Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TBL 13. Hafta | Beşiktaş Cola Turka 86 - 97 Galatasaray CC
Adnan baskan ne güzel gururlu bir sekildedir simdi.
Keske birde fener deplasmanlarinda böyle gururlu olabilse.
Biz bu ligde kaliriz. Takim cosmus. INSALLAH basaracagiz!
man of the match -----------> Murat Kaya . . .
Farkı yaratan oyuncu o oldu teşekkür ediyorum herkese.
Her pozisyonda Bjk ye göre eksik olduğumuzu düşünüyordum ama yürek hepsini geçti...
Maçın sonunda Bjk lilerin dediği gibi G.Antep'e Başkan olsana
Bu arada Cem Akdağ > Murat Özyer + Okan Çevik + Zafer Kalaycıoğlu coaching açısından.
Ah cem hocam sen su son 2senedir nerdeydin??Takımı izlerken şevk alıyorsun basketbol oyunları göruyorsun.3,4 milyon dolarada aslanlar gibi savasalıcagını gösterdin, saymakla bıtmez su takımı izlerken + yöndeki gelismeler. Cem hocam seni sevmeyen ölsün!!! (sahsım ıcın ölsün diyorum kımse kendıne pay cıkarmasın )
halkapınardan şimdi geldim.beşiktaşı yenmişiz çok mutlu oldum.bornovayla üzüldüm ama galatasarayımla çok sevindim.artık gelsin 15.haftada halkapınarda galatasarayımız için bağıralım.
Aslan Yürekli Basketbolcularımızı tebrik ediyorum. Bu takımda Ölü Ozanlar Derneği Ruhu var. Bu maçta Can, Tufan, Cemal ve yeni gelecek yabancımızda olsaydı. Çok rahat kazanırdık tahkimden çıkacak olumlu bir sonuç bizi şampiyonluğun önemli adaylarından biri yapar.