• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 30. Hafta | Galatasaray CC 86 - 92 Antalya BŞB

Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
5 May 2008
Mesajlar
3,981
Tepkime puanı
1
Yaş
40
Konum
İstanbul
@Şamil Turançiftçi
Beko Basketbol Ligi 30. Hafta Maçı
GALATASARAY CAFE CROWN - ANTALYA BŞB
Tarih: 07.05.2011 15:00
Yer: ABDİ İPEKÇİ SPOR SALONU

Öncelikle bu bir maç konusudur.

Öyle afilli kelimelerle ifadelerimi süsleyip yazmayacağım, yaşanan iğrençlikten ötürü sadece sevgili hocamız tiksinmedi bizde tiksindik ve bu bir maçlık bir durum değil bir birikimin patlamasıdır.

Ben herkes tanır hiç bir kardeşime ağır ifadeler kullanmam küçüğümü sever büyüğümü sayarım ama uygun olupta o gün salona gelmeyen tüm Galatasaraylılara yazıklar olsun.

Oktay Hocam göreceksin yaptığın mücadele ve sözlerin havada kalmayacak biz her zaman destekçin olacağız ve arkandayız. Bunu çok net hissettirmek için haydi herkes İpekçi'ye ne gerekiyorsa yapmaya.
 
Yerimiz belli bench arkası tribündeyiz herkesi bekliyoruz.
 
Oktay Hocam göreceksin yaptığın mücadele ve sözlerin havada kalmayacak biz her zaman destekçin olacağız ve arkandayız. Bunu çok net hissettirmek için haydi herkes İpekçi'ye ne gerekiyorsa yapmaya.
Evet hissettireceğiz...

Çok kötü bir sezon geçirdik klüp olarak. Basketbol şubesi ışığımız oldu, yüzümüzü güldürdü. Onların yanında olalım...
Sesimiz yettiği kadar !
 
Maçın önemi de çok büyük. Kim ne derse desin, Antalya play-off için maçı kazanmak isteyecektir. Motivasyon sorunu yaşamazsak kazanırız.
 
Allah aşkına anons yedikten sonra veya susturulmaya çalışıldıktan sonra susmayalım. Ultraslan bile susuyor nedir bu yahu, susulur mu 1 anonsla sanki küfrediyoruz. Ayrıca bağırmayan gelmesin falan demeyeceğim ama şeref triünün üstündeki ve çapraz pota arkaları tepki vermiyor yahu, size bağırın çağırın demiyouz bir tepki verin kardeşim.
 
Lütfen müsait olanlar erken gitsin,yer tutsun.
 
Maç boyu protesto, skora hiç aldırmadan. Üçlü bile çekilmemeli, o derece...

Gelmeyen bizden değildir.
 
Euroleague final fouru için Barcelona'da olacağım, yarışma kazanmıştım aylar önce, vize de çıktı zaten çok şükür:) Neyse ki playoff dönemine denk gelmedi şu final four. Son Olin maçından sonra çok önemli bir maç halini aldı gelmeyi de çok isterdim, kombinemi de isteyen biri olursa verebilirim, Şamil teslim eder o kişiye ona götürürüm ben bir şekilde.
 
Biz geleceğiz mutlaka ve genelde maçtan 1 saat önce oralarda oluyoruz..
Bu arada şu kaybolan Oktay Mahmuti'li pankartı tekrar yaptırabilmek ne kadar zaman alır ki??
 
Biz geleceğiz mutlaka ve genelde maçtan 1 saat önce oralarda oluyoruz..
Bu arada şu kaybolan Oktay Mahmuti'li pankartı tekrar yaptırabilmek ne kadar zaman alır ki??

Daha kalabalık bir ekiple bir günde halledemez miyiz acaba pankartı?''Hiçbirinizin karşı koyamayacağı bir savunma yapacağız.'' gibi ufak bir değişiklik de yapabiliriz.
 
Oktay Hocamızın, Aslanlarımızın arkasındayız. C.tesi günü salondayız !
Galatsaray sahipsiz değildir, arkasında aslanlar gibi taraftarı vardır. C.tesi bunu herkes görsün..
 
Daha kalabalık bir ekiple bir günde halledemez miyiz acaba pankartı?''Hiçbirinizin karşı koyamayacağı bir savunma yapacağız.'' gibi ufak bir değişiklik de yapabiliriz.

Acaba denemek mi lazım??? Furkan???
Kimse hissettirmiyor, bari biz hissettirelim oktay hoca'ya sonuna kadar arkasında olduğumuzu...
 
Büyük bir aksilik olmazsa ben de geleceğim maça. Hep destek, tam destek.
 
Yarın bizde üniversitemize kadar gelen Turgay Demirele medeni tepkimizi vericez..
 
Keşke Turgay Demirel bizim üniversiteye de gelse bizde medeni tepkimizi versek:)
 
Olmamız gereken yerde olacağız.
 
Süslü püslü sözler, abartılmış örnekler, gaza getirelim derken sahte duyguları belirtmek vesaire hepsinden nefret ederim. Birazdan kuracağım cümleleri tüm içtenliğimle yazacağım. Ne bir eksik ne de bir fazlası olacak.

Galatasaray erkek basketbol takımının hakkı yeniyor. Sarı - kırmızı renkler için sahada yer alan oyuncular, terlerinin son damlalarına kadar savaşıyorlar, buna her hafta şahit oluyoruz. Keza teknik heyet, büyük bir özveri ile çalışarak, takımımızı iyi yerlere getirmek için uğraş veriyorlar. Bu olayların sonuçlarını bu sene fazlasıyla gördük, tarihimizin en çok galibiyet aldığımız seneyi yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Bütün bu emeğe, mücadeleye, güzelliklere baktığımızda, bunları gölgede bırakacak haksızlığın karşısında bulunuyoruz. Kadın basketbol final serisinde yaşadıklarımız, erkek takımımıza karşı takınılan tutum, hayatında hiç basketbol hakemleri hakkında konuşmayan Oktay Mahmuti’nin açıklaması ardından gelen saçma yazılar vs. Artık ortada tek bir gerçek var ;

Türkiye Basketbol Federasyonu, bizim şampiyon olmamızı engellemek için bütün enerjilerini harcayacak. Peki bizim bu durum karşısında duruşumuz ne olacak? Takımımıza, antrenörümüze nasıl destek olacağız? İşte en güzel fırsat, cumartesi günü Abdi İpekçi’de dosta düşmana gösterilecek destektir.

Hiç bir zaman, insanların salona gelmesi için kaba söz kullanmadım, kullanmam da. Ancak cumartesi günü, müthiş önemli bir işi olmadığı takdirde salona gelmeyen Galatasaraylı, bizden değildir, çok net. Takımın bu durumuna destek olmak ve ona karşı gösterilen adaletsiz tutuma tepki göstermek, hepimizin boynunun borcu.

Takımımıza ŞAMPİYONLUK yolunda desteklemek için,

Bizlere karşı gösterilen aşağılık tutuma tepki göstermek için,

Kötü günde hiç bir zaman takımını yalnız bırakmayan büyük Galatasaray taraftarının gücünü bir kez daha göstermek için,

Oyuncularımız için,

Başta OKTAY MAHMUTİ olmak üzere tüm teknik heyet için,

Yüreğimizde büyük aşkınla salona geleceğiz,

Playoff’ta yaşanacakların kısa bir özetini sunacağız!

UĞRAŞMAYIN GALATASARAY’LA, EZİLİRSİNİZ!
 
Bir çok arkadaşım uzun zamandır tribünle bağını kesti. Maçlara artık hobi olarak gidiyor bazen. Hobi olarak diyorum çünkü bizim gibi bunu görev olarak görenler yanında onların ki hobi sayılır. Ama bu hafta oynanacak Antalya maçı için bir çoğu ile konuştum maça bilet bulabilirmiyiz diye soruyorlardı. GAlatasaray tribününün en sevdiğim yanıdır bu. Zulme, baskıya, zorbalığa karşı anında birleşebilen bir gücümüz var. Ne yazık ki bunu hala kavrayamayanlarla aynı havayı soluyoruz. Cumartesi net tavrımızı koyacağımızı düşünüyorum.

Galatasaray'lının artık uyanma vakti gelmişti. Sahada dolaşan adamlara taktığımız kadar sahada dönen dolaplara da dikkat etmek gerekiyordu. Büyük bir şans ki bu tepkiyi sahada dolananlar için değil sahada terini akıtanlar için göstereceğiz. Galatasaraylının sesini ve tepkisinin gücünün ne olduğunu bu maçta göstereceğiz. Ben bu yüzden kimseye gelin demiyorum. Zaten duygularımız bizi sürükleyecektir o salona. Gerisi tamamen içgüdüsel işleyecek...
 
Bir aksilik olmazsa bende salondayım.
 
ben de her zamanki yerimde olacağım.
 
Geri
Üst