TKBL | Galatasaray - Mersin BŞB

Re: Galatasaray - Mersin Bşb

Cumartesi mi Pazar mı maç? Yönetime de burdan bir uyarı yapayım. Aslantepede maç olduğu günler Basket maçlarımızın saatlerini doğru ayarlamaya çalışırlarsa sevinirim.
 
Re: Galatasaray - Mersin Bşb

Sühan Cem' Alıntı:
Cumartesi mi Pazar mı maç? Yönetime de burdan bir uyarı yapayım. Aslantepede maç olduğu günler Basket maçlarımızın saatlerini doğru ayarlamaya çalışırlarsa sevinirim.

Tbl'nin sitede cumartesi yazıyor Sühan abi..
 
Yiğit Çelebi' Alıntı:
Bayan maçının geç saatlerde yapılmasını rica etmiştik oldu.bakalım nasıl olacak?
Erken oynanması rica edilmişti sanırım Yiğit. Çünkü erkek maçından sonra olunca bayanların maçı giden çok oluyordu tribünden.
 
Enes Kömürcü' Alıntı:
[quote="Yiğit Çelebi":2tr8qnzl]Bayan maçının geç saatlerde yapılmasını rica etmiştik oldu.bakalım nasıl olacak?
Erken oynanması rica edilmişti sanırım Yiğit. Çünkü erkek maçından sonra olunca bayanların maçı giden çok oluyordu tribünden.[/quote:2tr8qnzl]
5 gibi bir saatte oynanmasını rica etmiştik diye biliyorum.Ali Türsanda taraftarın böyle bi ricası varsa deneriz demişti.
 
Biz erkek takımının maçlarının 13:00'ten geç bir saatte oynanıp, kadın takımı maçlarının da erkek takımından önce oynanmasını rica etmemiş miydik? Ben öyle hatırlıyorum da :)
 
Aras Kafkaslı' Alıntı:
Biz erkek takımının maçlarının 13:00'ten geç bir saatte oynanıp, kadın takımı maçlarının da erkek takımından önce oynanmasını rica etmemiş miydik? Ben öyle hatırlıyorum da :)

gece 2de de olsa o maç gitmek isteyenler gider.bu sefer saatide uygun maçın bakalım kaç kişi olacağız yarın.
 
misafir' Alıntı:
Eleştirilerimiz hep olumsuz oluyordu. Saat 13:00'de maç oynanıyor diye çok şikayetçi olduk. Şimdi maçı 17:00'ye aldıran yöneticilerimize teşekkür etmek görevimiz.
Maçlar 13:00'de olunca taksiye 20 lira vererek ucu ucuna yetişmek durumunda kalıyordum, üstüne üstelik maç öncesini de kaçırıyordum. Siz maçları hep böyle uygun saatlere aldırın o 20 liralar da GSStore'a gitsin.
Maç saatindeki düzenleme için tekrar teşekkürler :)


Maç hakkında bir değerlendirme yaparmısın? Özelden veya burdan duymak isterim. Senin basketbola bakış açın benim açımdan doğru bakış açısı olduğu, ve benim ne yazık ki bu maça gelememiş olmam yüzünden istiyorum bunu. Bu arada tribünler ile ilgili bilgi de verirsen sevinirim.
 
Galatasaray - Mersin maçı beklediğim gibi savunmaların konuştuğu bir maç oldu.İki takımın hocasınında savunmaya dayalı kurgusu, skorun düşük seviyede gerçekleşmesine neden oldu.Mersin takımı dar oyuncu rotasyonuna rağmen bizi bayağı zorladı.Ancak Galatasaray'ın bu maçı çok rahat koparması gerekirdi.Sene başından beri takım olarak maç kazanmamız gerekirken, biz günden güne bireysel oyuncu performansına dayanarak maçlar kazanıyoruz. Galatasaray'ın sorunları bu kadar gözönünde iken halen takıma gerekli takviyelerin yapılmaması düşündürücü.
 
Salonun bu kadar boş olmasının hiç bir açıklaması olamaz. Cumartesi günü saat 17:00'de çakışan bir maç yok iken - ki olsa bile dolması lazım - 200 kişinin salonda olmasını nasıl açıklayabiliriz ? Her şeyi geçiyorum aynı şeyi Aras abi ile de konuştuk yalnız bu forumdan 200 kişinin dahil olması gerekir o salona. Bu konuda gerçekten sinirliyim ama yapılabilecek bir şey olduğunu zannetmiyorum. Ne de olsa insanlar 4 şubatı bekliyorlar, Galatasaray sevgilerini göstermek için..

Takımın pozitif görüntüsünden uzak olduğu bir gündü. İlk yarının oldukça kısır geçmesi, üçüncü periyotta her maçta bazı bölümlerde gösterdiğimiz baskının tekrardan devreye girmesiyle gelen fark ve devamında yine aynı görüntü. Bir önceki maçta bahsettiğim 5 maçlık periyotun sonrasında bu maç beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası. Ne hücum da ne de savunmada üstünde duracağımız bir nokta yok bugün. Sadece üçüncü çeyreğe bir göz atmak yeterli olacaktır.

Bugün düşünüyorum takımda en iyi kim oynadı diye, bir cevap bulmak çok güç. Prague maçında inanılmaz beğendiğim Sylvia bugün istatistik anlamında takımın lideri olsa da oldukça vasat günündeydi. O konsantrasyonundan eser yoktu sahada. Aklımda kalan bir tek pota altında verdiği savaş ile Melisa Can oldu, bu mücadelesi gerçekten takdire şayan.

Ligde üst üste gelen galibiyetler sevindirici ancak önümüzdeki seriye bakınca biraz olan umudum böyle maçlar ile fazlasıyla azalıyor. Karşımızdaki ekip oluşan boşluklarına anında takviye yaparken takımımızın bağıran mevkilerine aylardır bir şey yapmayan yönetimimize ne desek az. Eğer hedefimiz sadece ligde final oynamak, onda da yenilmek ise sene öncesinden söylesinler biz de rahatlayalım.

Bugün salona gelen herkesin ayağına sağlık.
 

Üst