• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Tekerlekli Sandalye Takımımız hangi salonda oynamalı..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Halil Turan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46

sizce maçlarımızı ahmet cömert temi.. yoksa daha ufak bir salondamı oynamalıyız ?

• Daha ufak bir salonda oynamalıyız

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
H

Halil Turan

Misafir
iç saha maçlarımızı ahmet cömertte oynıycağmız söyleniyor.. am arada trubune hakim olmak zor olucak gibi.. bence bahçelievlerdeki salon gayet iyi en azından tribunler dolu görünüyor ve buda takıma extra bir motivasyon sağlıyor.. ulaşımda en az ahmet cömert kadar kolay hatta ahmet cömerte göre daha kolay...

bu arada çocuk esirgeme kurumunun içerisinde kimsesiz çocuklarla karşılaştık salonu sorduk tarif ettiler.. dedim siz gelmiyormusunuz maça dedilerki biz fenerliyiz gelmeyiz :) iyi siz bilirsiniz dedim.. maç başladığında hepsi salondaydı ve bana biz fenerliyiz diyen çocukta sarı kırmızı bi kaşkol bizle beraber bağrıyordu... bu salon en azından o çocuklar içinde bir sosyal aktivite olarak değerlendirilebilir.. kurum yönetimiyle görüşülerek ordaki kimsesiz kardeşlerimiz maclara getirile bilir ... bence bu konuda bir düşünmek lazım ...

Bana göre Ahmet Cömert daha mantıklı bir seçim. Bjk akatlar'da oynarken biz ufak salonlara tıkılıp kalmamalıyız. Ahmet Cömert'te baskı kurmak bahçelievler kadar kolay olmasa da sonuçta bize daha çok yakışan bir salon...

bencede ahmet cömert olmalı.küçük salonlar galatasaray gibi bir takıma hiç yakışmıyor

Taner Tuna' Alıntı:
bencede ahmet cömert olmalı.küçük salonlar galatasaray gibi bir takıma hiç yakışmıyor

bence kücük salonlar deil.. boş salonlar GALATASARAY ımıza yakışmıyor :(

aslinda kücük salonda oynasak daha iyi olur.ancak takımımız haftada 5 gün ahmet cömert de antrenman yapiyor.bu bakimdan ic saha maclarimizi orada oynamamız daha avantajlı.

Kendi sahmızdaki maçlar bence cömertte oynansın ve mümkünse bayan yada erkek takımlarının macıyla aynı gün ve arka arkaya olsun...Yavuz abi böyle bir ayarlama cekebilirsek taraftar için çok güzel oolur.

bencede ahmet cömert'te olması daha mantıklı,aslında burayı kendi spor kompleksimiz haline getirebiliriz bakı ve onarımla salon ihtiyacımız kalmaz ve basketbol takımı florya'dan çıkmış olur

bence kendi kompleksimiz için daha merkezi bi yer seçmemiz daha iyi olur
ataköy hiç merkezi bi yer değil
akatlar istanbulun göbeğinde
bence kendi salonumuzu yapmalı sarı kırmızı renklerle donatmalıyız
boş ve portatif tribünler,mavi duvarlar Galatasarayımıza yakışmıyo

Akatlar mı İstanbul'un göbeğinde? Şaka mı yapıyorsun yav.. Taaa Akmerkez'in orada.

İstanbulda "merkez" tartışmasına girmeyin boşuna bence :)

Kesinlikle AhmeT Cömert olmalı...

Bahçelievler'de güzel bir salon fakat örneğin bir Beşiktaş maçında o salon kesinlikle yetmez bize...

Ayrıca Önder abininde dediği gibi erkek maçlarından önce konulursa maçlar daha fazla seyirci gelir bana göre de...

Bu hafta erkek maçından önceydi ama öncekilerden fazla olmasına rağmen yine de çok değildir taraftar..

oyuncularımız nerde rahat edebiliyorsa nerde performanslarını yükselteceklerine inanıyorlarsa orda oynasınlar.Tabi performans biraz daha artarsa rakipler potayı göremeyecek :D

Geri