H
Halil Turan
Misafir
iç saha maçlarımızı ahmet cömertte oynıycağmız söyleniyor.. am arada trubune hakim olmak zor olucak gibi.. bence bahçelievlerdeki salon gayet iyi en azından tribunler dolu görünüyor ve buda takıma extra bir motivasyon sağlıyor.. ulaşımda en az ahmet cömert kadar kolay hatta ahmet cömerte göre daha kolay...
bu arada çocuk esirgeme kurumunun içerisinde kimsesiz çocuklarla karşılaştık salonu sorduk tarif ettiler.. dedim siz gelmiyormusunuz maça dedilerki biz fenerliyiz gelmeyiz
iyi siz bilirsiniz dedim.. maç başladığında hepsi salondaydı ve bana biz fenerliyiz diyen çocukta sarı kırmızı bi kaşkol bizle beraber bağrıyordu... bu salon en azından o çocuklar içinde bir sosyal aktivite olarak değerlendirilebilir.. kurum yönetimiyle görüşülerek ordaki kimsesiz kardeşlerimiz maclara getirile bilir ... bence bu konuda bir düşünmek lazım ...
bu arada çocuk esirgeme kurumunun içerisinde kimsesiz çocuklarla karşılaştık salonu sorduk tarif ettiler.. dedim siz gelmiyormusunuz maça dedilerki biz fenerliyiz gelmeyiz