• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL | GALATASARAY 84-53 Burhaniye Bld.

Re: TKBL-GALATASARAY- Burhaniye Belediyesi

Semih Ural' Alıntı:
Ah bi Cappie olsaydı..

Sampiyon Galatasaray basliklari acilirdi ;)

Tayfayı hazırladım ben Burhaniyenin ilk basketinden sonra

[youtube:2z4vy668]http://www.youtube.com/watch?v=0njYnBWzlok[/youtube:2z4vy668]

Şu duygularla, takıma dinanmizm getirecek tüm arkadaşalrı bench arkasına bekliyoruz:)

Sühan Abi cuk oturmuş bu video.

ZK olsa sete çıkar üçlü çektirirdi taraftara, Ceyhun Hoca'nın en büyük eksiği bu bence.

Diğer eksikleri zaten saymakla bitmez. Bir de yıllardır Milli Takımı emanet ettiler bu adama, ona yanıyorum.

Bench arkasındakilerden biri seçtiği bir oyuncuya-Fowles tercih sebebidir-sessizce yanaşıp 'Are u player?' da yapacak, rahat olsun herkes.

'Are u coach?' denmiş zaten Rusya'da. Oyuncular rahat mı kalacak?

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Bench arkasındakilerden biri seçtiği bir oyuncuya-Fowles tercih sebebidir-sessizce yanaşıp 'Are u player?' da yapacak, rahat olsun herkes.

Çağlar bench'in hemen arkasındayım. Sylvia'nın kız olduğuna dair söylentiler var tabii ama ben gene de Sylvia'ya onu demeyi düşünmem. Işıl veya Tuğbaya demeyi düşünüyorum çok gaza gelirsem Simeone'a da diyebilirim. Alkol satılsa keşke, düşünce özgürlüğüm tavan yapardı :P

Sühan o zaman senden bir ricam var.

Fedakarlık yapıp maça gelemeyeceğim. Özelden telefon numaranı verirsen maç sırasında ararım seni. Sen de sesi hoparlöre verirsin, Ceyhun Hoca´ya söyleyecek iki lafım var! Yap bi´ güzellik.

Özelden ara abi kanıt bırakma :P

Onur Yavuz' Alıntı:
Sühan o zaman senden bir ricam var.

Fedakarlık yapıp maça gelemeyeceğim. Özelden telefon numaranı verirsen maç sırasında ararım seni. Sen de sesi hoparlöre verirsin, Ceyhun Hoca´ya söyleyecek iki lafım var! Yap bi´ güzellik.

,Murat İnal Amerikan Futbolu oynamış bir arkadaşımız. Aslında ona söylesen çok daha kolay olurdu Onur. Şimdi ben hoparlörü açarım beni vantrolog sanırlar :) Keşke Pondexter gelse tam elime göre o bir yerden a yu pileyır derdim bir yerden hoparlörü açardım.

Pondexter canımız.

Onun kılına zarar gelse salonu yakarız !

Maça 9 kişi gidiyoruz. Kolsuz atlet aldık pazardan paramızla! Pondexter yazacağız !

Murat İNAL' Alıntı:
Maça 9 kişi gidiyoruz. Kolsuz atlet aldık pazardan paramızla! Pondexter yazacağız !
Ben isterseniz I harfi olabilirim:)

Bir atlet daha alın da atletlerin arka tarafına Nilay Yiğit yazın. Boşa gitmesin.

Atletçiler yaşadı :)

A.Çağlar Torun' Alıntı:

Çağlar abi Fowles'a yemez be :) Işıl'a diyemem içim el vermez. Tuğba da asabi kız Caferağa'da reklam panolarına vurmuştu sinirlenip. Bana böyle 1-2 oynayan çok asabi olmayan birini seç gidiyim gerçekleştiriyim eylemi. Canlı protestocu olarak bench arkasındayım. Biletimi gsbasket alsın sonuçta forumun sesi olcam orda

Ah Zafer hocam ahh!Senin gibi gerçek Galatasaraylının değerini bilemediler ya.Bu takım kazansa ne olur kaybetse ne olur.Biz seni kaybetmişiz ötesi var mı?

Fransız kalmak ne kötüymüş yahu...

Yeşil lazer aldım Ceyhun hocanın gözüne tutucam bütün maç. Zaten tam karşısında oturuyorum. Mesajı alır umarım. Almazsa daha ağır bi lazer tutarım.

Semih abi 200lükler var balon patlatıp poşet deliyor onlardan alıp tut fiyatı biraz pahalı ama Galatasaray aşkı için herşey yapılır sonuçta maddiyat önemsiz değil mi :) Bi de adamı kör eder 200lükler ama bişiy olmaz zaten okuyamıyordu oyunu

Bu duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Normalde maç başlıklarına maç saatinden önce en fazla 10 adet mesaj yazılırken, Emir arkadaşımızın gerçekleştirmiş olduğu talihsiz davranışa ithafen daha şimdiden 40 mesaj yazılmış.

bu maçta temsilciler seçilip aramızdan hocayla konuşulamazmı?
neden bu durumdayız hep böyle mi olacak gibisinden
saçmamı düşüncem?

Geri