• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL 20. Hafta | İstanbul Üniversitesi - Galatasaray

Puanları 0
Çözümler 0
@Can Kırımlıoğlu
26 Şubat Cumartesi
Saat : 16.00

Süper Lig'deki Belediye maçı ile aynı gün aynı saatte maç...

Zirve için son 3 maç. Umarım bir kaza yaşamayız, şimdiden başarılar takımımıza...

Gitsek girebilir miyiz ? :)

Futbolla bu maçın arasında kaldım

Okan giremezsen bile ben sokarım seni içeri :) Sen yeterki gelicem de haha :)

Girersiniz beyler bayanlar rahat olun. Deplasmana gelen ev sahibi konumundayım bu maç . Hadi bakalım :)

Keşke bu maç taraftarlar bir sürpriz yapıp salonu hınca hınc doldursalar.Hem kızlara şampiyonluğa ne kadar inandığımızı gösterirdik,hem de bütün camia şampiyonluk yolunda kenetlenirdi.Şu anda herşey bizim elimizde.Şampiyonluk yolunda uzun senelerdir ilk kez elimize böyle bir fırsat geliyor değerlendirmemiz lazım.Son maçlarda kızlar zar zor kazanıyorlar.Ah ahh keşke bu olay gerçekleşse :(

Abicim ufacık salonun neresini dolduruyosun ?

ben de kararsızım ya evden lig tvden futbol macını mı izlesem yoksa istanbul üniversitesi macını seyirci olarak(istanbul ünide okumak ilk defa işime yarar :] ) mı izlesem?

Çok uzun bir aradan sonra yeniden seyirci olarak bir basket maçı izleyecek olmanın heyecanı var sanki üzerimde :)

Maçı bekliyorum...

Tebrikler takıma.

Tamika'sız haftaları atlattık böylece, Tamika'yla daha güzel olacak herşey.

Futbol maçı yerine bu maça gittik hiçte pişman olmadık..
Takıma tebrikler.Tamikasız dönemi lider olarak atlattık,kaldı 2 maç.

Tamika gelmeden önceki son maçımızdı ve iyi oynadık ayrıca iyi rotasyon ve oynayan bütün oyuncuların sayı atmasıda bu maç için artıydı. Tamikanında gelmesiyle her maç daha iyi oynayarak gitmeli lig ve türkiye kupasını almalıyız (inşallah)

Kazanmamız gereken bir maçı kazandık.Kaldı 2 maç.

Yaklaşık 50 kişi civarındaydık ancak ortam gerçekten çok güzeldi. Takımımıza gereken desteği elimizden geldiğince vermeye çalıştık umarım oyuncularımız kendilerini bir nebze evlerinde hissetmiştir. Genel olarak rahat bir maç çıkardık, rotasyonun ön planda olduğu ve pota altında üstünlüğümüzü her dakika hissettirdiğimiz 40 dakika vardı bugün. Big Syl - Gigi - Bahar - Melisa dörtlüsünün sahadaki etkisi üst düzeydeydi. Özellikle kenardan gelen Gigi - Melisa gösterdikleri mücadele ile fark yarattılar.

Oyun anlamında konuşulacak fazla şey yoktu bugün adına, akılda kalan tek olumsuz nokta Seimone'nin isabetsiz bir günde olmasıydı. Bu tarz günleri olabilir diyerek kendisini Panküp deplasmanında görmek istediğimizi belirtelim.

Maçın en güzel ve anlamlı anı ise, son iki dakikada oyuna giren ve maçın son sayısını gayet güzel bir şekilde atan Gözde Yürük'tü kuşkusuz. Kendisini ilerleyen yıllarda başarılarına tanıklık etmek dileğiyle, yolu açık olsun.

Bugün salona gelen herkesin ayağına sağlık, gelecek hafta Ceyhan maçında Playoff öncesi desteğimizi verelim takıma.

Bugün takıma tribünde değişik tepkiler vardı. Hele ki rakip için 'Bunlar serbest vuruşları hiç kaçırmıyorlar' ve kızlarımıza da 'Önde basın, geri gelmeyin!' diyen ve bunu sık sık tekrarlayan taraftarımızın eleştirilerine sonuna kadar katılıyorum :) Yine de kendisine takımı desteklemek için salona geldiği için takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Şaka bir yana, gerçekten iyi bir galibiyet oldu. Gelen herkesin ayağına sağlık. Futbol maçı yerine salonu seçip peşlerinden gelenleri mutlu gönderdikleri için de takımımıza teşekkürler. Darısı Ceyhan ve Kayseri maçlarına.

Birinci çeyreğin ilk 4 dakikasında oynayan Bahar'a ikinci çeyreğin son dakikalarında Ceyhun Hoca'nın 'Değişsene artık sen de' diye bağırması bizi oldukça güldürdü :) Sanki canı istediğinde değişiklik sandalyesine gelecek Bahar, değiştir değişsin hocam :)

İlk hedefe ulaşmamıza 2 maç kaldı. İşler şimdilik güzel gidiyor. Tamika da gelince tadından yenmez, tebrikler kızlar...

Geri