• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL FİNAL 4.Maç | Fenerbahçe - GALATASARAY

Murat Biricik - Serkan Emlek - Uğur Özen

aslanlar gibi mücadele edin.size inancımız tam.

4 saat içinde 3 kez hakem kadrosu değişmiş.Facebookta bir Galatasaray sayfası yazdı.Ne kadar doğru bilemedim.

maçın en önemli taktiği sert olmak.Ama bizim savunma sertliğimize hakemlerin izin vereceğini sanmıyorum.

Hem onları hem hakemleri yenebilecek gücümüz fazlasıyla var. Yeter ki takım inansın.

Atışlarda acele etmeyelim, içeri oynayalım, zorlama şeyler yapmayıp kendi oynumuzu oynayalım kazanacak gücümüz fazlasıyla var. Kontrolü kaybetmeyelim kazanacağımıza sonuna kadar inanıyorum.

kimse ses çıkarmadıkça bu devran böyle giderr bizim yönetim kendi içinde didinip dursun adamlar herşeyi götürsünnn yazık yazık...

adil yönetim + akıllı oyun = galibiyet atışlarda acele etmemeli, zorlama atışlar yapmamalı, her topu dikkatli kullanmalıyız.

Son birkaç yılda Caferağadaki maçlara, hakemlerin bu serideki yanlı tutumlarına baklınca....
İşimiz gerçekten zor, çok zor....
Umarım yanılırım...

'impossible is nothing'
'i can do it' ;
bunlar kapitalist dünyanın, sınırlarınızı zorlayın çünkü bir ihtimal daha var mesajları olabilir, zorlayın ve tüketin;
fakat şöyle bir şey var;
'galatasaray adının oldugu her yerde umut vardır'..

bu serüvene şahit olduk, o zamanlar sonbahardı, sana söz baharlar gelecek dediğimiz cinsten değil ama, beklediğimiz bu bahardı. çiçekler açacaktı bu yolu onore etmek için, geriye dönüp baktığımızda anılarla dolduracaktı zihnimizi, güzel olanlarla değil ama sadece, hayal kırıklıkları ile belki de, ya da daha fazlası.

yola çıkarken, lakin girdiğimiz bu tünelde, son 100 metreyi kiminle koşacağımız en başından belliyken hem de, diğer aktörleri de sığdırmaya karar verdik güzelce kişisel hafızamızın en sadık yerlerine.

2010-2011 sezonu, bir yüzyılın ikinci onluğunun en vaat verici olanı, kalanları kırmızıyla dolduracağımıza dair donelerle, ve biriktirerek ilerlemeye kararlı, kah sınırlar içinde, kah ait olduğumuz yerde.

bazen tribünün en ortasında, bazen elinde sıcak kahve saha içinin tembelliğinde, ama en çok benchin arkasında bir hikaye daha sona ermekte, oyuncularla biraraya gelinen günler, sırf maça moralsiz çıkmasın diye kaptana yenililen pes serileri, netice itibariyle yüreğimizi böldüğümüz parçalardan sultanlara ait olanlarının tatile çıkmadan önceki son atışları.

yapabiliriz biliyorum,
ama zombi gibi, sadece odaklanmış, gözü toptan ve kaderdaşlarından başkasını görmeyen, ısırmaya hazır, ancak maç bitiminde salondan ayrılırken dönüp arkasına bakacak olan, yanındaki, arkasındaki onlarca galatasaraylıya ufak gülümsemeler atabilmeyi kendine hedef bellemiş, biraz kafayı sıyırmış oyuncularla.

hayvansal bir içgüdüyle, 2 gün daha ayakta kalabilmek inancıyla;
galatasaray ulan !

Getirin be Aslanlar şu seriyi İpekçiye

Takımın bugün kazanacağına eminim. Maçı gönül rahatlığı ile seyredeceğim. Yeter ki galibiyet sonrası olaylar çıakrsa müdahale çabuk olsun.

Dün FB'nin futbol maçında anons yapıyorlarmış "yarın Kadın Basketbol takımımızın şampiyonluk kutlamasına tüm FB'liler davetlidir" diyerek :)) Onlar alışık erken şampiyonluk kutlamalarına. Aslında çoğumuzun gönlünden geçen buydu. Belki dillendirmek istemiyorduk ama Şampiyonluğu takımımızla Abdi İpekçi'de kutlamak istiyorduk. Bugün başlıyoruz yürüyüşe.

Maçın kilit oyuncusu benim açımdan Bahar olacaktır. Bahar 30 dakika baskısını hissettirirse aynı konsantrasyonda kalır ayrıca şut atmaktan çekinmez ise farklı bir GS'ı göreceğiz sahada. Sizinleyiz kızlar...

Şu takıma kaybetmemeliyiz gerçekten,daha önce bunlara koçları yok iken,Haydar Kemal ve Zafer gibi iki yeteneksiz coach başlarındayken şampiyonluk verdık ama bizden iyi kadroya sahiplerdi.Şimdi elimizde Işıl-Seimone-Tamika-Bahar-Fowles gibi çok iyi bir 5 i miz var.Yeter ki doğruları yapalım.Bu yıl tam 3 kere yendik fb yi.Nasıl kazandığımızda kaybettiğmizde belli.Ne yapıp edip maksimum 70 de tutucaz onları.Özellikle hücum ribauntundaki üstünlüğümüzü tekrar kazanıcaz.Rotasyonda da Gülşah biraz daha süre almalı,belli ki Tuğba sakatlıktan iyi dönemedi sayı olarak beklentim olmasada o alıştığımız yakın,sert savunmayı da yapamıyor.Bir kritik nokta da artık bu maçta şu alan savunması hevesimizden geçelim olmuyor işte,bir şekilde cezayı kesiyorlar.Geçen maç bu yüzden 4. periyot un başında yediğmiz seriden dolayı maçı kaybettik.Sonuç olarak hala ip bizim elimizde inanıyorum,daha iyi takımız,daha güçlüyüz,Zaten maçı alırsak İpekçi'den bir daha çıkamazlar.

GS Mobile hattıma bir mesaj geldi GS TV ile ilgili. Bugünkü maç için "Promosyon Kodu" ile giriş yapabilirsiniz diye.

Bunun kullanımı nasıl oluyor?

Karnım ağrıyor maçı düşündükçe. Totem yapıp maça da gitmedim. Şu maçı kazanın, salı günü biz kazanacağız o maçı.

Ben kullanmadım ama cuma günü facebookta konuşuluyordu aynı şey galatasaray.com da GSTV bölümünün de promosyon kodu ile giriş yap diye bir şey varmış sanırım.

Teşekkürler Yiğit.

Bende internet aboneliği var zaten ama fazla şifre göz çıkarmaz, ihtiyacı olan bir arkadaşa vereceğim için sordum.

Esmeral Tunçluer sakatlığından dolayı bu maçta yer alamayacak.

Adnan polat maçı izlemeye gitmezse kazanırız.Şans getirmiyor fenev maçlarında!

Geri