• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL Play-Off Yarı Final Serisi | Galatasaray 3-0 Adana ASKİ (75-49,76-40,56-34) | Galatasaray Finalde!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Uncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 6:16
1:37 var.Top Fb'de..53-53

25 sn var.Top Fb'de..57-55 Agü önde

AGÜ 16 sayıdan gelip FB'yi yendi..Ben hala seride FB'yi şanslı görüyorum.

Agü 12-0 lık mütis bir seri ile dönerek macı kazandı hahahahaha . Şimdi serinin 2-2 olmasini bekleyelim :)

Ben yine de FB'nin AGÜ önünde tur atlayacağını düşünüyorum. İstanbul'da kesin 2-2 ye gelecektir seri. Kayseri'de bir ihtimal belki AGÜ kazanır.

Vay vay, Fener 3-0 la süpürür dedik, Agü 2-0 öne geçti, 14 sayı gerideydi üstelik.. Finale kim çıkar bilemem ama bizim açımızdan iyi oldu

Helal sana be Agü :)

Maçı izlerken Fenerli oyuncular finalde karşımıza çıkmayı istemedikleri için, fazla asılmıyorlar mı diye düşünmeden edemedim. :)

48-34 3.periyot sonucu.
4.periyotta 25-8 lik üstünlük ile maçı 59-56 kazandı AGÜ.
Bu saatten sonra kaybetseler bile seriyi, Fenerbahçe'nin yıpranmış olacak olması bizim için önemli :)

Süpersiniz, teşekkürler :)

Fener ciddi anlamda çökmüş. Biz ise olağanüstü savunma yapıyoruz. Olası FB finalinde sonuç belli gibi.

Fenerbahçe'de koç Winnicki yollanmış. Bibrzycka da kadro dışı bırakılmış.

Fenerbahçe'de koç Winnicki yollanmış. Bibrzycka da kadro dışı bırakılmış.

Bence bu maçıda AGÜ alır ve 3-0 biter seri. Tina'yı kitlesinler olay tamamdır. Zaten her sene Fener'le oynamaktan sıkıldık, bu senede AGÜ ile oynayalım, Bence finali hak ettiler.

AGÜ'nün kalan 3 maçtan galibiyet çıkarması da,FB'nin bu haliyle kalan 3 maçı kazanması da aynı ölçüde uzak geliyor bana.AGÜ'nün seriyi bitirmek için bir iki fırsatı olacaktır muhtemelen,değerlendirebilirlerse bize şampiyonluk için Kayseri yolu gözükür.
Belirtmeden geçemeyeceğim,68-54'ün üstüne rakip çılgın atar ve maç kaybedilebilir fakat 48-34 sonrası 25-8 seri yemek mental anlamda büyük rezalet.

Biba da gitti hepten hücum opsiyonları daraldı. Charles atarsa atar, biraz da Zellous.

FB elenirse Kayseri'de şampiyonluk kutlamamız hiç uzak değil.

Geri