• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TR Kupası Finali | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe

yazmaz olaydım..

Yine her şeye itiraz, yine çirkeflik...

maç bize çok yakın inanıyorum. şampiyonluğada inanıyorum.

53-44 öndeyiz. Molamız geldi. Fenerbahçe savunması baya bir sertleşti. Mataovicin faul sayılarını arttırmalıyız.

Verdiğimiz hücum ribaundlarıyla kafa kafaya geldi maç. Fark 6.

Fark 4 sayıya indi. Mola aldık.

kızlar iyi savunmaya devam yapmayın.

Matovic atmaya başlayınca ritm buldular. Ayrıca Sancho ve Whalen kenardayken biz de hücumda tıkandık. Onları oyunun içine dahil etmeliyiz mutlaka.

Haydi kızlar ya

şaka gibi. 15 sayılık fark 4 e kadar indi.

Bu kadar iyi giderken herşeyin tersine dönmesi özellikle Fener maçlarında ki şanssızlığımız çok ilginç tabi hakemlerde genelde bize karşı oluyor ama inşallah bu maçı her şeye rağmen kazanacağız o kupa bizim olacak

5 dk kala faul hakları doldu ve çizgiye gidemedik. Yine periyot sonu berbatız ama bu sefer maçı ortaya getirttik.

58-54 Mola geldi. Farkı kapatıyorlar. 2 hucum reb. verdik. Bharın bir airballı ve Özge'nin saçma bir 3'lük denemesi var.

Periyot sonucu 21-13 fener lehine.

hücümda sıkıntı yaşıyoruz savunmada biraz kötülesince maalesef yakalandık. acilen toparlanmamız lazım.

Alba neden oynamıyor,4. periyoda mı saklıyor anlamadım ki..

Ah whelan ah kendin gitsene..3. periyod sonu,fark 6.

60-54 le bitirdik 3 peryodu.

Mücadeleye devam..

Hücum ribaudu vemezsek kazanırız bu maçı..

Torens oynadı mı veya oynuyor mu bilgi verebilir misiniz ?

60-54 3. çeyrek skoru. Şebnem 12 sayısı oldu. Bu çeyrekte o ayakta tuttu bizi. Son hucumu yine kullanamadık. 3'e 2 gidiyorsun hucumu değerlendiremiyorsun. Angel 3. periyot hiç yoktu. 4 periyota sakladılar onu.

20-15 periyot skoru. Tempo'yu düşürerek oynamalıyız.

Geri