Su Topu Haberleri

Deplasmanlı Sutopu 1. Ligi'nin 14. maçında Galatasaray Sutopu A Takımı, İstanbul Yüzme İhtisas Kulübü ile karşılaştı. Ataköy Avni Akyol Havuzu'nda oynanan karşılaşmadan takımımız 14-8 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından tamamlanan Sutopu Liginin normal sezonunu, Galatasaray Sutopu A Takımı, lider bitirdi. Oynadığı 14 karşılaşmayı da kazanan takımımız, attığı 208 gole karşılık, 63 gol yedi.

Galatasaray Sutopu A Takımı 15-20 Haziran tarihleri arasında Deplasmanlı Sutopu Ligi Play-Off yarı final maçlarını oynayacak
sutopu5.jpg
 
Sutopu Genç Takımımız Lig Şampiyonu

Sutopu Genç Takımımız Ankara'daki play off maçları sonunda namağlup Türkiye Şampiyonu oldu.

Yarı finalde ODTÜ’yü 14-0 yenerek finale kalan takımımız, finalde de İYİK’i 9-8 mağlup ederek 2006’nın ilk lig şampiyonluğuna ulaştı.
 
Marmaris Martı Otelleri, Sutopu Şubemize Sponsor Oldu

Galatasaray Spor Kulübü'nün başarılı şubelerinden Sutopu Şubesi'ne Marmaris Martı Otelleri sponsor oldu. Şube Kaptanı Levent Ciner, ''Yeni sponsorluk anlaşmamız, Sutopu şubemizin başarılarının devamı için bize itici güç olacaktır. Bildiğiniz gibi şubemizin ambleminde martı figürü yer alıyor. Martı Otelleri'yle başlayan işbirliğimiz hoş bir tesadüfe de denk geldi. Bu uyumlu işbirliğinin önümüzdeki dönemlerde devam etmesini diliyoruz'' dedi.

Galatasaray Sutopu Şubesi ile Marmaris Martı Otelleri arasında yapılan sponsorluk anlaşması, başlangıç olarak bir yıl süreli imzalandı.

sutopu.jpg
 
Galatasaray'ımız Finalde

Galatasaray Spor Kulübü’nün en başarılı takımlarından biri olan Galatasaray Sutopu Takımımız, bir büyük başarıya daha imza attı. Deplasmanlı Sutopu Ligi’nde normal sezonu namağlup kapatan ekibimiz, yarı finalde Adalar Su Sporları Kulübü (ASSK) karşısında ikinci maçını da kazanarak seriyi 3-0 önde tamamladı ve finale yükselme başarısını gösterdi.

Ataköy Avni Akyol Havuzu’nda oyananan serinin ikinci karşılaşmasında Galatasaray Sutopu Takımı rakibine 8-7 üstünlük sağladı.

İki sezondur Deplasmanlı Sutopu Ligi’nde yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray Sutopu Takımı'nın finaldeki rakibi, ENKA-İstanbul Yüzme İhtisas Kulübü (İYİK) serisinden galip çıkacak takım olacak.
Final serisi yarı final sonuçlarına göre 29-30 Haziran – 01-02-03 Temmuz 2006 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak.

10062006011145_1813_294151165.jpg
 
Sutopu: Final Programı

Marmaris Martı Otelleri sponsorluğundaki Galatasaray Sutopu Takımı, Deplasmanlı Sutopu 1. Ligi’nde, finalde ENKA ile karşılaşacak.

Normal sezonda ENKA ile oynadığı iki maçı da galibiyetle kapatan takımımız, seriye 1-0 önde başlıyor. Üç galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı final serisinde maçlar, Levent TSYD Havuzu'nda yapılacak. Müsabakalar TRT tarafından banttan yayınlanacak.

Final serisinde takımımızı desteklemeye gelen seyircilerimiz arasında yapılacak çekilişte, bir çift Marmaris Martı Otelleri'nde haftasonu tatili kazanacak.

Galatasaray-ENKA final serisinin programı şöyle:

29 Haziran Perşembe
20.15 Galatasaray-ENKA

30 Haziran Cuma
20.15 ENKA-Galatasaray

1 Temmuz Cumartesi
20.15 Galatasaray-ENKA (Gerekirse)

2 Temmuz Pazar
20.15 ENKA-Galatasaray (Gerekirse)

599.jpg
 
GS

353 kez okundu
Sutopu: Galatasaray: 6 – ENKA: 4

Marmaris Martı Otelleri’nin desteklediği Galatasaray Sutopu Takımı, Deplasmanlı Sutopu Ligi’nde, final serisinin ilk maçında ENKA’yı 6-4 mağlup etti.

Levent TSYD Açık Havuzunda oynanan karşılaşmanın neticesinde Galatasaray, final serisinde 2-0 öne geçti.

Final Serisinin ikinci maçı 30 Haziran Cuma günü Levent TSYD Açık Havuzu’nda oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati ise 19:45. Takımımız serinin ikinci maçını da kazandığı takdirde 2005-2006 Deplasmanlı Sutopu Ligi’ni şampiyon olarak kapatacak.

Ayrıca, final serisinde takımımızı desteklemeye gelen seyircilerimiz arasında yapılan çekilişte, 46 ve 133 nolu piyango biletlerinin sahipleri Marmaris Martı Otelleri’nde hafta sonu tatili kazandı.
 
Helal olsun gerçekten. Senelerdir süre gelen bu istikrarlı başarıda emeği geçen herkese canı gönülden çok teşekkürler...
 
Bir Sutopu Klasiği: Şampiyonuz

Marmaris Martı Otelleri'nin desteklediği Galatasaray Sutopu Takımı, Deplasmanlı Sutopu 1. Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.

Galatasaray Sutopu Takımı, final serisinin ikinci maçında ENKA'yı 9-5 mağlup etti. Takımımız son 16 senede 12. şampiyonluğuna ulaştı.

Galatasaray Sutopu Takımı, iki sezondur Türkiye'de oynadığı maçlarda mağlubiyet yüzü görmüyor. :claps :claps :claps

Tebrikler Havuzun ASLANLARINA


30062006_05.jpg
30062006_06.jpg
 

Üst