yaptılar ki, "şampiyon biziz"i onlara hatırlatmak farz oldu.

Gayet yerinde bir hareketti bence.

Kesinlikle katılıyorum size ağabey. Gayet yerinde mâkul bir hareketti o davranış. Yahu adamlar 2 senedir bize evlerinde kupa veriyorlar onlar buna rağmen sevinirken,benim güzel renkdaşım Ahmet Çakar denilen dönek,alçak,adi gibi ve daha bir çok kötü lafa mûstehak bir adamin "Dansöz gibi seviniyorlar"lafı ûzerine bu dönek adamın lafina kanip bizim hakkîmız olan sevincimize laf atiyorlar ve yanlıştı diyorlar. Yahu bu adam önce bir gitsin bikinisini giysin. Ne bakîyorsunuz siz bu adamin laflarına ağabeylerim. Biz hak ettik. Hemde alnımızın teriyle. Canımızla. Kanımîzla. Bizim Meireles gibi Volkan gibi Emre gibi Caner gibi insanliktan nasibini almamış yaratıkların yaptiklarini gûndeme getirmemiz gerekirke yanliş konu uzerinde durmalıyiz bence. Nouma için ne yapildiysa Meireles içinde o yapilsin
 

Üst