TBL 4. Hafta | Galatasaray 80-63 Fenerbahçe

gsfb1.png
 
Takım müthiş oynadı yahu her an bu maçı kesin alırız havası vardı kafamda. Lasme 10 sayı 8 riband falan gözüküyor ama efsane savunma yaptı. Schlib zaten iyice forma girdi. Micov zaten çok klas, her hareketini bilerek yapıyor tam Mr Fundemantal, hakikaten efsane oynuyor bu sene. Sinan ne zaman ihtiyaç duyarsak sorumluluk alıyor. Mccollum da artık düşünmüştür ben iyi oynadığımda her zaman 20-25 dk alırım diye. Tek soru işaretimiz Dorsey onunda zamana ihtiyacı var. Son yılların en iyi kadrosunu kurduk. Takım tek kişiye bağımlı değil artık. Aman nazar değmesin.
 
Galatasaray Odeabank koçu Ergin Ataman, Fenerbahçe karşısında büyük mücadele verdiklerini belirtti ve "Kitap gibi oynadık." dedi.


Ataman şöyle konuştu:
"Galatasaray camiası bu takımla ne kadar gurur duysa azdır. Müthiş mücadele verdik, müthiş bir taraftarımız vardı. Avrupa'nın en iyi, bütçesi en yüksek takımlarından birini yendik. Bu takım hafta içinde Avrupa şampiyonunu mağlup etmiş bir kadro. Çok iyi savunma yaptık ve deyim yerindeyse Kitap gibi basketbol oynadık."
 

Üst