G
Guest
Misafir
Re: TBL | Galatasaray-Türk Telekom

Taş oluruz vallaZoban Raftik' Alıntı:Basketbola onem verilmiyor demesin kimse![]()
Taş oluruz vallaZoban Raftik' Alıntı:Basketbola onem verilmiyor demesin kimse![]()
Zoban Raftik' Alıntı:Basketbola onem verilmiyor demesin kimse![]()
Zoban Raftik' Alıntı:Basketbola onem verilmiyor demesin kimse![]()
Basketbolla ilgili her şeyi merak ediyorum, onun için oralarıda takip ediyorum.Zoban Raftik' Alıntı:Eyup, PR ajansi gibi calisiyorsun
Eline saglik.
Bu arada FB macindan bir klip de eklendi.
Ona da göz atin.
Burak Barut' Alıntı:Yeni pembe gömleklinin kafasında ki el de benim dikkatimi çekti![]()
Kusura bakma Zoban, buna inanmadımZoban Raftik' Alıntı:Gundem yogunluguna gore bazen bazi mac cagrilari, maca ozel gorsel hazirlama, video isleri gibi seylerin yogunlugu ayni olmayabiliyor.
Bazen zaman da yetmiyor.
Dar bir ekiple calisiyoruz.
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Burak Barut":1dv1iohg]Yeni pembe gömleklinin kafasında ki el de benim dikkatimi çekti![]()
Hiç çağrı yapılmadı demedim, 1-2 duyuru vede maç günü çağrı yapıldı dedim, ne demek istediğimi daha iyi anlatabilmek için şöyle söyleyeyim, FB bayan ve Efes maçlarının oynandığı hafta resmi sitede çıkan duyurular ve çağrılar ile bu erkekler fb maçında yapılanları kıyaslarsan aradaki farkı daha net görürsün bence.Zoban Raftik' Alıntı:Ya bir saniye beni de sasirttin.
FB macina cagri yapmisiz ya :
http://www.galatasaray.org/basketbol/er ... r/2795.php
Hem site girisnden hem mansetten bu haberler cagri yapilmisti FB Macina.
Haklısın, Telekom maçını doldurmak lazım, eminim öylede olacak.Zoban Raftik' Alıntı:Iste ayni yogunlukta olmuyor dedim ben de zaten.
Tamamen dogal gelisen bir sürec aslinda.
Gerek suan Erkek takimin yakaladigi ivme, gerekse ilk macta Samsun'a yenilen bayan takiminin rovansi almasi gerektigi gibi durumlar, cumartesi salonun doldurulmasini sart kosuyor.
FB macina cagri yap yapam dolar o salon, onu diyorum
FB macini istersen hic bahsetme, gözü kapali gelir insanlar o maca
Mesele Telekom macina gelinmesidir.
Gecen sene Telekom macinda salon cok guzeldi.