TBL 4. Hafta | Galatasaray 80-63 Fenerbahçe

Söyleyecek bir şey yok.Galibiyet güzeldi,fark atarak kazanmak güzeldi ve en önemlisi Feneri eze eze yenmek güzeldi.Helal olsun takımımıza,oyuncularımıza ve koçumuza..Galatasarayı bu kadar hırslı,istekli ve mücadeleci oynarken izlemeyi çok özlemisim.Şükürler olsun..
 
Allah bir daha bu taraftara Erceg, Vuyukas gibi adamlara mahkum etmesin.

Olabildigimiz kadar ABD'li hayrani olmak lazim; McCollum, Schilb, Green, Lasme, Dorsey...

Micov ayri, onu Sirp olarak gormuyorum. :D
 
Hocanin röportaja cikarken ki sırıtışı her seye yeter :D Arkadan Fener aglama caliyodu :) Adam bizim gibi Galatasarayli su durumdan keyif aliyor :) Yani aslinda cok da prof degil. Bence mola almamis falan hikaye, mac seciyormus hikaye su ruhu yeter. :) On yil burada kal koç...
 
Oyunu her anlamda iyi oynadık, rakibin yüksek dış atış yüzdesine rağmen bu kadar düşük sayıda tutmak çok önemliydi. Pota altında ezdik zaten.
 
Ergin Ataman: Eurocup'ı alıp otomatik olarak Eurolig'de oynayacağız bakalım onu nasıl engelleyecekler? Fazla gururdan öldük hocammmm



SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Abdi İpekçi'deki Galatasaray-Fenerbahçe maçları biraz sahadaki oyuncuların, tekniğin, taktiğin üzerinde maçlar oluyor. Geçen sene f4 yapan Fenerbahçe'yi iki kez 6 kişilik rotasyonla yenmemiz de bunun en bariz örneği sanırım. O yüzden Efes maçı bu maç için önemli bir referans değil bence. Salon dolduğu sürece Fenerbahçe'nin kazanması zor ihtimal. 2011 final serisinde olduğu gibi onları buradan çıkarabilecek Saras gibi bir lider de yok kadrolarında. Bobby ve Sloukas üzerinde oluşturacağımız sert savunma ve yüksek tempolu basketbolla maçı erken koparabileceğimizi düşünüyorum ben de.

Maçtan önce de görülüyordu maçtan sonra çok daha net şekilde görülüyor, Fenerbahçe'nin özellikle bu kadro yapısıyla bu atmosferden çıkması mümkün gözükmüyor bu sene. O yüzden ligi lider bitirip saha avantajını almayı başarırsak ciddi şampiyonluk adayı oluruz. Takım bu maçta ne seviyelere çıkabileceğini gösterdi. Lasme muazzamdı, Schilb-Micov ikilisi de oyun zekaları ve uyumlarıyla mest etmeye devam ediyor. Gerçekten oyunun her alanında var olabilen iki forvetimiz var. Dorsey ve Mccollum da biraz daha kendini bulunca bir iki seviye daha üste çıkacağımızı düşünüyorum. Şu bütçeyle bu kadro mühendisliği gerçekten muazzam. Ergin Ataman ne kadar övgü alsa azdır.
 
Eric ve Dorsey de bu işin içine girince çok dehşet bir takım olacağız inşAllah.
Kitap gibi oynayan oyuncularımızı ve bu kitabı yazan koçu tebrik ediyorum.
 
[video=youtube;Ia8Cf8fPggc]https://www.youtube.com/watch?v=Ia8Cf8fPggc&feature=youtu.be[/video]
 
[video=youtube;EQ5r1EkHTyc]https://www.youtube.com/watch?v=EQ5r1EkHTyc&feature=youtu.be[/video]
 
Öyle böyle keyifli değilim ya. Mükemmel takım, staff ve taraftar. Eve hemen gidip 12 de ki tekrara yetişmem lazım. Bir de televizyon başında zevkten dört köşe olmam lazım.
Tekrar tebrikler Yenilmez Armada!

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst