• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TSBL|Galatasaray-Antalya Engelliler(Bari bu sezon olsun)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33

Coach

0
Puanları 0
Çözümler 0
@Coach
Kıtalar arası şampiyon oldular geldiler.Ali samiyen'de bir tur attılar ve herşey yine bitti.

Bu adamlar kuruldukları günden beri bu ligde maç kaybetmiyorlar.
2 senedir avrupa şampiyonu oluyorlar ve bu 2 senede sadece bir maç kaybettiler.
2 senedir nağmalup kıtalar arası şampiyon oluyorlar.

Sezon başından beri mecidiyeköyde sokakta kimi görsem bu sene onların her maçına gidecem futbolla çakışsa bile diyenler oldu.Beraber deplasmana gidelim diyenler oldu.Antrenmana ziyarete gidelim diyenler oldu.

Evet buyrun arkadaşlar bu sezon kendi evimizde ilk maçımıza çıkıyoruz.Sözlerinin arkasında olanları bekliyoruz salona.

Pazar günü saat 13:00
Ahmet Cömert Spor Salonu

Umarım taraftar hak edene, hak ettiği değeri bu maçta verir.

Engelsiz Aslanlar her şeyin en iyisine layık...

Kulübümüzün ismini en iyi şekilde temsil eden aslanlarımıza umarım gereken destek verilir.

arda abi mecidiyeköyden ahmet cömerte nasıl gidilir rica etsem bi yol gösterir misin ?
Bir de ben burda yurtta kalıyorum ve haftasonu izmite gitcem. Bu yüzden sabahın köründe istanbula geleceğim uykuyu filan boşverip.eğer bu forumdaki duyarlı arkadaşlarımız da gelirse süper olur bence orası.

Mecidiyeköyde metrobüse binip Şirinevler metrobüs durağında inmen yeterli olacak.

İndikten sonra Olimpiyat evi diye sor herkes gösterir.

Tabiki gideceğiz artıl bu utançla yaşamak istemiyorum.

Gitmeyen çok şey kaçırır...

Artık şu takımın her maç en azından 200-250 kişiye oynaması lazım.

Beyler bu takımın taraftar sayısı 200-250. Ne kadar aksini iddia etsek de Galatasaray bir futbol klübü. Bunun aksini ispat eden maçlar da genellikle ya final maçları oluyor yada Fenerbahçe maçları.

Salonda olmaya çalışıcam kendi adıma.

Kesinlikle gideceğim. Bende maç ne zaman olacak diye merak ediyordum. Biraz galibiyet izlemek iyidir :) .

Kesinlikle orada olacağım

Herşeyi hakediyorsunuz ama hakettiğiniz ilgiyi göremiyorsunuz . Bizse sizin sayenizde haketmememize rağmen kupalar,şampiyonluklar görüyoruz..
böyle yazmış üyesi olduğum bir forum platformunda arkadaşın biri.. ne güzel anlatmış..

Artık lütfen herkes gelsin lütfen diyorum ayıptır artık ..

Herhalde yurt dışında bir takım böyle 2 sene üst üste şampiyon olsa salon taşardı.İnşallah pazar günüde salon dolar.

Bir aksilik olmazsa bizde salonda olacağız.
Anıl Mehmet msnden haberleşelim beraber gidelim yine götür bizi şirinevlerden :)

Maç 95-10 bitti Aslanlar her zamanki gibi çok ciddi oynadılar bir ara Antalya potaya top atamadı, 70 80 kişilik bi kalabalık vardı bu gün Ahmet Cömert'te baya eğlendik inşallah sayı azalmaz aksine artar zira desteği sonuna kadar hakettiklerini hepimiz biliyoruz tekrar tekrar bahsetmeye gerek yok. Sedat hocam ve Aslanlarına sonsuz teşekkürler.

Macı hükmen falan mı kazandık :)

85 Sayı biraz temiz olmuş sanki :)

Gidenlerin eline koluna sağlık.

85 sayı farka artık ne desek boş, tebrikler Engelsiz Aslanlar'ımız...

Vallahi bravo. Bize Maşallah demek kalıyor sadece. :)

Geri