• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL | Edremit 42 - 100 Galatasaray

54-22. Ekrem Hoca bu 5'liden çok verim alacağını düşünüyor sanırım.
 
Wauters çift haneli sayıya ulaştı. 13s 8r. Bunu yazarken Şaziyeden bir 3'lük daha ve gene asist Işıl'dan. 59-22
 
Şaziye İvegin coştu. 10s 1r 5a
 
68-28 3.çeyrek sonucu.
Whalen:13s 3r 2a
Işıl:7s 3r 6a
 
Işıl Albenin 2 tane 2liğiyle son çeyreğe başladık.
 
Üstüste sayılar bulunca Edremit mola aldı. 81-30 öndeyiz. Işıl çıktı Özge Yavaş girdi. Sanırım bir daha almıcak. 11s 4r 6a ile maçı tamamlamış bulunuyor.
 
Whalen'in 21. sayısı. Maaşallaah
 
Whalen çıktı. Gülşah girdi. O da maçı : 21s 4r 4a ile tamamlamış bulunuyor.
 
Ekrem Hoca Ayşe'ye süre vermiyordu. Bu maçta oyuna girdi. Şimdilik 6s 3a
 
Ayşe Cora'nın 11.sayısıyla da 100'ledik. Maç bitti: 100-42 yendik. Tebrikler Sarayın Sultanları! Canlı anlatım gerçekleştirdim resmen:)
 
Tebrikler Sarayın Sultanlarına. Whalendan gelecek olan skor katkısı çok önemli olacak sezon boyunca. Tekrardan Tebrikler.
 
Genç takımla gitsek yine kazanırdık. Söyleyecek çok fazla birşey yok.

Saygılar.
 
Rakibin zayıf olmasından ziyade takımın iyi bir savunma takımı olması beni ümitlendiren en önemli şey. Güçlü takımlara karşı kısa skorer oyuncu sorunu yaşayabiliriz ancak bunu da sert ve istikrarlı savunmamızla kapatabiliriz. Ekrem hoca sayesinde takım olarak her geçen gün daha iyi organize oluyor daha iyi savunma yapıyoruz. Böyle devam ederse Bu takım başarılı olur.
 
Kadın basketbolu erkek basketbolu gibi değil. Bazen ligin başında aldığınız bir yenilgi sonuçta çok belirleyici olabiliyor. Sonuçta Ligte 2 takım mücadele ediyor. Diğerleri figüran pozisyonunda. Rakibinize üstünlük kurmak için ya sahasında yeneceksiniz ya da bir yenilgi daha almadan onların puan kaybetmesini bekleyeceksiniz. Son durum bu.
 
Bu macta en sevindiğm konu ayşe cora'nın kısa sürede 3/3 üçlük ile 11 sayı bulması.Dış oyuncularımızdan skor bulmakta zorlandığımız düşünülünce Ekrem hoca Ayşe'ye daha fazla süre vermeye başlar umarım.
 
Geri
Üst