• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 3. Hafta | Galatasaray MP 79 - 72 Pınar Karşıyaka

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Tarih: 30 Ekim Pazar
Saat: 13:30
Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu
Yayın: Lig Tv 3

Maçın ayrıntılı bilgileri daha sonra eklenecektir.

Maça cezamız nedeniyle Banvit maçında olduğu gibi sadece kadınlar ve 14 yaş altı çocuklar girebilecektir. Biletler hakkında bilgilendirme aşağıdaki linktedir.

http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/11504.php

Önemi çok büyük olan bir maç. Kazan maçını unutup hemen konsantre olunmalı. Kaybetme lüksümüz yok!

konsantre meselesi. alıcağımız bir maç normalde. ama işte ne kadar konsantre olduğumuza bağlı

13.30 ?

Büyük maclarımız bu saatte olmasın. Tamam bu mac cezamız var ama genel olarak 13.30 tribünleri doldurmak için kolay bir saat değil.

Çok önemli bir maç. Bu maçtan sonra Siena maçı var eğer bu maçı kaybedersek kötü bir mağlubiyet serisi gelebilir o yüzden bu maçı alıp moral bulmalıyız.

hakem erşan kartal

Süper hakem seçimi ben hala şu şike konuşmları neden basında çıkmıyor merak ediyorum ?

Kadınlar için 14 yaş altı çocuk refakatçi kuralı kalkmış.

Zor maç...Zaza oynar inşallah yavaş yavaş onun form tutması lazım diğer euroleague maçlarında ihtiyacımız olacak..

Maçın hakemi ; Erşan Kartal :)

Neyse Mahmuti'nin olduğu yerde ciddiyetsizlik olmayacağından takımın kendini bu maça verebileceğine inanıyorum rahat bir galibiyet bekliyorum takımdan ardından da hafta içi İtalya seferine çıkarız :)

Pazar günleri erkenden oynamak bana göre daha iyi Acb ligi avrupanın en iyi ligi adamlar her pazar saat 12.30da 6 7 macı oynatıyorlar.

İlkan oynayacak mı acaba ?

Ben kaybedeceğimizi düşünmüyorum,maçın zorluğunu Chatman'ın savunulması belirler.İçeri dribbling etmeyi seven kısalara karşı ciddi problem yaşıyoruz.Furkan içinde duygusal bir maç olacak ,onun ve İlkan'ın nasıl oynayacağını merak ediyorum.

Ilk besimiz: Shipp-Lakovic-Tutku-Furkan-Songaila

Salon bildiğin boş..

Canlı topicinden devam.

Galatasaray - Karşıyaka (Canlı)

Canlı yayına buradan devam edelim.

Link varsa alabilirmiyim?

Daha 5 dakika dolmadan 15 sayı yedik.

Geri