• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL | Galatasaray 71 - Fenerbahçe 75

Basket faul+teknik faulden bir sayı çıkartacak kadar iyiyiz(!) bugün hücumda. Çıldıracağım.

Tam "Işıl Kaptan bugün gününde değil" diyecektim ki güzel bir son sn. basketi attı :)

FB'de Matovic beşledi, Nevin'in ayakta duracak hali yok. Orayı maden gibi işlememiz lazım.

Son periyot başlıyor, 45-45 skor.

A.Wauters de çok turnike ya da boş atış harcıyor her nedense

Alba neden hiç girmiyor Harding'in pozisyonunda da oynar, hatta çok da iyi oynar ondan....

Nevin saçmalamaya devam ediyor. :) Şimdi de hücumda hatalı yürüme.

Maçı koparabiliriz, haydi kızlar.

50-47 öndeyiz.Fenerbahçe saçmalamaya başladı oyunda hatalar yapıyorlar vurup geçmeliyiz nevin çok yoruldu onun üzerinden oynayalım.

Birde Cappie'yi devreye sokmayalım takımı kötüye giderken devreye girebiliyor.

61-57

Son 1.36 dk.

Haydi kızlar en iyi bildiğiniz işi yapın savunun şu potayı.

Harding ? Oluyor mu ya da olacak mı ne?

Son beş dakikadır maçı vermek için daha ne yapılır ki ?

6 da 3 isabetli atış. Bir oyun kurucu için çok düşük bir yüzde....

62-62

Maç uzadı.

Son faulu atsak yine kazanmıştık.Şu maçı buraya getirmemek lazımdı.

Alba'yı niye unuttu hoca? İstisnasız her hücumda atışlarımızı son 1-2 saniye kala yapıyoruz, olacak şey değil.

Uzatmalardayız..

Anlamıyorum,anlayamıyorum..4 fark yapmışsın,top sende bir basket maçı koparacak,anlamsız hücumlar kullanıyoruz..Zorla vereceğiz maçı....İçeriden oynamak yerine fanteziler peşindeyiz.

Maçı veriyoruz

Neyse sağlık olsun skordan çok oyun önemliydi. Oyun da tatmin edici değil. Alba'yı son 10 sn oyuna almak da çok iyi düşünce...

Alba şimdi mi giriyor :(

Alba neden oynamaz anlamadım gitti arkadaş, Harding yüzünden hep dört kişi hücum ettik...

Geri