Kaybetmemiz için tüm şartlar oluştu Nedense her sene biz favori çıkıp biz kaybediyoruz.
Ve olmazsa olmazlar:
"Galatasaray bu sene de yenemezse bir daha yenemez."
"Bu sefer seriyi bozacağız."
"Kadromuz onlardan iyi, teknik direktörümüz iyi vs"
Eeee sonuç?
Yahu biz o ana kadar ligde golü olmayan kazma sol bek Hasan Ali'den sağ ayakla gol yemiş takımız.
Topa vurmayı bilmeyen Selçuk Şahin'in kornerden gelen topu doksana attığı takımız.
En ufak bir kavgada/tartışmada psikolojisi bozulan futbolcular yüzünden bu seri bu kadar uzadı. Hakemlerin de yardımıyla iyi oynayıp kaybettiğimiz çok maç da var.
Büyü dedikoduları komik ama öyle bir başkanları var ki; her şey beklenir.
Ben galibiyet beklemiyorum hattâ mağlubiyet bekliyorum.
Kazanmak için önce psikolojik olarak üstünlük sağlamak ve rakibi ısırmak/korkmadan mücadele etmek gerekiyor. Bakın iyi oyun demiyorum mücadele diyorum.
Selçuk gibi sünepe kaptanlarla bir yere varamayız. Zaten derbilerde takımın hakkını savunacak, zor zamanlarda ateşleyecek adam lazım önce. Sneijder gibi, Melo gibi.
Gerçi onlar varken de kazanamadık hoş. Harbiden büyü mü var yoksa
Neyse beraberliğe razıyız ama kaybedersek şampiyonluk gidebilir bence.
Yalnız şaka maka bu kadroyla bu şikecilere kaybetmek ayıp gerçekten. Hele şampiyon falan olurlarsa diğer takımların kepenk kapatması lazım.
Çocukluktan beri takip ederim tek ümidim maçın cumartesi günü olması. Cumartesi olan maçları kazanırdık genelde. Hayırlısı..
Ve olmazsa olmazlar:
"Galatasaray bu sene de yenemezse bir daha yenemez."
"Bu sefer seriyi bozacağız."
"Kadromuz onlardan iyi, teknik direktörümüz iyi vs"
Eeee sonuç?
Yahu biz o ana kadar ligde golü olmayan kazma sol bek Hasan Ali'den sağ ayakla gol yemiş takımız.
Topa vurmayı bilmeyen Selçuk Şahin'in kornerden gelen topu doksana attığı takımız.
En ufak bir kavgada/tartışmada psikolojisi bozulan futbolcular yüzünden bu seri bu kadar uzadı. Hakemlerin de yardımıyla iyi oynayıp kaybettiğimiz çok maç da var.
Büyü dedikoduları komik ama öyle bir başkanları var ki; her şey beklenir.
Ben galibiyet beklemiyorum hattâ mağlubiyet bekliyorum.
Kazanmak için önce psikolojik olarak üstünlük sağlamak ve rakibi ısırmak/korkmadan mücadele etmek gerekiyor. Bakın iyi oyun demiyorum mücadele diyorum.
Selçuk gibi sünepe kaptanlarla bir yere varamayız. Zaten derbilerde takımın hakkını savunacak, zor zamanlarda ateşleyecek adam lazım önce. Sneijder gibi, Melo gibi.
Gerçi onlar varken de kazanamadık hoş. Harbiden büyü mü var yoksa
Neyse beraberliğe razıyız ama kaybedersek şampiyonluk gidebilir bence.
Yalnız şaka maka bu kadroyla bu şikecilere kaybetmek ayıp gerçekten. Hele şampiyon falan olurlarsa diğer takımların kepenk kapatması lazım.
Çocukluktan beri takip ederim tek ümidim maçın cumartesi günü olması. Cumartesi olan maçları kazanırdık genelde. Hayırlısı..