• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Trojan uyarısı

Puanları 0
Çözümler 0
@Serkan Türmen
Evimdeki bilgisayardan siteye giriş yapamıyorum sebebi başlıkda belirttiğim gibi
kaspersky internet security progmanın Trojan uyarsı vermesi bu sıkıntı dün başladı sitedemi sorun var kaspersky mi uyduruyo anlamadım

Aynı sorun bende de var ben başka bir program kullanıyorum ondan dolayı sadece uyarı veriyor giriyorum.Ana giriş sayfasında bu sorunu yaşıyor bende

Uyarı için teşekkürler. Uyarılardan sonra bakılınca farkına varıldı ki ana sayfada virüs varmış.

Uğur gerekeni yapar en kısa sürede.

Tam olarak nerde sorun ben virüs programı kullanmadığım için bilmiyorum link olarak gsbasket.org girişindemi veriyor yoksa forum anasayfadamı?

Tam olarak nerde sorun ben virüs programı kullanmadığım için bilmiyorum link olarak gsbasket.org girişindemi veriyor yoksa forum anasayfadamı?

gsbasket.org girişinde veriyordu ama indeksi değiştirince bende gitti hata. Önceki indekste yada o indeksin yüklendiği bilgisayarda bir virüs olmuş olabilir.

Bugün yine vermeye başlamış trojen uyarısını

Ekli dosyalar

• aaaaaaaa.JPG
    aaaaaaaa.JPG
    53.6 KB · Görüntüleme: 9
hala uyarı deva ediyor.norton kullanıyorum web atak engellendi uyarısı alıyorum

sıkıntı bendede devam ediyor hala....

Bir daha deneyin düzelmesi lazım..

Hala devam ediyor

Sorun halledilene kadar siteye giriş direk foruma yönlendirilmiştir.

Geri