Neden?İnsanların emeklerini 6 kelimeyle yerle bir etmişsin.İğrenç olmasının sebeplerini yazarsan sevinirim.mustafakaya' Alıntı:Bence tek kelimeyle iğrenç bir organizasyondu !
Smaç yarışması mı iğrençti,üçlük yarışması mı;yoksa All-Star maçı mı?
Neden?İnsanların emeklerini 6 kelimeyle yerle bir etmişsin.İğrenç olmasının sebeplerini yazarsan sevinirim.mustafakaya' Alıntı:Bence tek kelimeyle iğrenç bir organizasyondu !
Yiğit Pazar' Alıntı:Neden?İnsanların emeklerini 6 kelimeyle yerle bir etmişsin.İğrenç olmasının sebeplerini yazarsan sevinirim.mustafakaya' Alıntı:Bence tek kelimeyle iğrenç bir organizasyondu !
Hakedenlerin yerlerinde olmaması tek sebep bu !Yiğit Pazar' Alıntı:Neden?İnsanların emeklerini 6 kelimeyle yerle bir etmişsin.İğrenç olmasının sebeplerini yazarsan sevinirim.mustafakaya' Alıntı:Bence tek kelimeyle iğrenç bir organizasyondu !
Ama iyikide Hüseyin'i fazla oynatmadı.Çünkü sakatlık riski vardıCahit UYANIK' Alıntı:All Starda Türkleri yöneten Ergin Ataman bence şimdiye kadar ki en taraflı koçu. 5 faulle çıkan üstüne de all star maçında bile sportmenlik dışı faul alan Kaya Peker sahada oluyor. Hüseyin Beşok hatasız oynayıp 5 dk 4 sayı atıyo r, Kaya oyundan dogru hiç çıkmıyor. Hüseyin bir çıktı bir daha girmedi. Bu kadar taraflı koç olmaz.
Hüseyin sakatlık riskinden dolayı oyuna girmedi lütfen araştırıp sonra eleştirelim. Ergin Hoca benim en sevdiğim hocalardandırCahit UYANIK' Alıntı:All Starda Türkleri yöneten Ergin Ataman bence şimdiye kadar ki en taraflı koçu. 5 faulle çıkan üstüne de all star maçında bile sportmenlik dışı faul alan Kaya Peker sahada oluyor. Hüseyin Beşok hatasız oynayıp 5 dk 4 sayı atıyo r, Kaya oyundan dogru hiç çıkmıyor. Hüseyin bir çıktı bir daha girmedi. Bu kadar taraflı koç olmaz.
mustafakaya' Alıntı:Hüseyin sakatlık riskinden dolayı oyuna girmedi lütfen araştırıp sonra eleştirelim. Ergin Hoca benim en sevdiğim hocalardandırCahit UYANIK' Alıntı:All Starda Türkleri yöneten Ergin Ataman bence şimdiye kadar ki en taraflı koçu. 5 faulle çıkan üstüne de all star maçında bile sportmenlik dışı faul alan Kaya Peker sahada oluyor. Hüseyin Beşok hatasız oynayıp 5 dk 4 sayı atıyo r, Kaya oyundan dogru hiç çıkmıyor. Hüseyin bir çıktı bir daha girmedi. Bu kadar taraflı koç olmaz.Oynamaması bence çok daha iyi oldu .
Tugay Aktepe' Alıntı:Hüseyin sakatlık riskinden dolayı oyuna girmedi lütfen araştırıp sonra eleştirelim. Ergin Hoca benim en sevdiğim hocalardandırmustafakaya' Alıntı:[quote="Cahit UYANIK":14myegz2]All Starda Türkleri yöneten Ergin Ataman bence şimdiye kadar ki en taraflı koçu. 5 faulle çıkan üstüne de all star maçında bile sportmenlik dışı faul alan Kaya Peker sahada oluyor. Hüseyin Beşok hatasız oynayıp 5 dk 4 sayı atıyo r, Kaya oyundan dogru hiç çıkmıyor. Hüseyin bir çıktı bir daha girmedi. Bu kadar taraflı koç olmaz.Oynamaması bence çok daha iyi oldu .
mustafakaya' Alıntı:3lük yarışmasında Robert Hite olmaması sence normalmiydi? Adam Türkiye deki en iyi 3 lük atıcılarından biri ! Benim kızgın olduğum konu madem oyları sallamayacaklardı nie bize oy kullandırdılar ?
Çok uzattık belki;ama yine de yazmam gereken birşeyler var.%33 'ten daha iyi üçlük yüzdesi yakalamış biri elbet var.Ancak o organizasyonda Alpella'dan da biri olmak zorunda.Bu isim de Ogün olmuş.Bence Strickland olabilirdi,ama olmamış işte.Ben seçmedim ki adamı.Ben,Yalın'ı da sorgulamıyorum.Yalın'ı getiriyorsan organizasyona,o adam orada genelde slow söyler.Biz de dinlemek zorunda kalırız.Sen oyuncular havaya girsin diyorsun da,oyuncuların çoğu zaten havaya girmişti.Örnek;Chaney.Mustafa,son cümlelerim de sana.Bizim oylarımız,sonucu %50 etkiledi.Her takımın taraftarı der,bizim bu oyuncumuz da orada olmalıydı,diye.Beşiktaş'dan Nicevic de orayı hakediyordu,Efes'den Penn de.İkisi de yıldız.Ancak,her takımdan bazı yıldız oyuncular orada yer alamadı.Hepsi de yer alamaz zaten...Tugay Aktepe' Alıntı:% 33'ten iyi bir yüzde ile oynayan başka oyuncu yok değil mi?
Ülker'in parmağının olduğunu adımız gibi biliyoruz bunda da..
Tamam, herşeyi geçtim ben ama Yalın olayını geçemeyeceğim.
Bu adamın madem birkaç hareketli parçası var getirme organizasyona.
Yabancı yıldızlar hangi ülkeden?
% 90 ABD.
Peki ABD'li oyuncuların ritim tutabildiği müzik?
Hip-Hop ve RAP Müzik.
Sen seyirciyi hareketlendirebilecek birini getir ki eğlencesi bol olsun.Hatta ABD'li oyuncularda havaya girsin.
Geçen yıl çok güzeldi.Ceza geldi ve live konser verdi.
Arkasında Dj Funnk-C gibi bir adam var ve Yalın play-back slow şarkı söylüyor.Zaten her popçu böyle değil mi?Bunu herkesin bildiği halde eğlence maksadıyla seyircinin önüne sürmeleri zaten organizasyonu önemsemediklerinin bir kanıtıydı.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Her yerde J.White övgüler varda (gerçi boş potaya iyi smaç vuruyor kabul ediyorum) ben merak ediyorum White o smaçlardan kaç tane vurabilmiş lig ve el maçlarında????
Ben hiç hatırlamıyorum belki 1-2 smacı vardır.
Hite ise diğer delikanlının boş potaya vurduğu smaçları hemen hemen her maçta rakiplerinin üzerinden vuruyor.
Herkesi itidalli olmaya davet ediyorum, boş potaya bende uçarak smaç vururum önemli olan rakibin üzerinden vurmak![]()
![]()
![]()
Barış Çamur' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":31k1onka]Her yerde J.White övgüler varda (gerçi boş potaya iyi smaç vuruyor kabul ediyorum) ben merak ediyorum White o smaçlardan kaç tane vurabilmiş lig ve el maçlarında????
Ben hiç hatırlamıyorum belki 1-2 smacı vardır.
Hite ise diğer delikanlının boş potaya vurduğu smaçları hemen hemen her maçta rakiplerinin üzerinden vuruyor.
Herkesi itidalli olmaya davet ediyorum, boş potaya bende uçarak smaç vururum önemli olan rakibin üzerinden vurmak![]()
![]()
![]()
Maçlarda yapsın o smaçları yeterBarış Çamur' Alıntı:Adam değil zaten o ayrı
Sen kendisinden nasıl bir smaç bekliyordun böyle amuda kalkıp, parende atıp bacak arası geçirip ters asılmasını mı![]()