• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

SuperClasico / Huzur Derbisi

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tugay Aktepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Evde Spormax olduğuna bu kadar sevineceğimi hiç tahmin etmezdim :) .

İnternetten izleyecek bi link bulursunuz arkadaşlar, sıkıntı yapmayın. Gerçi son yıllarda bu derbininsadece adı var ama olsun heyacanı yeter, tribünlerin sesini sonuna kadar açarlar umarım.
 
Şamil River taraftarı olduğuna göre kimi destekleyeceğimiz belli oldu! : )
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Şamil River taraftarı olduğuna göre kimi destekleyeceğimiz belli oldu! : )
Onur abicim bir gün bana inat Fenerli olmandan endişe ediyorum :) .
 
Riquelme'nin oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacakmış ama oynaması büyük sürpriz olacakmış. Bu iyi değil tabii ki. Bu arada Boca yeni aldığı hocası ile birlikte oyun sistemini dğeiştirmiş. 3-5-2 oynuyormuş ne alaka anlamadım.
 
Sühan abi Riquelme'nin durumu Fener'in Alex'inin durumuna dönmesin, ne zaman derbi olsa sakatlanır oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olur ama illede oynar :) .
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Sühan abi Riquelme'nin durumu Fener'in Alex'inin durumuna dönmesin, ne zaman derbi olsa sakatlanır oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olur ama illede oynar :) .


Yok zaten uzun zamandır sakattı ama geçen hafta süre almıştı hafta içi meğer gene antrenmanda sakatlkanmış. Riquelme herşeyden daha ötesidir Boca için. Alex'e benzemez:)
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":n0y49d5k]Şamil River taraftarı olduğuna göre kimi destekleyeceğimiz belli oldu! : )
Onur abicim bir gün bana inat Fenerli olmandan endişe ediyorum :) .[/quote:n0y49d5k]
Gerçeği bilmiyor musun Şamil Abi :)

O zaten Fenerli :P
 
İddaa'da da bastık River'a. Yatarsak ondan yatalım. :)
 
Volkan Kızıltaş' Alıntı:
Gerçeği bilmiyor musun Şamil Abi :)

O zaten Fenerli :P
Ünlü halk kahramanı doğru demiş, iki kişinin bildiği sır değildir diye. Hani aramızda sır olarak kalacaktı bu? : )
 
az kaldı azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
 
River - Boca minik maçı varmış River gol atmış, River'lı çocuk Bocalıya yumruk atmış stad galeyana gelmiş :) . Zaten erken girmişler havaya. Az önce stada canlı bağlandılar.
 
Şimdi NTVSporda Aslı Pelit adlı bir muhabir bağlandı. river taraftarıymış. Maç öncesi Boca'lıalrla River'lilar arasında bir gerilim olmuş ama bizim derbilere göre daha hafif bir gerilimdi diyor.

Şamil'in bahsettiği minik takım oalyından kızda bahsetti. Riquelme oynayacakmış snaırım maçta. Ortega-riquelme maçı oalcak bir nev'i :) Havaya girme zamanı geldi yavaş yavaş
 
Şamil Abi nedir sendeki bu şans spormax ilk defa işine yaradı :)

Bizde netten kovalayacağız artık. :(
 
Atmosfer müthiş gerçekte, bi gün bende izliycem bu maçı, deplasmanda yapcam ulan.

River'lılar Pazar günü 500 kişi toplanıp Boca forması yakmışlar, Boca'lılar da buna karşılık 16 otobüs ile takımın otelini ziyaret etmişler.

Müthiş ortam, bu derbiyi bir numara yapan modernleşen, endüstriyelleşen futbola inat insanların sevgisini hala bu denli sevmesidir.

TAKIMLAR SAHAYA ÇIKTI.
 
Volkan Kızıltaş' Alıntı:
Şamil Abi nedir sendeki bu şans spormax ilk defa işine yaradı :)

Bizde netten kovalayacağız artık. :(

Burak vallahi tam piyango oldu bana abicim.
 
Kaç meşela yandıysa üstü tamamen açık stadyumda göz gözü görmüyor.
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
[quote="Volkan Kızıltaş":1i9xv7va]Şamil Abi nedir sendeki bu şans spormax ilk defa işine yaradı :)

Bizde netten kovalayacağız artık. :(

Burak vallahi tam piyango oldu bana abicim.[/quote:1i9xv7va]
Abi ne içtin bayram bayram ?
 
Ne içicem abicim benim en sert içkim Cappy Şeftali :) .

Bu arada tribünleri görünce, orada bulunma isteğimin ne kadar büyük bir istek olduğunu bir kez daha anladım.
 
Bana burak diyip farketmedin helal olsun abi sana :)
 
Geri
Üst