TKBL 2010-2011 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2+1 kararı alınacaksa gerçekten alan kimse onu kutlarım. 2014 öncesi güzel bi yatırım olarak genç oyunculara. Kafadan 12-13 oyuncu oynayacak extradan. 1i kendini ispat etse kardır. Ayrıca Bahar ve Tuğçe'ye çok iyi bakılması lazım ve bu oyunculardan iyi randıman alınması lazım. Orada madalya istiyorsak bu 2 oyuncunun net bir istikrar yakalaması lazım.
 
Ben çevireyim. İspanyolcam'a İngilizce kadar güvenemem tabii; ama hata olmadı sanırım.

Fenerbahçe beş katını öneriyor gibisinden haber.

Fenerbahçe Torrens'in gelecek yılki yüksek maliyetli projesinin temel taşı olmasını istiyor, denmiş.

Daha sonrası Fenerbahçe ve taurasi hakkında bilgi ve Torrens'in F4'a katılmak müthişti, kazanmaksa tarif edilemez bir his, MVPlik önemli değil, bu hepimizin işiydi gibisinden açıklamaları var.

Son paragrafta ise başkan bazı oyuncular ayrılabilir, onlar giderse daha önce bir çok kez yaptığımız bir iş olan yeniden kazanan bir kadro kurmaya döneceğiz demeci var.
 
Seneye 2+1 kuralı gelirse çok kötü olur bence,avrupada başarı tamamen hayal olur zaten.Altyapılara gereken önemi vermedikten sonra istersen tamamen yabancısız oyna yine de oyuncu yetiştiremezsin.Yıldız oyuncular gelecekki gençlerde basketbola özenecek,avrupada başarı gelecek ki gençler basketbola özenecek.Fenerbahce geçen sene voleybolda 2.oldu,bu sene Vakıfbank şampiyon oldu voleybola inanılmaz bir ilgi oluştu ve voleybol okulları daha önce olmadığı kadar dolu şimdi.Bayan basketbolda da böyle olmalı bence sadece yabancı sınırını düşürürsek şuan avrupanın en iyi 2-3.ligi olan ülkemiz 3-4 sene önceki gibi avrupada başarılı olmayan 30-40 say yiyen takımların olduğu lige dönüşür.
 
Bunu hiç anlamam, erkek baskette bir yığın yabancı var, erkek milli takımımız dünya ikincisi oldu, hala da alttan gelen iyi oyuncularımız var.
Bu gerçekleşirse bir kaç yıl sonra Euroleagu'ye değil iki takım, tek takımı zor göndeririz.
Torrens haberini htspor vermiş, zaten fenerin her zor maç öncesi veya sonrası böyle haberlerine alıştık. Ya Gamovaları geri gelir ya Penny ya da yeni yıl için muhteşem kadro kurarlar.
 
TBF Kadınlar Basketbol Ligi'nde yabancı oyuncu sayısının değişmemesine karar verdi. Mevcut sistem seneye de geçerli ( 3+1 )olacakmış çok sevindim ya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst