TBL 4. Hafta | Galatasaray 80-63 Fenerbahçe

[video=youtube;828VBb9lzik]https://www.youtube.com/watch?v=828VBb9lzik&feature=youtu.be[/video]
 
[video=youtube;PO1T60wrS7s]https://www.youtube.com/watch?v=PO1T60wrS7s&feature=youtu.be[/video]
 
Bu takım bu sene eze eze şampiyon! Yeter ki paralar ödensin, ligi lider bitireceğimize şüphem yok. Eric'i organizasyon olarak geri plana atıp Schilb'den yararlanıyor hoca o konuda ve bugün maçın kilit ismiydi. Milli takımdan gelince adapte olmak kolay değildi elbet, durgun başladı Schilb ama her geçen maç yansıtıyor kalitesini. Eric'i de Nba'de olsa en iyi 6.adam olacak konumda değerlendiriyor, bir bakıma Jamal Crawford'un benchten gelip Nba'de aldığı özgürlüğü veriyor hoca, bugün fark açılana kadar da çok iyi oynadı, sonra biraz gevşeklik gösterdi :) Dorsey hariç sorun gözükmüyor şu an, onunki de tamamen konsantrasyon eksikliği, kendini takıma tam olarak verdiğinde toparlayacağı kesin.
 
Valla bu sene tüm Kupaları bekliyorum, Ergin Hoca ve oyunculardan hepsine güveniyorum, bir oyun kurucu alırsak bu ihtimal çok daha yüksek olur, bu yıl eğer mali bir sorun olmazsa kadar olarak tek rakip Efes onuda taraftarın desteğiyle geçebiliriz...
 
Micov'dan Lasme'ye Green'den Schilb'e kadar her basketbolcumuzun emeğine sağlık. Elbette Ergin hocaya da ayrıca teşekkürler.

Muhteşem bir galibiyetti, salondaki atmosferi kelimelerle anlatmam imkansız.

Büyüksün Galatasaray!
 
abdi ipekçi galatasarayımızın taraftarıyla dolu olunca bir başka güzel oluyoo bu sene 3. maçımda 3. galibiyetimizi aldık uğurlu geliyorum galiba :) sinan micov schilb gerçekten muhteşemlerdi umarım sakatlık ve maddi durumlar bu sene bizi aşağıya çekmez yönetim ergin atamana ve takımımıza sahip çıkar
 
Maçta o kadar çok enstantane vardı ki.
Bir pozisyonda Göksenin öyle bir savunma yaptı ki rakip oyuncu (yanlış hatırlamıyorsam Sloukas) nefes alamadı.
Udoh bloğu yedi, top elinde kaldı, Sinan da elindeki topu aldı.
McColum orta çizgide Bogdan ile kedinin fare ile oynadığı gibi oynadı, sonunda Bogdan yerlerdeydi, Obra dayanamadı kenara aldı. Gururuyla oynandı çocuğun.
Vesely nasıl savunulur dersi verdi Lasme ve Green. Green'den kurtulsa Lasme'yi gördü. Avrupa'nın en iyi uzunu madara oldu.

Galibiyet unutturdu sanılmasın, Kennerman kalsiği vardı. Top çıktı, yakındaki hakem bize verdi, Obra ve Bogdan itiraz etti, en uzaktaki Kennerman topu Fener'e verdi ve sonra Ataman'a kontrol ben de tarzı bir işaret yaptı. "Engin doğruyu söyle, kaç para aldın?" repliğini de unutmadık.
Melih bizden gönderildi diye mi kıllık yapıyor anlamıyorum, bir zamanlar Ömer Onan'ın yaptığını yapmaya çalışıyor, tribünlere oynuyor, ortamı geriyor. Ömer gidiyor Emir geliyor, Emir gidiyor Melih geliyor, adamlarda itici tip bitmiyor. Biraz Sinan'dan adamlık öğrenseler ya.

Ve son olarak Avrupa efsanesi Obra'nın yüzündeki çaresizlik ifadesini canlı izlemek paha biçilemezdi. Bunu yaşatan Ataman'a da saygılar. Helal olsun koç...
 
"Koca sezon tek avundukları bu galibiyet oluyor" diyen fenerli arkadaşlar, evet tıpkı sizin onca yıl 6-0 geyiğiniz ve "bizi 16 yıldır kadıköyde yenemiyorsunuz" avuntusu yaptığınız gibi :)

Keyifli bir maç, çok güzel bir skor.. Umarım sezon sonu şampiyonluk gelir..
 
Yaşım otuzyedi, son üç sezondur maçları ultrAslan ile beraber orta göbekte izliyorum. Bu akşam da o kadar çok efor harcamışım ki, üzerimde terden ıslanmamış hiç bir şey yoktu. Eve gelip halimi görünce Annemin tepkisi ; oğlum sen vallahi delisin Allah akıl fikir versin oldu ? daha önce de yazdım, bu atmosferde full dolu salonda bizi yenecek takımın çok büyük oynaması lazım. Gerçi oynasa bile bir şekilde bozuyoruz onu da. Ergin Hocama ve Takıma bu akşam ki basketbol resitali için çok teşekkür ederim. Taraftara da ayrıca teşekkürler???
 
Shlibb'in mac sonu roportajina bakarsaniz ne kadar duygusal ve karakterli bir adam oldugunu gorebilirsiniz.. Böyle adamlar takim icin daima herseyini vermistir .. Bugun gercek Galatasarayli oldu.
 
İş dünya kadar para yatırmakla olmuyor, elindeki bütçeyle doğru kadroyu kurmakla ve takım olmayı başarmakla oluyor. Harika oynadık, muhteşem savunduk, inanılmaz mücadele ettik ve topu çok iyi paylaştık. Herkes elinden geleni yaptı, tüm oyuncuları ve kenar yönetimi teker teker tebrik ediyorum.

Schilb'in performansı yükseldikçe takımın oyunuda yükseliyor. Yeri geliyor Schilb, yeri geliyor Micov, yeri geliyor Sinan liderliği ve sazı eline alıyor. McCollum'u bu şekilde kullanmamız daha doğru gibi. Lasme mükemmel oynadı. Green, Göksenin hepsi layıkıyla görevini yaptı. Şimdi sıra Dorsey'i kazanmakta.

Tebrikler Yenilmez Armada böyle devam.
 
macin kirilma ani bizi 2 kere bos 3lük atamadik melih atti onlar olmasa belki 55 sayiyi bile bulamazlardi farkta o atmosfer ile 30 lara dogru giderdi
 

Üst