Re: Galatasaray C.C- M.A.Selçuk / 23 Nisan 2008 Çarşamba
bu maç 23 nisan için düzenlenen bi şov maçı havasında geçiyor
mükemmel şov yapıyoruz özellikle gaines ilk yarı 52-30
bu maç 23 nisan için düzenlenen bi şov maçı havasında geçiyor

İnşallah.. Zaten Mutlu Akü ' nün yabancıları yarın gece gidiyormuş. Hepsi ayrı bir alemde.Emre Doğan' Alıntı:Smaçlar alley-ooplar havada uçuşuyo valla..Savunma olmadığı için 100ü rahat buluruz merak etme Mustafa..
Gainesin 9sayısının 2si alleyoopu tamamlarken turnike bırakmasından 6sıysa smaçtanOnur Yavuz' Alıntı:C. Gaines 9s 5r
Arda fikirlerine katılmamak elde değil. Fatih, Cemal vb isimleri yumurta kapıya dayanınca sahaya sürmemek gerek. Sonuçta play off serisinde benchten gelecek katkı çok önemli. Bana göre maçın en önemli istatistikleri 6 oyuncunun çift hanelere ulaşması ve Dee´nin 12 asist ile oynaması.Arda Öztürk' Alıntı:Takımım adına hiç birşey göremedim.bu nedenle ikinci yarıyı izlemiyorum.bize şov amaçlı bir maç lazım değil.Murat hocanın hala arkasındayım ancak bugün gerçekten yanlış bir yol izledi.as oyunculardan dee-owens gibi yıldızların şovunu izleteceğine cemal,fatih britton gibi oyuncuları play-off öncesi bize gösterme fırsatı verebelirdi.onlardan gelecek harekette rotasyonu genişletebilirdi.
dee ve owensla 50 sayı fark atacağıma cemal ve fatih le 2 sayı ile kazanmayı sahada son durumlarını görmeyi tercih ederdim.ilk yarı boyunca izledim maçı ve futbol takımından kimseyi göremedim buda başka bir soru işareti.
Burak bu sözüne hiç katılmıyorum sıkıcı ve berbat bir maç değildi.Sadece rahat kazanacağımız belli olan bir maçtı ve maç içerisinde yapılan smaçlar asistler rahat oyun bizim açımızdan sevindiri ve güzeldi.Ve hala neden berbat dediğini anlayamadım.Hadi sıkıcı demeni anladım çekişmeli olmadığı için mücadele olmadığı için dersin anlarım...Burak Barut' Alıntı:Uzun süredir bu kadar sıkıcı ve berbat maç izlememiştim.Maçın çoğunu izlememeyi tercih ettim.
Burak bu sözüne hiç katılmıyorum sıkıcı ve berbat bir maç değildi.Sadece rahat kazanacağımız belli olan bir maçtı ve maç içerisinde yapılan smaçlar asistler rahat oyun bizim açımızdan sevindiri ve güzeldi.Ve hala neden berbat dediğini anlayamadım.Hadi sıkıcı demeni anladım çekişmeli olmadığı için mücadele olmadığı için dersin anlarım...Burak Ceyhan' Alıntı:[quote="Burak Barut":2gyxez5o]Uzun süredir bu kadar sıkıcı ve berbat maç izlememiştim.Maçın çoğunu izlememeyi tercih ettim.