• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL | GALATASARAY: 75 - Botaş: 68

Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.gsbasket.org
@Arca Yıldırım
Ligde bizle beraber 4/4 yapan tek takım Botaş. Maçın öneminden fazla bahsetmeye de gerek yok.

Başarılar Aslanlar..

Cumartesi 15:00 | GSTV

Re: TKBL | GALATASARAY - Botaş

Bu maçı da umarım kaybetmeyiz. Bütün ölçü kabul edilebilecek maçları kaybettik farklı bir biçimde. Seyirci sayısı da fazla olur umarım, tribün desteğiyle ulaşırız galibiyete..

Normalde bu başlığın şimdi en az 5 sayfa yorum alması lazım ama millette bi gönül kırgınlığı var gördüğüm kadarıyla maça gelecek olursak zor ve son dakikaya kadar çekişmeli bir maç olacak gibi bir de bu sene ilk defa arka arkaya olacak erkek takımını maçıyla bundan sonra fikstür bozulmassa hep böyle olur inşallah..

Rahat rahat alırız. Açıkçası bu maçı kaçırmak istemezdim ama mecbur İzmitteyim artık Gs tv'den takılacağız. Kazanırız bu maçı yeter ki istekli olalım

takip edebileceğimiz bir yer var mıdır yayın linki ? Kumanda geçmedi bi türlü elime kıytırık dizi tekrarları izleniyor :shock:

Fowles bir smaç yapsa ne güzel olur be :)

Spiker sapıtttı Botaş sayı atıyor spiker Tuğba Palazoğlu'nun basketi diyor :)

Muzaffer Sert' Alıntı:
http://www.uatv.de/Justin.html
beyler ben bu uatv ye giriyorum orda kanallar falan var maç hangi kanalda bi türlü açamadım bir şeyler mi eksik acaba yardımcı olursanız sevinirim

ilk çeyreği 24-15 yenik kapadık. Bu kadar fazla top kaybıyla hangi maçı kazanabiliriz ki? Işıl ve Tuğba çok kötüler. Savunmamız toptan kötü. Bakalım toparlanabilecek miyiz?

ilk mağlubiyet geliyormu ne

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
ilk mağlubiyet geliyormu ne
kamil kardeş ağzına hayıra yor ne mağlubiyeti 9 sayı fark baskette o kadar önemli değil toparlanırız şimdi inşallh

Bir hedef maçı kazanın allah aşkına !

Hucum Ribaund : 10
Bizim basket takımlarımız genel sorunu herelde :(

mağlup oluruz olmayız da
takımda eksiklik var
herşey var hiçbir şey yok gibi
ne bohem iş anlamadım gitti...

Tek pozisyonda 3 hücum ribauntu verdik. Maşallah.

ne oldu fowles a bugün ya ribaund alamadı hiç

Bu oyunla hiçbir şey kazanamayız. Rakip şakır şakır hücum ribaundu alıyor. Doğru düzgün hücum organizasyonumuz yok. Savunma çok kötü.

Geri