• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL 18. Hafta | Tarsus Belediye 68 - Galatasaray 62

Puanları 0
Çözümler 0
@Enes Kömürcü
Ligin 18. haftasında Çarşamba günü saat: 17.30'da Tarsus Belediye ile karşılaşacağız.

Fener maçındaki hırs ve azimle mücadeleye devam etmeli takım. Play-Off'lara kadar 1 maç kaybetme hakkımız var ama o maç bu maç değil. Tarsus şu anda averajla 3.sırada. Ben kolay bir maç olacağını düşünüyorum.

Enes arkadaşımızın tersine kolay maç olacağını düşünmüyorum. Tarsus son zamanlarda iyi sonuçlar alıyor ve ligde 3. durumda. Takımda umarım bir gevşeme olmaz derbi zaferinden sonra. Dereyi geçip çayda boğulmayalım ve kazandığımız bu avantajı kaybetmeyelim artık. Tamika' nın da olmayacağını düşünürsek takımda mutlaka bir ivme kaybı olacaktır. Dikkatli olmak lazım.

Saygılar.

Bu maçı da izleyemeyeceğiz büyük ihtimalle. Ligin yayıncı kuruluşu yok takımımızı takip edemiyoruz yazık. Ben takıma güveniyorum, bu savunma azmi istek ve arzu olduktan sonra Tamika olmasa da galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. Dişi aslanlara başarılar.

Takımımıza başarılar

Ben de çok zorlanacağımızı sanmıyorum. Augustus'un maçı olur. :)

Dişi Aslanlara güveniyorum.Gerekeni yapacaklardır.

Bu maçı da izleyemeyeceğiz büyük ihtimalle. Ligin yayıncı kuruluşu yok takımımızı takip edemiyoruz yazık. Ben takıma güveniyorum, bu savunma azmi istek ve arzu olduktan sonra Tamika olmasa da galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. Dişi aslanlara başarılar.

ligin yayıncı kuruluşu varda bu maçı canlı verirler mi bilmem artık. ama rahat alacağımızı düşünüyorum bu maçı.

ligin yayıncı kuruluşu varda bu maçı canlı verirler mi bilmem artık. ama rahat alacağımızı düşünüyorum bu maçı.

Evet var ama sanırım bir problem olmuş yayıncı kuruluşla ne zamandır maç yayınlamıyorlar.

Ligin sözleşmeli filan resmi bir yayıncısı yok. Sports TV her hafta maçlara para verip alıyordu, artık al(a)mıyor. Biz de izleyemiyoruz :)

Voleybol Fedarasyonun gerçekleştirmiş olduğu maç yayını sistemi çok güzel, Tüm salonlara kamera konulmuş internetten istediğimiz salonda istediğimiz maçı (ses yok) izleyebiliyoruz. Tabi basketbolda aynı şey olur mu ? Böyle bir sisteme tam olarak geçilmese bile yayın olmayan maçları bu şekilde izlenebilinir. Artık bazı şeyleri aşmamız gerek ülke olarak, Eğer Kadın Basketbol Liginin reklamını koskoca Billboard'larda yapıp yayıncı bulamassan ve bulamadığın halde seninde göstermeye çalışır bir hamlen olmassa bu iş böyle gitmez.

Bu maçı azcık da olsa izleyeyim de maç sonrası buraya yazacak bi'şeyler olsun, yayın da yok hem. :)

Okyanusu geçip derede boğulduk.Koş tamika koş..

playof eşleşmesinde durumnedir saha avantajı vs.
Tarsusa karşı.....

Fowles'ın 22 sayı 9 ribaund, Augustus'un 17 sayı attığı, Bahar'ın 10 ribaund aldığı bir maçı kaybediyoruz. Karşımızda sanki Avrupa takımı var. Hangi profesyonel takım sadece 1 maç için oyuncu getirir! Son hafta kayseri maçı final gibi olacak. Bravo.

Ligde zaten 2 mağlubiyetimiz var. 1'i ilk yarıda Fenerbahçe'ye karşı, 2.si de şimdi Tarsus'a karşı oldu.

Önümüzdeki maçlar Samsun(E), İÜ(D), Ceyhan(E), Panküp Kayseri(D)...

İlk 3 maç da İstanbul'da rahat kazanmamız gereken maçlar. Ama dananın kuyruğu Panküp Kayseri maçında kopabilir. O maça Tamika takıma mutlaka katılmalı, zira o olmadan 2 yabancıyla oynuyor gibiyiz.

Bu arada Fenerbahçe de bizim Botaş'a gösterdiğimiz reaksiyonu Alanya'ya karşı gösteriyor. İlk yarı skoru 69-25. Onların da Mersin ve Beşiktaş deplasmanları var, sürpriz bir mağlubiyet alsalar fena olmaz hani...

Abi bugüne kadar Tamika mı vardı
Fener maçı hariç kazanmıştık tüm maçları
bugün istikrar istek yoktu....
disiplinsizlik başka bir şey değil::::::

Abi bugüne kadar Tamika mı vardı
Fener maçı hariç kazanmıştık tüm maçları
bugün istikrar istek yoktu....
disiplinsizlik başka bir şey değil::::::

İzmir'de maçı yayınlayan kanal mı vardı da biz bilmiyoruz? İstikrar istek yoktu bugün demişsiniz de?

Karalar bağlamaya lüzum yok. Olay gayet belli. Tamika gelene kadar olan maçları almamız lazım. 2 oyuncuyla oynuyoruz . Tamika gelince Kayseri falan sorun değil, her maçı kazanırız. Olay o gelene kadar maç kaybetmemek.

Bir de hatırlatma. Hodges 2 Gintare 2 sayı.. Işıl 2 asist .. Ceyhun hocayı eleştiriyorum ya ben genelde, somut bir kanıt olsun bu da. Işıl'a sonuna kadar sabrederim, seneye de yabancı bir guard beklerim eski günlerine dönememesi durumunda. Kendisi de 2. guard olur. Ancak yabancılara zerre sabrım yok, boş yere kontenjan yiyor ikisi de o kadar .

Geri