• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL Final Serisi 5. Maç | Galatasaray 73-54 Fenerbahçe | 2013-2014 TKBL ŞAMPİYONU GALATASARAY!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Arkadaşlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama fb yöneticilerine protokolde yer verilmeyecekmiş.

Fenerbahçeli Yöneticilere Galatasaray yönetiminden yer ayrılmamış.Maça gelemiyorlarmış.

Via: Gshaber24

Yönetim ilk defa hayırlı bir iş yaptı. Ünal başgan Başşikeci ve tayfasına geleceklerini geç bildirdiklerini bahane ederek protokol de yer verdirtmemiş

Yani son dakika sürprizi olmazsa şikebahçe ile başbaşa kaldık...

Ben yola şimdiden çıkıyorum : ) Allah utandırmasın!

Fenerbahçeli Yöneticilere Galatasaray yönetiminden yer ayrılmamış.Maça gelemiyorlarmış.

Via: Gshaber24

Adam senin oyuncularınla kupa fotoğrafı çektirmeye kendi takımını göndermesin, sonra İpekçi'de protokolde birlikte maç izleyelim. Oldu o zaman, söylerim görünce (!)

Bugüne kadar "Seviyemiz belli. Karşımızdakilerin seviyesine inmek anlamsız olur." diye düşündüm hep, ama mantık da bir yere kadar. Medeni davranmaya devam edelim; tamam. Ortamı daha da germeyelim; mümkün. Ancak kendimizi de ezdirmeyelim artık.

Aziz yıldırım ve tayfası gelirse 204 numaralı blokta izleyeceklermiş maçı oradan izleyecek var mı ?

Aslanlarımıza başarılar.

Umarım muazzam tribün desteğiyle maçın başından itibaren üstünlüğü ele geçirir ve şampiyonluğa ulaşırız.

Ben 204 teyim gelsin BAŞIMIN ;)
üzerinde yerleri var!

Şikeciler gelmiş salona. Ancak nerede oturacaklar belli değil.

farkk olsun . Kan istıyorum //=D

''Protokol tribününe giren Fenerbahçeli yöneticiler tartaklandı ve salondan çıkartıldı.''

Hadi Allah utandırmasın

Allah yardımcınız olsun bol şanslar aslanlarımız...

Taraftar şu an da şikecibaşına küfürlü tezahüratlar yapıyor. İnşallah daha da ileri gitmez

2012'de CSKA maçında olan taraftar var şu an salonda. Maç sonuna kadar devam eder inşallah

Oha yani oha son oyuncudan kasti faulü vermedi hakem

edit : ekleme

Cehennem gibi atmosfer var. Takıma yoğunlaşmakta yarar var.

Hakem net kasti faulü çalmadı yazıklar olsun.

Bize çalınan faulleri ve kasti faulü çalmayan hakem hep aynı kişi!

Geri