• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL | Mersin BŞB. 77 - Galatasaray 68

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket Haber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
harbiden bune yaa ilk yarı 40 sayı ve 22 si Zellousdan hayret birsey..bugun her an attığı giriyor herhalde

Zellous'u kim tutuyor (!) Kimin üzerinden bu 3'lükleri gönderiyor?

Başta Yasemen tutuyordu(!) ama iyi tutamadı malesef 22 sayısı var resmen mersini o taşıyor ışıl da sakatlandı alba 3 foul aldı sıkıntı var...

İzleyemediğimiz için göremedik. Metehan Bey ciddi mi sakatlığı? Ne oldu :S

Shavonte durdurmak zor zaten kimin tutuğu önemli değil:)kız fb'yede 35 sayı attı, sayı kralı, önemli olan ekstra oyuncuların sayı atmasını engellemek :)keşke Harding yerine Shavonte'yi alsalardı, daha öncede yazmıştım. Kız 1-2 oynuyor, çok iyi oyuncu, acaba türk olma ihtimali varmı?

ligtv abudik gubudik maçları yayınlamaya devam etsin..ne Kayseri Kaski maçını nede lig üçüncüsü Mersin ile oynadığımız maçı yayınladı..

İnşallah Işılda ciddi birşey yoktur F8 öncesi iyi olmaz hatta fener maçı var daha yakın bi tarihte.

Mersin inanılmaz bir takımmış..çok akıllı ve bilinçli savunma yapıyor..ilk defa izliyorum..kaliteli oyuncularıda varmış.

Son periyotta savunmamızla kazanacağımızı düşünüyorum.

Sadece tek kişi üzerinden oynuyorlar. O da Zellous. Savunmamızla ünlü olduğumuz şu dönemde 35 sayı attırdık ya şu kadına helal.

56-53 mersin
3. periyot sonucu

Zellous 35 sayı attı
ayıp diyorum, susuyorum...

mersin 3 periyottur aynı oyuncularla oynuyor
artık son periyotta biraz oyundan düşerler umarım

59-55 mersin

Fizandan 3'lüğü gönderdi kadın resmen!!!

arkadaşlar maçı nerden izliyorsunuz

73-63 oldu maç
haydi bize eyvallah

Işıl soyunma odasına götürülmüş. Devam edemeyecek kadar mı ciddi yahu? :S

73-63 şu an maç sonucu rakibimiz üst üste 13.galibiyetine çok yakın ve kalan tüm maçları iç sahada.

5 kişi ile değil dikkatinizi çekerim ''1'' kişi ile bizi yendiler...

Geri