• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL 11. Hafta | Kayseri KASKİ 72 Galatasaray Odeabank 84

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Oh sonunda lutf etmişler transferi iyi ya sevindim. Hey Allahım...

Uzaklara gitmeye gerek yok . Dönme ihtimali varsa 1 saniye düşünmeden Zellous geri getirilmeli .. Zellous sahadayken Martinez'in üstündeki baskınında cok hafifleyecegini düsünüyorum .. Oyun zekası üst düzey fakat şut tercihlerinde sıkıntılı bir oyuncu martinez. Zellous gelirse ona bol bol ikram yapabilir.

maya moore olsa
efsane olur

Kesinlikle bu takımda görmek isteyeceğim ilk kişi Mayo Moore , ikincisi ise Skylar Diggins
keşke ikisinden biri gelse

Maya Moore şu sartlarda çok zor.

Maya Moore rakibimize gitmemesi bile bizim için yeterlidir.Şubat ayında boşa cıkan bir oyuncu bekleyip göreceğiz Avrupa gelecek mi?

Kadın takımı kendi yağı ile kavrulabilecek durumda. Gelir-gider dengesinde çok açık yok. Ama kadın-erkek ayrımı yapılmadığı için basketbol kaynaklarının çoğunluğu erkeklere ayrılıyor. Yinede transfer yapılacak.

Önder Çiçekoğlu;n890089' Alıntı:
Kadın takımı kendi yağı ile kavrulabilecek durumda. Gelir-gider dengesinde çok açık yok. Ama kadın-erkek ayrımı yapılmadığı için basketbol kaynaklarının çoğunluğu erkeklere ayrılıyor. Yinede transfer yapılacak.

Kaynak nedir Önder Bey ?
Ben şahsen bu akşam ki maçı kaybedersek transfere ihtiyaç olmadığı kanaatindeyim.
Ligi bir şekilde götürüyoruz zaten.
Bu maçı da kaybedersek Euroleague havlu atacağımız için ben yabancı transferin yapılmaması gerektiğini dusunuyorum.

Elimizde kısa oyuncuları yeterli değil.Az sayıda oyuncu var transfer şart gibi duruyor.
Nuria,Casas,Şebnem,Ayşegül ? Deniz ?

Nihat Bölgi;n890139' Alıntı:
Kaynak nedir Önder Bey ?
Ben şahsen bu akşam ki maçı kaybedersek transfere ihtiyaç olmadığı kanaatindeyim.
Ligi bir şekilde götürüyoruz zaten.
Bu maçı da kaybedersek Euroleague havlu atacağımız için ben yabancı transferin yapılmaması gerektiğini dusunuyorum.

Bu düşüncem için özür dilerim.
Bu takıma muhakkak skorer bir kısa oyuncusu gerekiyor.
Casas ile olacak iş değil bu !!

Çok hızlı gitmiyormuyuz ya durun daha lige de havlu atalım bi, erken henüz transfer için.

Allah belanızı versin şu takıma şu hocaya yapılanları artık kaldıramıyorum YAZIKLAR OLSUN VASIFSIZLAR .!

Zellous olsa bu sonuçlar kabul etmeyebilirdik.Rezil olan biri varsa yönetim ve futbol külübüdür.
Ligde 5te5 yaptık bjk maçında cok zorlandık.Lig ve türkiye kupasını kazanmak için skorer 1kıta dışı şart

FIBA Kadınlar Euroleague’de USK Prag’a 72-43 yenilerek A Grubu’nda 4. maçında da galibiyet alamayan Galatasaray Odeabank’ta coach Ekrem Memnun sert konuştu:
Böyle bir maçtan sonra söylenecek çok fazla bir şey yok. Basketbolla ilgili bir analiz yapacak durumumuz yok. Çok kötü oynadık. Hatta kötü bile oynamadık. Bu takımdaki üçüncü senem. Burada bir kültür oluşturmaya çalıştım. Kazansak da kaybetsek de bu basketbol kültürünü yansıtmak istiyorduk. Bugünkü oyun bizim kültürümüze yakışmadı. Böyle mücadele edemeyiz. Bu durumun birçok sebebi olabilir. Şu an bir şey bilmiyorum. Oturup sakin bir şekilde düşünmemiz lazım. Bu takımın böyle devam etmesine izin veremeyiz. Çok ciddi emek verdik. Bugünün sinyalini alıyorduk. Uzun zamandır oyundan memnun olmadığımı da söylüyordum. Herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesi gerek. Oyuncu arkadaşlarla konuşacağız. Çok ağır bir yumruk yemiş gibiyiz. Ya buradan kalkıp devam edeceğiz ya da nakavt olacağız. Teknik olarak analiz edecek bir duru yok. Yaşanmaması gereken bir maçtı.

Hoca'nın yaotığı acıklama futbolda yapılması gereken bir acıklamaydı.200milyon euroluk Gs 10milyon euroluk anderlecht yenemedik.
Takım elinde kıta dışı oyuncusu yok.Zellous yerine bir oyuncu gelse bu sonuçlara sinirlenebilirdi.
Maçtan önce kimse bu kadar fark yiyeceğimiz tahmin edemezdi.Kısa pozisyonda rakiplerimiz arasında cok büyük fark var.
4,5 numaralardaki oyuncularda büyük fark yaratamayınca farkta kacınılmaz oluyor.
Hocanın bu kadar oyuncuları sinirli olmasını anlayamadım.Taraftar ve yönetim sitem edebilirdi.
Bu oyuncuların kalitesi belli özellikle kısa pozisyonda takımın en iyi şütörü olan Şebnem gecen sene Ekaterinburg maçında bile oynamadı.Fb maçında ise alba cok yoruldu diye oyuna girdi.

Bu maçları kaybedikten sonra şube kapansın düşüncesinde olan taraftarlar futbolda Galatasarayın 200milyon euro parası cöpe gitti. Her senede futboldan zarar ediyoruz gidin o şubeyi kapatın.

Galatasaray Odeabank, EuroLeague'de dün gece alınan USK Prag yenilgisi sonrasında, eski oyuncusu Shavonte Zellous için görüşmelere başladı.

Kasıtlı mı yapıyorlar bilmiyorum. Prandelli paramparça etti yeni gönderiyorlar, bayanlar avrupadan elendi yeni transfer yapıyorlar.

SON DAKİKA

Kadın basketbol takımımızda transfer için Shavonte Zellous ile görüşülmeye başlamıştı. Bir diğer eski oyuncumuz Lindsay Whalen ile de görüşülmeye başladığı haberi geldi.

Zellous ve Whalen gelirse net biçimde lig şampiyonluğu EL'de de final4 garanti olur.

İkisini birden getirmeleri imkansız ama aralarında tercih yapmak çok zor Zellous öncelik olmalı diye düşünüyorum.

İkisi birden gelmeli bence Bone vazgeçilmeyecek bir isim değil bizim için ama bu maddi şartlarda Whalen ne kadar mantıklı tartışılır aynı olayların tekrarlanması mümkün.

Geri